سلام نرم افزاری بهم معرفی کنید .که بتونم مثلا کارهایی از قبیل برطرف کردن( قرمزی چشم) کراپ کردن تصویر .رتوش چهره یا تغیر چهره ..قاب برای عکس .و....خلاصه چیزی کامل وباهاش کار کردنم راحت باشه.
ممنون
سلام نرم افزاری بهم معرفی کنید .که بتونم مثلا کارهایی از قبیل برطرف کردن( قرمزی چشم) کراپ کردن تصویر .رتوش چهره یا تغیر چهره ..قاب برای عکس .و....خلاصه چیزی کامل وباهاش کار کردنم راحت باشه.
ممنون
مهدی اعظمی
ـــــــــــــــــــــــ
sony dsc H1
نوشته اصلی توسط mehdiney navaz
خلاصه هلو هلو برو تو گلو:)
نرم افزارهاي خيلي زيادي هستند در اين رابطه يه سرچ معمولي تو همين سايت مي تونه جوابتون رو بده. گذشته از اون به قسمت نرم افزارهاي سايت www.foto.ir هم مي تونيد مراجعه كنيد و نهايتا به عنوان يه نرم افزار ساده و دم دست و مناسب من acdsee pack 8 رو بهتون پيشنهاد مي كنم كه از قسمت Acd Editor اون مي تونيد نهايت بهره رو ببريد. موفق باشيد.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
photoshop را ازیاد نبرید البه ممکن است اول مشکلتر به نظر برسد و بعدا امکانات بسیار بیشتری را در اختیار میگذارد
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370
من در ابتدا سعی کردم که از فتوشاپ استفاده کنم ولی برام بسیار سخت بود به طور اتفاقی با یه نسخه آزمایش از نرم افزار فتو ایمپکت آشنا شدم بعد هم نسخه کاملش رو تهیه کردم فکر میکنم تا نسخه 11 اومده ولی من بیشتر از 10 اون خوشم میاد به خاطر محیط حرفه ای تر.
بسیار شبیه فتوشاپ هست و براحتی هم آپدیت میشه و تمام اون کارایی رو که شما میخواهید میکنه و حتی خیلی بیشتر.البته این بهترین نیست.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
بچه ها از نرم افزارacdsee pack 8 حرفه ای تر هم کسی میشناسه منظورم نرم افزار هایی که تو آتلیه ها استفاده میشه ( البته به جز فو توشاپ !)
فقط فتو شاپ کار کنید