کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام به همگی
بعد از اینکه برنامه فتوشاپ cs3 رو نصب می کنید بعداز مدتی حتی با راهنمایی دوستان فایل مربوطه به پوشه atm
رو rename می کنید باز هم این برنامه در اصل باز و دوباره بسته میشود . شما چه پیشنهادی دارید ؟
من هم بعد از مدتي دچار اين مشكل شدم
يعني اوايل درست بود و بعد از چندي موقع اجرا برنامه باز و دوباره بسته میشود
تنها راهي كه من پيدا كردم؛ قبل از اينكه Photoshop رو اجرا كنم Adobe Bridge CS3 رو اجرا ميكنم بعد Photoshop مثل آدميزاد اجرا ميشه ! اگر كسي راه حل بهتري داشته ممنون ميشم بگه؛ هرچند فكر كنم وقتي نسخه Final بياد اين مشكل هم حل بشه.
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
نسخه نهايي CS3 كمتر از 2 هفته ديگر در 27 مارس منتشر ميگردد. CS3 در دو نسخه يكي استاندارد و يكي Extended منتشر خواهد شد. نسخه Extended علاوه بر امكانات نسخه استاندارد، شامل ابزارهايي جهت كار با گرافيك 3 بعدي و متحرك و نيز ابزارهايي جهت آناليز و اندازه گيري (*استخراج اطلاعات كمي و كيفي از عكس) است. اين امكانات براي علوم مختلف مانند مهندسي/ پزشكي/ معماري و ساير علوم، ويژگيهاي مفيدي به شمار ميرود.
اطلاعات بيشتر
ويرايش نهايي فتوشاپ CS3* در دو نسخه استاندارد و Extended عرضه شد. ( قيمتشان به ترتيب 649 و 999 دلار است)