نرم افزار خاصی برای تهیه فریم دور عکس میشناسین؟ فتو ایمپکت چیزایی داره ولی خوشم نیومد و با فریم های زیبایی که گاهی در اینترنت میبینم فاصله زیادی داره... اگه دیدن خبرم کنین!
نرم افزار خاصی برای تهیه فریم دور عکس میشناسین؟ فتو ایمپکت چیزایی داره ولی خوشم نیومد و با فریم های زیبایی که گاهی در اینترنت میبینم فاصله زیادی داره... اگه دیدن خبرم کنین!
فتو پینت مال شرکت آرک سافت هم یادمه قابهایی داشت و حتی دانلود هم می کرد. من با نسخه بتا نرم افزار کار کردم.
M.Behtash
photo impact xl ulead company or photo suite امکان اضافه کردن ارشیو هم دارن
بهترین راه اینه که خودتون به سلیقه خودتون بسازید... با فتوشاپ به راحتی میتونید بسازید هرچی دوست دارید...
[QUOTE=behtash]فتو پینت مال شرکت آرک سافت هم یادمه قابهایی داشت و حتی دانلود هم می کرد. من با نسخه بتا نرم افزار کار کردم.[/QUOTE
اين مجموعه نرم افزارهاب ارك سافت رو از كجال ميشه تهيه كرد؟
آقای حاجی آبادیان نرم افزاری را معرفی کرده بودند که فکر می کنم مناسب باشد:نوشته اصلی توسط Arash
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=604
نرم افزار جناب حاجی آبادیان رو دانلود کردم... نرمافزار جالبیه... ولی فتوایمپکت خیلی فریم های بیشتری داره... ولی اون فرم هایی که هر از چند گاهی دیدم تو اینترنت رو پیدا نکردم...
دستی هم اکثرا فریم هایی میسازم... ولی اما!
یکی بهترین وحرفهای ترین نرم افزار برای اینکار Extensis PhotoFrame است.
دمو آن را هم سایت extensis میتوانید دانلود کنید. ولی چون این برنامه چند تا فریم پک جدا هم داره، بهتره CD شو تهیه کنید.
حجم دمو 12mb و هر فریم پک حدود 30--50 و درکل 6 تا پک.
₪ ??D?? ₪
محمد
آرش جان یک نمونه قرار بده تا ببینم چه جور قابی میخوای
حتما باید نرم افزار باشه ؟
اکشن فتوشاپ باشه نمیشه ؟