سلام: این تاپیك ایجاد شده تا بیشتر و بهتر در مورد ویرایش عكس ها بحث بشه... از اونجایی كه در دنیای دیجیتال ویرایش جایگاه خاصه خودش رو داره. این تاپیك میتونه ایده ها و نظراته گوناگونی رو در مورد ویرایش یك عكس به نمایش بزاره. تو گالری و فروم به وفور این جملات دیده میشه " كراپ كن... كنتراست پایینه... زاویه خوب نیست... وضوح كمه... و از این قبیل. خوب شاید اینجا از بحث های نظری كم میكنه و بقول معروف: این گوی این میدان. بجای اینكه فقط بگیم عمل میكنیم تا بهتر بشه قضاوت كرد شاید كلا ما اشتباه فكر میكردیم!!! به نظره من این ایده خوبی میشه كه دوستان میتونند از نظراته خوب تو ویرایش عكس توسط دیگران استفاده كنند و متد های جالب رو هم یاد بگیریم و با هم مقایسه كنیم بحث كنیم و غیره.... البته پر واضحه كه عكس ها چون در ابعاد كوچك قرار داده میشه و فرمت Raw نیستند ادیت عالی در نمیاد. اما به نظرم منظور رو برآورده میكنه....
فقط دو نكته:
1.عكس ها رو عین اون چیزی كه از دوربین استخراج شده قرار بدید تا بقیه ادیت كنند و مقایسه بشه... خودتون تو عكس دست نبرید
2. این تاپیك در ظاهر سختیش واسه دیگرانه چون باید ادیت كنند. اونی كه عكس رو اینجا قرار میده فقط نظاره گره... ولی واقعیت اینه كه اگه این تاپیك فعال بشه یه پایگاه داده میشه واسه ادیت های گوناگون
================================================== =============
در آخر این پیشنهاد من بود اگر دوستان فكر میكنند این تاپیك كارایی نداره ... از مدیریت فروم درخواست میكنم این تاپیك بعد از مدتی در صورت عدم استقبال حذف شه. یا اگه تاپیك مشابهی هست یه لینك به من بدید این تاپیك رو هم حذف كنید
شاد باشید