13تشکر
-
4
Post By Delbaz
-
5
Post By platoali
-
4
Post By Delbaz
-
Thursday 4 September 2008, 18:00
فتوشاپ به عنوان آزاد كننده RAM
داشتن RAM آزاد در كامپيوتر باعث سهولت اجراي برنامه ها در كامپيوتر است يكي از نكات جالب هنگام استفاده از فتوشاپ اين است كه پس از خروج از فتوشاپ (البته پس از كمي كار كردن مثلا انجام چند ويرايش روي يك عكس) RAM آزاد كامپيوتر شما بيش از مقدار آن در زمان قبل از ورود به فتو شاپ مي گردد!
(رم آزاد را در task manager در برگه performance زير عبارت physical memory سطر available مي توان مشاهده كرد)
در واقع مثل اينكه فتوشاپ مانند يك برنامه آزاد كننده رم عمل مي كند و لااقل در كامپيوتر من (با رم 512) اين كار را موثرتر از برنامه هاي مخصوص اين كار مانند سيستم مكانيك 6 انجام مي دهد حالا سوال من اين است:
1- آيا در سيستم شما هم اين اتفاق مي افتد؟(ضمنا رم شما چقدر است؟)
2- آيا دليل اين كار مي تواند اين باشد كه اين برنامه تمامي منابع سيستم كه بتواند را بكار مي گيرد از جمله RAM كه حتي اگر در اختيار برنامه هاي ديگر باشد موقتا در اختيار گرفته مي شود و موقع خروج اين منابع آزاد مي شوند؟ يا اين دليل واقعي نيست و دليل ديگري وجود دارد؟
3- پيشنهاد ميكنم براي افزايش سرعت كامپيوتر تان از فتوشاپ استفاده كنيد!!
-
Thursday 4 September 2008, 18:40
پاسخ: فتوشاپ به عنوان آزاد كننده RAM
اما من پیشنهاد میکنم چنین کاری رو نکنید و حتی در همان برنامه های مخصوص هم میزان Threshold رو در حد معقول قرار بدید
-
Thursday 4 September 2008, 19:21
كاربر همراه
این کار فقط به دلیل است که سیستم شما به دلیل نیاز خیلی زیاد به رم مقداری از برنامهها را به حافظهی مجازی که در روی دیسک سخت شما برده است اوقتی که . برنامه را میبندید حافظهی شما آزاد شده و آن مقدار از برنامههای که بر روی دیسک هستند سر جای خودشان باقی میمانند تا دوباره صدا زده شوند و به حافظه انتقال داده شوند.
اصولا در سیستم عاملهای جدید به هزار دلیل از جمله امنیت، مدیریت حافظه دست خود سیستم عامل است. و برنامهها حق دستکاری در نحوه مدیریت آن ندارند و هر گونه دخالت در این مورد با تنبیه شدید ان برنامه از طرف سیستم عامل انجام میپذیرد. (آن برنامه به سرعت بسته میشود.) اتفاقی که در رایانهی شما افتاده این است که فتوشاپ درخواست حافظه از سیستم عامل کرده است و اون بیچاره یک مقدار از برنامههایی که فعال نبودند وحافظه را اشفال نموده بودند به حافظه مجازی در دیسک سخت برده است . تا به این برنامه اجازه فعالیت بدهد. اگر هر برنامه دیگری که نیاز به حافظه زیاد دارد را نیز باز میکردید این اتفاق میافتاد.
در ضمن فکر نکیند که حافظه شما خالی شده است. نخیر فقط برنامهها جایشان را در حافظه عوض کردهاند.. بعد از یک مقدار استفاده به جای خودشان برمیگردند. و رم شما دوباره پر میشود.
-
Thursday 4 September 2008, 19:36
و سپس برگشت مجدد این برنامه ها از حافظه مجازی به حافظه اصلی زمان بر خواهد بود و اتفاقا شما رو بیشتر عذاب میده