می خواستم بدونم بهترین نرم افزار ویرایش عکس چیه ؟
من فقط با فتوشاپ کار کردم!
می خواستم بدونم عکاسی ها از چه نرم افزاری استفاده می کنند ؟
شما خودتون با کدوم نرم افزار کار می کنید ؟
می خواستم بدونم بهترین نرم افزار ویرایش عکس چیه ؟
من فقط با فتوشاپ کار کردم!
می خواستم بدونم عکاسی ها از چه نرم افزاری استفاده می کنند ؟
شما خودتون با کدوم نرم افزار کار می کنید ؟
به نظرم اگر کمی پست ها و نام تاپیک های بخش ویرایش دیجیتال را مطالعه کنید به درستی متوجه می شوید که اکثر دوستان از فتوشاپ استفاده می کنند.
به دلایل زیادی که برای بسیاری کاملا واضح است.
یکی از انها فراگیری ویندوز در بین کاربران و استفاده از نرم افزار های تحت این سیستم عامل.در دسترس بودن.مفاهیم و اموزش های فراوان.امکانات کافی.ساپورت تمامی فایل فرمت ها و پلاگین های فراوان همخوانی با فایل های RAW دوربین های دیجیتال و بسیاری از موارد دیگر که بنده در ان صاحب نظر نیستم و دوستان دیگر مثل جناب دکتر روشن و سایر عزیزان بسیار بهتر می توانند نظر دهند.....
فتوشاپ نه تنها در ایران بلکه در اکثر نقاط پر طرفدار ترین نرم افزار در دست عکاسان است.
به غیر نرم افزار هایی که تحت Mac OS اجرا می شود که محدودیت های خاص خود ( نه از نظر فنی بلکه از نظر سحت افزار پیش از این و بعد ها فراگیر نبودن در بین کاربران ایرانی و .... ) ویندوز و فنوشاپ بسیار محبوب است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
با توجه به فرمایشات کاوه جان بیشترین دلیل و محبوبیت فتوشاپ بین کاربران بخصوص عکاسان این است که اکثر پلاگینهای پر کاربرد و قوی که ویژه پروسس عکس می باشد قابلیت نصب را در این برنامه دارند.
نرم افزارهای متفاوت و بسیار خوب دیگری موجود می باشند. که با توجه به ویژهگیهای خاص خودشان می توان استفاده کرد و خیلی از این نرم افزار ها بسته به کاربرد در آن عکس و یا سلیقه خود کاربر می تواند بسیار خوب باشند. که می توان با گردشی در همین فروم با آنها آشنا شوید و طبق سلیقه و کاربردتان استفاده نمایید.
اما در کل فرقی ندارد چه با مک کار کنید و چه پی سی فتوشاپ حرف اول را میزند.
محمد علی توفیق
اتفاقا بر عکس فکر میکنم انقدر امکانات در آن گنجانده شده است که نیاز به پلاگین های جانبی را کم کند!
شما ایران رو متصور شدید که کپی رایت وجود نداره !! و ما n تا پلاگین نصب میکنیم در صورتی که بحث هزینه رو فراموش کردید و خیلی از عکاسهای خارجی همان فوتوشاپ رو خیلی بهتر از امثال بنده استفاده میکنن
بر عکس من فکر میکنید؟
من هم میگم فتوشاپ بهترین است و یکی از بیشترین دلایلش این است که قابلیت ساپورت اکثر پلاگین ها را دارد.
حالا این پلاگیها به درد می خورد یا نه به خود کاربر بستگی دارد نه این که فتوشاپ کمبود دارد.
چون اکثر پلاگیهای موجود فرایندی که بروی یک تصویر صورت می گیرد را با توجه به امکانات خود فتوشاپ سریع تر انجام می دهند بطور مثال حذف نویز.
محمد علی توفیق
پس با این تفاسیر همچنان فتوشاپ در صدر قرار داره
من شنیده بودم بعضی از دوستان عکسهاشون رو با نرم افزارهایی که در داخل پکیج خود دوربین هست
ویرایش می کنند فکر کردم شاید اون نرم افزارها که به همراه دوربین قرار داده شده بهتر باشند
در مور پلاگین اگر دوستان لطف کنند پلاگین هایی که برای ویرایش عکس کاربرد دارند و
مناسب هستند رو نام ببرند تا بتونم اونها رو نصب و عملکردشون رو مقایسه کنم
درست شنیده اید و بعضی از دوستان اعتقادشان بر این است که نرم افزار های همراه دوربین در خروجی عکس کمی بهتر عمل می کنند.( بخصوص در رنگها) اما به تازگی و با وجود
Adobe DNG Profiles این مسئله تا حدودی قابل رفع شده است. البته در مراحل آزمایشی به سر می برد.
بنظر من زیاد فرقی ندارد که با چه نرم افزاری بروی عکس پروسس انجام می گیرد فرق اصاصی در نحوه پروسس و مراحل آن است.
در مورد پلاگینها هم کمی در همین فروم در قسمت نرم افزار های ویرایش عکس گشتی بزنید با تمامی این پلاگینها آشنا خواهید شد.
محمد علی توفیق
براي كار روي فايلهاي raw هم نظر بدين كه كدوم نرم افزار بهتره تا روي اون تمركز كنم. دوستان تو راهنماييهاشون lightroom و acr و .... پيشنهاد دادن.
علي يارقلي
با سلام به اساتید
نمیدونم جای مناسبی برای این سوال هست یا نه ولی هر چه گشتم جوابمو نگرفتم
میخواستم بدونم نرم افزار dpp شرکت کنن برای پردازش فایل های raw اثر تخریبی بر روی فایل داره یا مانند لایتروم تغییرات تو یه فایل جداگانه ذخیره میشه؟
با تشکر
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دانلود نرم افزار set.a.light 3D STUDIO
set.a.light 3D STUDIO اولین نرم افزاری است که استودیو عکاسی را شبیه سازی نموده است و به وسیله آن می توان تنظیمات مختلف مربوط به زاویه های دوربین، نور، بک گراند و … را در یک استودیوی عکاسی مجازی اعمال نموده و نتایج هر یک از تغییرات و اقدامات را به طور واقعی در تصویر نهایی ملاحظه کنید.
در این نرم افزار مجموعه ی کامل از ابزارها و وسایل موردنیاز در استودیوی عکاسی را در اختیار دارید که با بکارگیری مجازی آن ها و بررسی نتایج مربوط به تنظیمات مختلفشان در عکس های نهایی، می توانید به بهترین شکل با طرز کار آن ها آشنا شده و سپس هنگام عکاسی در دنیای واقعی به بهترین نحو از آن ها استفاده نموده و در شرایط مختلف به بهترین نتایج دست پیدا کنید.
قابلیت های کلیدی نرم افزار set.a.light 3D STUDIO:
– ساخت استودیو عکاسی خود در دنیای مجازی
– انتخاب مکان و مدل عکاسی
– افزودن نور و دوربین برای عکاسی
– دارای کتابخانه ای حاوی تجهیزات مختلف عکاسی
– تمرین عکاسی سیاه و سفید در استودیو مجازی
– تغییر رنگ لباس مدل های موجود در نرم افزار (تغییر ویژگی های مدل بصورت دلخواه کاربر)
– تمرین نورپردازی حرفه ای در عکاسی
– دوربین مجازی با تنظیمات واقعی
– هیستوگرام بلادرنگ (Real-time histogram)
– و …
مشخصات
شرکت سازنده: elixxier Software GmbH
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ – ۱۳۹۷/۸/۵ | ۲۰۱۸٫۱۰٫۲۷
راهنمای نصب
۱- نرم افزار را نصب کنید.
۲- فایل Activator را از پوشه Crack اجرا کنید. هنگامی که از شما درخواست پسورد نمود عبارت countryboy را وارد کنید.
۳- نرم افزار را به صورت run as Administrator اجرا کنید.
دانلود با لینک مستقیم