با سلام
آیا در نسخه CS6 و در قسمت stacking ، آیتم create smart object حذف شده ؟ در نسخه ای که من استفاده می کنم که این طور است !
Printable View
با سلام
آیا در نسخه CS6 و در قسمت stacking ، آیتم create smart object حذف شده ؟ در نسخه ای که من استفاده می کنم که این طور است !
پیمان خان، فتوشاپ شما Extended هست؟
اگر نیست فکر می کنم باید به Extended ارتقاء بدید
ولی برای من از این مسیر جواب میده:
ویرایش به چه صورت انجام گرفته در دو تصویر زیر به گفته عکاس فتومونتاژی هم در کار نبوده
فایل پیوست 44545
فایل پیوست 44546
سلام
دو حالت میتونه باشه:
1- همین عکس را با استفاده از زبانه ی Recovery در برنامه ACR جزییات آسمانش رو برگرداند و سپس روی کنتراست و نور و رنگ عکس کار کرده باشد
2- استفاده از MultiShooting و تلفیق عکسها با استفاده Exposure Fusion یا HDR (کاری که اکثر عکاسان برای رسیدن به حداکثر Dynamic Range انجام میدهند)و سپس روی کنتراست و رنگ و نور کار کند.
شاد باشید......
تو اين عکس هم سايه ها مشکل داره
اگر منبع رو رو پنجره کوچيک فرض کنيم که از نور روی ديوار اينطور به نظر مياد
اول اينکه سايه دست روی ديوار نيست
روی زانو ها بايد نور شديد باشه (به نسبت چیزی که روی دسته مبل و ديوار ديده ميشه )
صورت از چشم به بعد, پشت 2 دست ، شونه دست چپ بايد تو سايه باشه
نور هم تو عکس اصلی از بالای سمت چپ به پايينه و توی اديت تقريباً از چپ به راست شده اما کف اتاق هنوز اثر نور قبلی رو داره
بهترين حالت که اکثرا واسه پوستر های تبليغاتی استفاده ميکنن اينه که يه عکس تو همون شرايط بگيريد که احتياج به دستکاری کمتری داشته باشه
(مخصوصاً واسه عکس های اکشن و ورزشی)
...
هادی جان شما عکس اصلی رو دارین یا با همین عکس دارین ویرایش می کنین
خوب البته که فایل JPG با این حد فشردگی قابلیت احیای زیادی نداره، ولی با یه ادیت سردستی تقریبا مطابق چیزی که جناب اقبالی فرمودند در ACR و کمی هم دستکاری در فوتوشاپ (بیشتر برای ایجاد سایه روشن های روی زمین و فلر گوشه کادر) [در کل یکی دو دقیقه] میشه به این نتیجه رسید:
فایل پیوست 44670