-
فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح پیشرفته
ـــ تاپیک سوالات فتوشاپی را بستم.
ـــ پستهایش بصورت طبقهبندی شده و بهتدریج در این تاپیک و دو تاپیک دیگر قرار میگیرد.
ـــ به نفع خودمان است تا ابتدا نهایت سعی در فراگیری را با کمک منابع مختلف داشته باشیم و فقط سوالات و ابهامات را در این تاپیک و دو تاپیک دیگر مطرح کنیم.
ـــ سپاسگزارم اگر دوستان عزیز تا جای ممکن سطحبندی را رعایت فرمایند و با حدس اینکه سوال در چه سطحی قرار میگیرد تاپیک مبتدی، متوسط یا پیشرفته را انتخاب کنند تا زحمت جابجا کردن پستها توسط ما کمتر باشد.
ـــ برای دریافت پاسخ صبور باشید. اگر کاربران پاسخ سوال را ندانند، اگر سوال خیلی بیربط باشد، اگر دوستانی که پاسخ را میدانند وقت یا حوصله نداشته باشند، اگر سوال هنوز رویت نشده باشد و ... سوال بیپاسخ مانده یا دیر جواب داده میشود.
با آرزوی موفقیت :::love2:::
-
پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح پیشرفته
سلام
چطور میشه حالت pannig رو در عکس تشدید کرد؟
سرعت شاتر من گویا کمی بالا بوده و بکگراند موضوع خوب در آمده ولی به آن شدت که میخواستم نشده.
smudge در فتوشاپ در عین حال که این کار رو انجام میده بیش از حد تصویر رو blur میکنه من حالت blur نمیخوام فقط کشیدگی تصویر رو میخوام.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
سلام
چطور میشه حالت pannig رو در عکس تشدید کرد؟
سرعت شاتر من گویا کمی بالا بوده و بکگراند موضوع خوب در آمده ولی به آن شدت که میخواستم نشده.
smudge در فتوشاپ در عین حال که این کار رو انجام میده بیش از حد تصویر رو blur میکنه من حالت blur نمیخوام فقط کشیدگی تصویر رو میخوام.
ممنون
میتوانید از فیلتر Motion Blur استفاده کنید.
سوژه مورد نظرتون رو select کنید، منطقه انتخاب شده رو به اندازه مناسب (که بستگی به اندازه عکس دارد) گسترش دهید (Expand)، بعد لبه همین منطقه گشترش داده شده رو تدریجی کنید (با ابزار feather و دقیقا به همان اندازه که expand کرده بودید).
با این کار، ناحیه مناسبی که شامل خود سوژه به طور کامل و کمی از اطرافش رو به طور تدریجی در بر میگیره خواهید داشت. حالا ناحیه انتخاب شده رو با ناحیه انتخاب نشده عوض کنید (invert) و در نهایت فیلتر Motion Blur رو با زاویه افقی اعمال کنید.
این روش کلی است، مسلما ریزه کاریهایی هست که میتونه این افکت رو زیبا تر جلوه بده.
-
پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح مبتدی
سلام .
چطوری میشه تو cs4 یا ACR و یا لایت روم یه نقطه خاکستری رو پیدا و انتخاب کرد . برای تنظیم بهتر وایت بالانس میخوام از خود فتوشاپ کمک بگیرم تا یه نقطه 18 درصد خاکستری یا نزدیک به اونو پیدا کنم .
ممنون
-
1- قبل از تعیین Grey Point، اولویت با تعیین نقاط سیاه و سفید و تنظیم رنگ آنها است. گاه با همین عمل، رنگها تنظیم شده و نیازی به کار بیشتری نیست.
2- برای Grey Point اما میتوانید از این روش استفاده کنید:
با SHIFt+CTRL+N یک لایه جدید ایجاد کنید. با دستور Fill آن را با Gray50% پر کنید. Blending Mode آن را به difference تغییر دهید. یک لایه تنظیمی از نوع Threshold ایجاد کنید. اسلایدر آن را کاملا به سمت چپ بکشید. بعد کم کم آن را به راست بکشید. اولین نقاطی را که سیاه میشوند را با Color Sampler Tool علامت بزنید. تمام لایههای ایجاد شده را حذف کنید و یک لایه Curve اضافه کنید. در صفحه تنظیمات آن قطره چکان وسط را انتخاب کرده و روی همان نقطهای که علامت زده بودید، کلیک کنید. به این صورت Grey point شما از لحاظ رنگ تنظیم میگردد.
نکته مهم این است که از قبل با کلیک دوبل روی همین قطره چکان در صفحه Curve مقادیر RGB آنرا تصحیح کنید. مقادیر مناسب برای نمایش در مانیتور 133و133و133 است. این کار را کافی است فقط یک بار انجام دهید.
با این توضیح که همه عکسها چنین ناحیهای ندارند و این روش همه جا جواب نمیدهد.
3- در ACR و Lr باید به چشمتان اطمینان کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
1- قبل از تعیین Grey Point، اولویت با تعیین نقاط سیاه و سفید و تنظیم رنگ آنها است. گاه با همین عمل، رنگها تنظیم شده و نیازی به کار بیشتری نیست.
نکته مهم این است که از قبل با کلیک دوبل روی همین قطره چکان در صفحه Curve مقادیر RGB آنرا تصحیح کنید. مقادیر مناسب برای نمایش در مانیتور 133و133و133 است. این کار را کافی است فقط یک بار انجام دهید.
جناب دکتر
سلام
ببخشید، میشه لطف کنید این بخش رو دورباره توضیح بدین . من متوجه نشدم
با کلیک بر روی قطره چکان مربوط به Gray Point چگونه مقدار آن را تصحیح کنیم؟
133,133,133 را چگونه اعمال کنیم؟
با تشکر
-
در صفحه تنظیم Curve اگر دوبار روی قطره چکان وسطی که مربوط به به Grey Point است, کلیک کنید، صفحه آشنای انتخاب رنگ ظاهر میشود. در این صفحه درقسمت پایین و راست، مقادیر R و G و B را در کادرهای روبرویشان برابر با 133 قرار دهید و با Ok از این صفحه خارج شوید. سوالی مبنی بر اعمال دائم این تغییر می پرسد که تایید کنید.
در دفعات بعد دیگر نیازی به تکرار این مرحله نمیباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
در صفحه تنظیم Curve اگر دوبار روی قطره چکان وسطی که مربوط به به Grey Point است, کلیک کنید، صفحه آشنای انتخاب رنگ ظاهر میشود. در این صفحه درقسمت پایین و راست، مقادیر R و G و B را در کادرهای روبرویشان برابر با 133 قرار دهید و با Ok از این صفحه خارج شوید. سوالی مبنی بر اعمال دائم این تغییر می پرسد که تایید کنید.
در دفعات بعد دیگر نیازی به تکرار این مرحله نمیباشد.
جناب دکتر
ممنون
شرمنده ! مشکل سرعت دبل کلیک دست چپم بود :::happy::: ( دست راستم در آتل است)
اما دو سئوال
1.تفاوت این روش( انتخاب Black Point and White Point) با روشی که در Levels استفاده می شود چیست؟
آیا فقط بحث دقت Curve مطرح است؟
2.تصحیح مقادیر RGB برای Gray Point چه تغییری در Curve بوجود می آورد؟ یا بهتر بگویم چه چیزی را بهینه می کند؟
متشکرم
-
1- اگر منظورتان استفاده از white point/Black point/grey point مشابه در level باشد، فرقی ندارند. تنها مزیت Curveاین است که اگر بعد از اصلاح، احساس کردید که نیاز به Fine Tuning دارد، در Curve می توان رنگها را اصلاح کرد.
2- تصحیح مقادیر RGB برای Grey point ( و نیز Dark point و White Point) برای آن است که شما Target اصلاح خود را مشخص کنید. وقتی با ابزار Grey point روی نقطه ای از عکس کلیک میکنید، آن نقطه اولا Grey Point در نظر گرفته میشود و ثانیا مقادیری را که شما مشخص کردهاید به آن نسبت داده میشود.
این کار باعث میشود که Curve رنگ ( ونه روشنایی) سه گانه طوری تغییر کند که قسمتهای Grey عکس واقعا Neutral باشند. این کار را میتوان به طور دستی نیز انجام داد. یعنی نقطه خاصی را انتخاب و با Curve های سهگانه آن را تغییر دهیم.
این مساله برای White/Dark Point هم صادق است. تعیین مقادیر بستگی به خروجی شما دارد. برای خروجی مانیتور، مقادیر با خروجی چاپ متفاوت است.
3 - مجددا تکرار میکنم که اولویت اصلاح رنگ با تعیین White/Dark point است که در آن، نقاط سیاه و سفید عکس یافت شده و رنگ آنها اصلاح میشود ( همان مقادیر RGB تعیین شده به آنها نسبت داده میشود). با همین کار در اکثر مواقع رنگها اصلاح میشوند. در درصد کمی از موارد ممکن است نیاز به اصلاح Grey Point طبق روش بالا باشد.
انشالله سلامتی و بهبودی حاصل گردد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
1- اگر منظورتان استفاده از white point/Black point/grey point مشابه در level باشد، فرقی ندارند. تنها مزیت Curveاین است که اگر بعد از اصلاح، احساس کردید که نیاز به Fine Tuning دارد، در Curve می توان رنگها را اصلاح کرد.
2- تصحیح مقادیر RGB برای Grey point ( و نیز Dark point و White Point) برای آن است که شما Target اصلاح خود را مشخص کنید. وقتی با ابزار Grey point روی نقطه ای از عکس کلیک میکنید، آن نقطه اولا Grey Point در نظر گرفته میشود و ثانیا مقادیری را که شما مشخص کردهاید به آن نسبت داده میشود.
این کار باعث میشود که Curve رنگ ( ونه روشنایی) سه گانه طوری تغییر کند که قسمتهای Grey عکس واقعا Neutral باشند. این کار را میتوان به طور دستی نیز انجام داد. یعنی نقطه خاصی را انتخاب و با Curve های سهگانه آن را تغییر دهیم.
این مساله برای White/Dark Point هم صادق است. تعیین مقادیر بستگی به خروجی شما دارد. برای خروجی مانیتور، مقادیر با خروجی چاپ متفاوت است.
3 - مجددا تکرار میکنم که اولویت اصلاح رنگ با تعیین White/Dark point است که در آن، نقاط سیاه و سفید عکس یافت شده و رنگ آنها اصلاح میشود ( همان مقادیر RGB تعیین شده به آنها نسبت داده میشود). با همین کار در اکثر مواقع رنگها اصلاح میشوند. در درصد کمی از موارد ممکن است نیاز به اصلاح Grey Point طبق روش بالا باشد.
انشالله سلامتی و بهبودی حاصل گردد.
سلام .. ممنون از راهنماییتون .. اما من دنبال یه روش دیگه میگشتم. مثلا پلاگ این و یا روشی که با اون کل عکس یک بار پروسس و چک بشه و بهترین نقاط خاکستری تو اون مارک بشند تا بتونیم به عنوان رفرنس تو تصحیح رنگ استفاده کنم و یه جوری مثل Color picker که بگم نقطه با این درصد رنگ رو مشخص کن .
-
عصر به نیکی
به مشکلی برخوردم که تجربه نکرده بودم
بعد از ویرایش عکسی که به چند لایه سرانجام پیدا کرده بود
برای ذخیره با فرمت جی پگ لایه ها را میبایست یکی (فلت) میکردم
بعد از اعمال فلت لیر تغییر ناخاسته ایی اعمل میشد
به این صرت که اگر تصویر را روشنتر کرده بودم .تیره میشد
واگر ویرایش های رنگی داشتم بعد از فلت کردن تغییر میکردالبته رنگها عوض نمیشدند این تونالیته هر رنگ بود که تغییر میکرد (به استنباط خودم به نرمال تر شدن نزدیک میشد)
فوتوشاپ مورد استفاده همان نسخه ایست که بروی لپ تاب هم نصب شده و مشکلی همانند این ندارد
سیستم عامل روی لپ تاپ ویستا روی سیتم دارای مشکل ایکس پی هست
تنظیمات رنگی و تنظیمات کلی فوتوشاپ همانند و بدون تغییر از ابتدای نصب در هر دو دستگاه
فضای رنگی باز در هردو دستگاه مشابه هم در سیستم عامل و فوتوشاپها srgb
خوشحال میشم از نظر و پیشنهادتون استفاده کنم
و آیا همچنان تجربه ایی داشتید چون واقعآ برای من متفاوت با مشکلات رایج در ویرایش کامپیوتری بود
-
قبل از دستور flatten layers از دستور CTRL+Shift+ALT+E استفاده کنید تا نتیجه کار را به صورت یک لایه در بالای لایهها نشان دهد. شاید این کار افاقه کند.
ظاهرا این مشکل نوعی باگ در فتوشاپ است. قبلا در فتوشاپی که روی سیستم دیگری نصب کرده بودم به چنین مشکلی برخورد کرده بودم که آن موقع راه حلی پیدا نکردم.
-
نیم شب به نیکی
از طریق پیشنهاد جناب روشن هم همان اتفاق افتاد
به گمانم راه آسانتر نصب مجدد فوتوشاپ باشد اگر فرصتی شد یا حوصله مجالی داد از طریق ایمیل با ادوبی جویای راه حل بشم
جناب روشن با آن سیستم مورد اشاره چه کردید؟
-
در نهایت آن زمان مجبور شدم CS3 نصب کنم. :(
-
اصلا احتیاج نیست فلتش کنی شما برو همو نجوری که هست با فرمت جی پگ ذخیرش کن اون خودش فلت میشه فکر کنم مشکلی نداشته باشه
-
عصر روز تعطیلتان به نیکی
پیشنهاد جناب افضلی هم همان تغییرات ناخواسته را به همراه داشت(البته فکر کنم به جای اصلآ احتیاجی نیست منظورشان نبود الزام هست نه قطعیت آن)
با وجود اینکه منطقآ ارتباطی نمیبایست میبود اما کمی هم تنظیمات رنگی را با آزمون و خطا و جابجایی همراه کردم
که البته بیهوده بود(کار بنده بیهوده بود و نه پیشنهادات)
ممنونم که همراه هستید
-
چون تبدیل مستقیم به JPEG نیز در بطن خود همراه است با Flatten layer
پینوشت: در لایههای فایل مربوطه از Fill Layer هم استفاده کردهاید؟
-
خیر از فیل لیر استفاده نشده
چند مورد دیگر هم که امتحان کردم کار(ویرایش عکس) را خراب نمیکند بلکه بیشتر به نرمالتر شدن نزدیک میکند
البته تعریفی برای نرمالیزه شدن نداریم ولی قابل درک هست
-
فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح پیشرفته
با سلام
من يه عكس 320*214 پيكسلي دارم ميخواستم اين عكس رو در حد 8 مگا پيكسل بزرگش كنم با چند تا نرم افزار مثل photo zoom pro 3.0.6 امتحان كردم كيفيتش خيلي پائين مياد آيا فتوشاپ يا برنامه ديكه اي ميشناسين كه اين كارو انجام بده ،اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tvihng
با سلام
من يه عكس 320*214 پيكسلي دارم ميخواستم اين عكس رو در حد 8 مگا پيكسل بزرگش كنم با چند تا نرم افزار مثل photo zoom pro 3.0.6 امتحان كردم كيفيتش خيلي پائين مياد آيا فتوشاپ يا برنامه ديكه اي ميشناسين كه اين كارو انجام بده ،اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
وقتی میخواهید عکسی را بزرگ کنید، یعنی میخواهید چیزی را که وجود ندارد به آن اضافه کنید. طبیعی است که در چنین حالتی کیفیت پایین می آید. عکس بزرگ میشود اما جزییاتش همان است که قبلا بوده، بنابراین چیزی که در گفتار آن را "کیفیت" مینامیم کاهش می یابد.
تنها هنر الگوریتم تغییر سایز این است که پیکسلهای جدید را به گونه ای اضافه کند که این افت کیفیت محسوس نباشد.
Reshade Image Resizer را امتحان کنید.
-
با توجه به اندازه عکس شما این امکان وجود نداره.
روش کلی بالا بردن وضوح بر اساس افزایش تعداد پیکسل + افزایش شارپ تصویر با کنتراست نور و رنگ و سپس کاهش نویز و شبیه سازی است.
شما حد اکثر تصویر را تا 2 برابر طولی و عرضی میتوانید تغییر اندازه دهید.( 4 برابر تعداد بیشتر پیکسلها ) در غیر این صورت نتیجه رضایت بخش نیست.
در عکس شما اطلاعات تصویر آنقد کم است که باید رسیدن به دوبرابر وضوح را هم فراموش کنید. این رو از کسی که 5 سال فتوشاپ رو درس میده قبول کنید.
همان طور که دوستانفرمودند Reshade Image Resizer بد نیست.
-
راهنمایی برای برش تار مو
سلام
میخوام بدونم چطور میشه حتی تار مو رو هم از بین کلی رنگ جدا کرد؟
من با برنامه mask کار کردم ولی خیلی خوب جواب نمیده
برنامه دیگه ای هست که این کار رو خوب انجام بده؟
ممنون میشم کمکم کنید.
-
پاسخ: راهنمایی برای برش تار مو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fereshtesahra
سلام
میخوام بدونم چطور میشه حتی تار مو رو هم از بین کلی رنگ جدا کرد؟
من با برنامه mask کار کردم ولی خیلی خوب جواب نمیده
برنامه دیگه ای هست که این کار رو خوب انجام بده؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست عزیز
درحال حاضر بهترین و کاربردی ترین نرم افزار برای برش تصویر و جداکردن سوژه از زمینه همون نرم افزار OnOne Mask Pro ورژن 4.1.1 هست، البته برای جداکردن سوژه های حساسی مثل مو باید دقت لازم را انجام بدید، اگه رنگ زمینه تغییرات شدیدی داشته باشه، بهترین راه آنتخاب توناژهای متفاوت از رنگ مو و حذف رنگ های زائد پس زمینه است، البته اینم در نظر داشته باشید که هرچقدر رنگ های انتخابیتون برای موها بیشتر بشه مدت زمان پروسس طولانیتر میشه ولی در عوض کیفیت کارتون افزایش پیدا می کنه
موفق باشید
-
با سلام به دوستان
آیا فایل raw در مورد دوربین کنون رو میشه با روشی در فتوشاپ ادیت کرد؟آیا پلاگین خاصی نیاز دارد؟
ممنون
-
سلام . میخواستم بپرسم من اگه برنامه فتوشا رو دانلود کنم از روی وب چطوری میتونم کرکش کنم ؟ ایا توی سایت دانلودش رو میشه پیدا کرد ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
با سلام به دوستان
آیا فایل raw در مورد دوربین کنون رو میشه با روشی در فتوشاپ ادیت کرد؟آیا پلاگین خاصی نیاز دارد؟
ممنون
بله . شما باید Camera RAW رو دانلود و نصب کنید. بعد از نصب هر زمان که فایل های RAW رو در فوتوشاپ باز کنید پنجره این برنامه باز میشه و میتونید عکس رو ادیت کنید.
کد:
http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4622
-
سلام
با توجه به اینکه adobe bridge زیرمجموعه نرم افزار فتوشاپ هست امیدوارم عنوان این سوال در اینجا بی مورد نباشد .به دلیل اینکه من احتیاجی به نصب فتوشاپ در کامپیوتر ندارم ولی از adobe bridge خیلی استفاده میکنم آیا راهی میشناسید که Adobe Bridge را بدون نصب کردن فتوشاپ در کامپیوتر نصب کنیم , آیا لینکی میشناسید تا بتوان فقط Adobe Bridge را به تنهائی دریافت و نصب کرد.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARFPIX
سلام
با توجه به اینکه adobe bridge زیرمجموعه نرم افزار فتوشاپ هست امیدوارم عنوان این سوال در اینجا بی مورد نباشد .به دلیل اینکه من احتیاجی به نصب فتوشاپ در کامپیوتر ندارم ولی از adobe bridge خیلی استفاده میکنم آیا راهی میشناسید که Adobe Bridge را بدون نصب کردن فتوشاپ در کامپیوتر نصب کنیم , آیا لینکی میشناسید تا بتوان فقط Adobe Bridge را به تنهائی دریافت و نصب کرد.
با تشکر
تا به حال لازم نشده چنین کاری را انجام بدم ولی موقعی که در حال نصب فتوشاپ هستید واز شما درباره محل نصب سوال میشود امکان کاستومایزو تیک کردن قسمتهایی از برنامه برای نصب یا عدم نصب هست فقط تا به حال دقت نکردم که بریج در این لیست هست یا نه امید وارم جواب شما در همین صفحه نصب باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kurosh_1349
تا به حال لازم نشده چنین کاری را انجام بدم ولی موقعی که در حال نصب فتوشاپ هستید واز شما درباره محل نصب سوال میشود امکان کاستومایزو تیک کردن قسمتهایی از برنامه برای نصب یا عدم نصب هست فقط تا به حال دقت نکردم که بریج در این لیست هست یا نه امید وارم جواب شما در همین صفحه نصب باشد.
تشکر از توجه شما ,در هنگام نصب, ریختن فتوشاپ اجباریست ولی Bridge انتخابیست.
-
کد:
http://hotfile.com/dl/44467325/b65c69f/ABCS5.rar.html
کد:
http://rapidshare.com/files/391014521/ABCS5.rar
کد:
http://depositfiles.com/files/bpe3hmzt1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser_2200
کد:
http://hotfile.com/dl/44467325/b65c69f/ABCS5.rar.html
کد:
http://rapidshare.com/files/391014521/ABCS5.rar
کد:
http://depositfiles.com/files/bpe3hmzt1
خیلی ممنون, آیا خودتون اون را آزمایش کردید؟من بعد از دانلود اون را نصب کردم ولی ارور میده , شاید به دلیل قدیمی بودن نوت بوکم هست . البته روی نوت بوک فتوشاپ به همراه بریج CS4 نصب است و خوب جواب میده. با تشکر
-
پاسخ : پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح پیشرفته
سلام
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه از ویرایش دارید راهنمایی بفرمایید
ویرایشی که خیلی باب هست و اکثراً من میبینم استفاده میشه در نمونه عکسهایی که در پایین مشاهده میکنید مشخص هست . اینها طوری هستند که یا اطراف موضوع یا خود موضوع روشن تر از بقیه ی قسمتها هست و اغلب سیاه و سفید یا سپیا هستند با کنتراست بالا.
این چند نمونه برای این است که کاملاً بتونم منظورم رو برسونم
http://amirnaderi.persiangig.com/image/11156314-lg.jpg
http://amirnaderi.persiangig.com/image/11340451-lg.jpg
http://amirnaderi.persiangig.com/image/7651552-md.jpg
http://amirnaderi.persiangig.com/image/8036716-lg.jpg
http://amirnaderi.persiangig.com/image/9763732-lg.jpg
http://amirnaderi.persiangig.com/image/hoagland_10.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
سلام
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه از ویرایش دارید راهنمایی بفرمایید
ویرایشی که خیلی باب هست و اکثراً من میبینم استفاده میشه در نمونه عکسهایی که در پایین مشاهده میکنید مشخص هست . اینها طوری هستند که یا اطراف موضوع یا خود موضوع روشن تر از بقیه ی قسمتها هست و اغلب سیاه و سفید یا سپیا هستند با کنتراست بالا.
این چند نمونه برای این است که کاملاً بتونم منظورم رو برسونم
با استفاده از چند لایه که هر کدام با ویژگی های خاصی ادیت شده اند ( مثلا یکی روی Channel Red یا Green یا روش های دیگر با کنتراست ها و روشنی های مختلف) و سپس ماسک گذاری بر روی قسمتهای مختلف می شود به چنین تصاویری رسید .
-
ممنون میشم اگر آموزش تصویری ازش سراغ دارید قرار بدید
-
5 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmisagh
ممنون میشم اگر آموزش تصویری ازش سراغ دارید قرار بدید
با اجازه اساتید، من جسارت بکنم و یه روش سریع تو ACR بگم (طبیعتا مشابهش رو میشه تو لایت روم هم انجام داد؛ و صد البته روش های کامل تری هم هست، مثلا برای Duo Tone خود فوتوشاپ خیلی قدرتمند تره!... ولی خوب این خیلی سریع به نتیجه میرسه!)
طبیعتا اولین مرحله اینه که رنگ و نور و... رو مثل هر عکس دیگه ای تصحیح کنیم که من از این میگذرم...
(متاسفانه به علت محدودیت تعداد پیوست، نتونستم عکس اولیه رو بگذارم... ضمنا این عذر می خوام که موضوعش با نوع ادیت سازگار نیست...!)
اگه دوست دارید عکس سپیا (در واقع Duo tone) باشه، اول از تب HSL گزینه Convert to grayscale رو بزنید و تغییرات لازم رو بدید:
فایل پیوست 11015
بعد به قسمت Split toning برید و برای هایلایت ها و سایه ها رنگ مورد نظر و میزان اشباعش رو مشخص کنید تا قسمت های روشن و تاریک عکس ته مایه اون رنگ رو بگیره (از سیاه و سفید در بیاد):
فایل پیوست 11019
حالا به تب Lens Correction برید و از قسمت Lens Vignetting، بسته به سلیقه، نوار amount رو به چپ و نوار Midpoint رو به چپ یا راست حرکت بدید تا دور عکس به اندازه دلخواهتون تاریک بشه (اولی شدت تاریکی و دومی فاصله قسمت های تاریک از مرکز عکس رو تغییر میده):
فایل پیوست 11014
مرحله های بعدی هم افزایش Clarity (حدود ۷۰) و کنتراسته که اگه قبلا انجام ندادید، الان این کار رو می کنید؛ و یا با توجه به نتیجه، میتونید اونا رو تصحیح کنید:
فایل پیوست 11018
فایل پیوست 11016
-
یه چیزی رو یادم رفته بود... اگه عکس رو قبلا تو ACR کراپ کرده باشید... باید به جای Lens Vignetting، از Post Crop Vignetting استفاده کنید... که البته تو لایت روم ۳ و ACR سازگار با CS5 خیلی بهتر از CS4 عمل می کنه و تو ورژن های قبلی هم اصلا وجود نداره!
-
http://up.iranblog.com/Files/00b447e43274453c924e.jpg
سلام لطفا طریقه بدست آوردن چنین تنالیته رنگی را شرح دهید.
ممنون
-
سلام
برای این سوال من پاسخی از طرف دوستان نیست؟
-
رنگها نکته خاصی ندارند بجز اینکه از رنگهای گرم استفاده شده است.
اگر مورد خاصی مدنظرتان است، بیشتر توضیح دهید.
-
1 فایل پیوست
پاسخ : فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح پیشرفته
این زیاد قضیه خیلی به عکاسی ربط نداره، ولی خوب مربوط به فوتوشاپه و فکر کنم حرفه ای هم باشه...
۴چهارشنبه هفته گذشته Photoshopworld برگزار شده بود و در مراسم افتتاحیه (به مناسبت اینکه تو وگاس بودن)، دکتر پرستو چند تا تردستی با فوتوشاپ انجام داد...
اولی رو تونستم انجام بدم، دومی خیلی برام جالب نبود، ولی سومی رو نفهمیدم چطوریه... اگه نظری دارید ممنون میشم در میون بذارید:
قضیه این بود که عکس پیوست رو نشون داد و وقتی لایه کارت رو حرکت میداد و کارت از پشت حباب عبور می کرد اثر لنز روش اعمال میشد!
-
1 فایل پیوست
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1284059209
خب اين يكي رو من ساختم .
http://up.iranblog.com/Files7/b7068b26896046df9ccd.jpg
فايل زيپ ريز رو دانلود كنيد و در فايل PSD لايه 10 رو حركت بديد
http://up.iranblog.com/Files7/c9c63cc9d71b4e168083.zip
البته خب اين نوع افكت ها ربطي به فتوشاپ نداره . مثلا با برنامه تري دي مكس خيلي راحت تر و واقعي تر از اين رو ميشه ساخت. من سعي كردم افكت پس زمينه در حباب رو هم تاثير بدم . برخلاف عكس بالا
البته شايد اون عكس به روش ديگه اي ساخته شده باشه. چيزي از اجراي عكليات يادتون نيست ؟ مثلا آيا از Smart Object يا Smart Filter استفاده نكرده بود ؟ به هر حال اين افكتي كه من ساختم حتي تو فتوشاپ 5 هم قابل انجامه و اگر چه خودم اينو كشف كردم ولي چيز جديدي هم نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NinaPastori
ممنون، دقیقا همین بود، چون تصویر بی کیفیت بود، لینک لایهها رو ندیده بودم و چون وقتی یکی از لایه های لینک شده رو حرکت می دیدیم، thumbnail اون یکی لایه حرکت نمی کنه، متوجه لینک بودن نشده بودم...
-
خب حالا شما به سوال من پاسخ بديد
دكتر پرستو كي هستند و تحصيلات دكتراي خودش رو در چه رشته اي دنبال كرده ؟
و چرا جديدا دكتر هاي رشته هاي ديگه اينقدر علاقه مند به گرافيك شدند ؟
-
1 فایل پیوست
در واقع من اشتباه تایپی داشتم، ایشون دکتر "راسل پرستون براون" (Dr. Russell Preston Brown) هستن از اولین اعضای تیم فوتوشاپ بوده و اون زمان Senior Creative Director ادوبی بودن و البته هنوز هم هستن...
اطلاعات بیشتر:
http://www.russellbrown.com/sightings.html
http://www.russellbrown.com/whois.html
ایشون علاوه بر فعالیت در ادوبی، تدریس هم می کنن و برای این کار جایزه امی! رو هم دریافت کردند...
این ۲ تا از کارهای Photoshop world هفته گذشته )همین تردستی ها):
http://www.vimeo.com/14854967
http://www.vimeo.com/14855023
و البته من پیشنهاد می کنم که حتما نمایش ادیسه فوتوشاپ رو که ایشون در فوتوشاپ ورد قبلی و جشن ۲۰ سالگی فوتوشاپ اجرا کردن حتما ببینید... یه طنز به یاد ماندنی بود!
-
سلام
میخاستم بدونم منظور از ACR کدام برنامه هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliakbar
میخاستم بدونم منظور از ACR کدام برنامه هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر:::love2:::
منظور برنامه Adobe Camera Raw هستش
این یه برنامه جانبیه که رو فتوشاپ نصب میشه و میتونه فایلهای خام دوربین که به فایلهای Raw معروف هستن رو باز کنه و همانند لایت روم قسمتهای مختلف پروسس عکس رو در خودش داره
-
سلام
آیا در فوتوشاپ(و یا دیگر نرم افزارهای ادیت) امکان این وجود دارد که تعدادی عکس را برنامه با روند مشخصی کراپ کند؟
مثلا 400 عکس را به برنامه داده و برنامه هر عکس را در طول و عرض 10 پیکسل نسبت به عکس قبلی بیشتر کراپ کند!
-
سلام
اتفاقا" این سوال رو من در مورد acdsee pro داشتم.میشه تنظیمات نهایی مثل کراپ و واتر مارک رو روی چندین عکس همسایز اجرا کرد.؟ البته در قسمت batch Process یک سری امکانات داره ولی نه اون چیزی که مدنظر است.
این برنامه رو هم امتحان کن.
-
نقل قول:
آیا در فوتوشاپ(و یا دیگر نرم افزارهای ادیت) امکان این وجود دارد که تعدادی عکس را برنامه با روند مشخصی کراپ کند؟
مثلا 400 عکس را به برنامه داده و برنامه هر عکس را در طول و عرض 10 پیکسل نسبت به عکس قبلی بیشتر کراپ کند!
نقل قول:
اتفاقا" این سوال رو من در مورد acdsee pro داشتم.میشه تنظیمات نهایی مثل کراپ و واتر مارک رو روی چندین عکس همسایز اجرا کرد.؟ البته در قسمت batch Process یک سری امکانات داره ولی نه اون چیزی که مدنظر است.
اگر سئوالتان را درست متوجه شده باشم باید عرض کنم که در فتوشاپ که نباید کار دشواری باشد: ;کارهای مورد نظرتان (کراپ یا واترمارک یا ...) را بر روی یکی از عکسهایتان به صورت یک Action ذخیره کنید و سپس این اکشن را در قسمت Play از ( File > Automate> Batch ) معرفی و اجرا کنید. چهارصد عکس یا کمتر و بیشترش را قبلا در فولدر جداگانه بریزید و آن را به عنوان فولدر Source به برنامه معرفی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
اگر سئوالتان را درست متوجه شده باشم باید عرض کنم که در فتوشاپ که نباید کار دشواری باشد: ;کارهای مورد نظرتان (کراپ یا واترمارک یا ...) را بر روی یکی از عکسهایتان به صورت یک Action ذخیره کنید و سپس این اکشن را در قسمت Play از ( File > Automate> Batch ) معرفی و اجرا کنید. چهارصد عکس یا کمتر و بیشترش را قبلا در فولدر جداگانه بریزید و آن را به عنوان فولدر Source به برنامه معرفی کنید.
ممنون از پاسخ شما جناب بهمن آبادی
ولی نکته ای وجود دارد این است که در اجرای یک اکشن در فوتوشاپ روی تمام عکسها یک ادیت انجام می شود ولی چیزی که مورد نیاز من است کمی متفاوت است.
چون میخواهم نرم افزار هر عکس را نسبت به عکس قبلی کراپ کند.( و یا اینطور هم می توان در نظر گرفت که با روند ثابت کراپ کراپ صورت بگیرد)
قصد از این کراپ به دست اوردن نوعی زوم دیجیتال با یک روند آرام می باشد.
-
سلام جناب مبین،
طبق چیزی که فهمیدم شما میخواهید از 400 عکس انیمیشنی بسازید که روی قسمت خاصی در نهایت زوم شود؟
اگر مایل باشید فکر می کنم در After Effects راهکاری موجود است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F.KamranNia
سلام جناب مبین،
طبق چیزی که فهمیدم شما میخواهید از 400 عکس انیمیشنی بسازید که روی قسمت خاصی در نهایت زوم شود؟
تا حدی درست فرمودید.
زوم کردن در تایم لپس.
-
اگه می خواید یه خروجی انیمیشن بگیرید، تو خود فوتوشاپ هم میشه (ورژن extended و از CS4 به بعد)...
اول عکس رو باز کنید؛
بعد از منوی 3D گزینه new 3D postcard from layer رو بزنید؛
بعد از منوی window پنل انیمیشن رو فعال گنید و اون رو روی حالت timeline قرار بدید (دکمه پایین-راست پنل انیمیشن)؛
(زمان انیمیشن ۱۰ ثانیه و ۳۰ فریم در ثانیهست، اگه لازمه تغییرش بدید به گزینه Document setings تو منوی پنل انیمیشن (گوشه بالا-راست پنل) مراجعه کنید.)
حالا تو پنل انیمیشن روی مثلث کنار لایه مورد نظرتون کلیک کنید تا لیستش باز بشه، بعد روی آیکن ساعت کنار گزینه 3D Object Position رو بزنید، حالا باید اول تایم لاین (تو همین ردیف) یه لوزی زرد ظاهر بشه؛
حالا نشانگر بالای پنل رو به آخر تایم لاین (یا هر جای دیگه که می خواید) ببرید و بعد با استفاده از ابزار های drag the 3D object و slide the 3D object (کلید میانبر K) لایه رو جابجا کنید و جایی که می خواید زوم کنید.
بعد هم خروجی بگیرید (برای gif به save for web برید و برای برای خروجی ویدیو به export > render video (هردو تو منوی File))
اینم یه نمونه (برای اینکه حجمش کم بشه و صفحه سایت رو سنگین نکنه روی ۵ فریم در ثانیه خروجی گرفتم، عکس رو هم با یه موبایل قدیمی گرفته بودم، کیفیتش افتضاحه... خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید) :
http://rapidbaz.liz.ir/files/Tehran.gif
پی نوشت: گفتن نداره، ولی برای استفاده های بعدی میشه PSD هم ذخیره کرد...
-
سلام
شرمنده دیر جواب می دم ، امروز خیلی کار داشتم نرسیدم به موقع جوابتونو بدم،
متاسفانه من تایم لپسی با موضوعی که بشه روش این حرکت رو انجام داد پیدا نکردم ، بنابراین یه سری عکس که تقریبا پشت سر هم بودند رو انتخاب کردم و این این کار رو توی After Effects روش انجام دادن . بازم متاسفانه فقط 11 فریم عکس بود ولی برای نشون دادن اون چیزی که مد نظرمه فکر می کنم کافی باشه . اگر مایل بودید از افتر استفاده کنید برای این کار بفرمائید من در خدمت هستم . فقط الان چون واقعا خوابم گرفته همین قدر بگم که روش اینجوریه که تمام عکسا به صورت Image Sequence لود میشن ، بعد اون comp رو وارد یه comp دیگه میکنیم وعملیات zoom و pan رو روش انجام میدیم (البته برای 400 عکس با کیفیت بالا واقعا حوصله پروسس کامیوتر میخاد) روی این نمونه منم زیاد نمیشه حساب کرد ، فقط نمونس.
http://dc234.4shared.com/img/Qh2Rui6...ird_zoom_3.mp4
پی نوشت: comp مخفف composition در افتر است.
این نمونه شبیه انیمیشن علی کوچولو شده که بچگی میدیدم. D:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F.KamranNia
سلام
شرمنده دیر جواب می دم ، امروز خیلی کار داشتم نرسیدم به موقع جوابتونو بدم،
متاسفانه من تایم لپسی با موضوعی که بشه روش این حرکت رو انجام داد پیدا نکردم ، بنابراین یه سری عکس که تقریبا پشت سر هم بودند رو انتخاب کردم و این این کار رو توی After Effects روش انجام دادن . بازم متاسفانه فقط 11 فریم عکس بود ولی برای نشون دادن اون چیزی که مد نظرمه فکر می کنم کافی باشه . اگر مایل بودید از افتر استفاده کنید برای این کار بفرمائید من در خدمت هستم . فقط الان چون واقعا خوابم گرفته همین قدر بگم که روش اینجوریه که تمام عکسا به صورت Image Sequence لود میشن ، بعد اون comp رو وارد یه comp دیگه میکنیم وعملیات zoom و pan رو روش انجام میدیم (البته برای 400 عکس با کیفیت بالا واقعا حوصله پروسس کامیوتر میخاد) روی این نمونه منم زیاد نمیشه حساب کرد ، فقط نمونس.
http://dc234.4shared.com/img/Qh2Rui6...ird_zoom_3.mp4
پی نوشت: comp مخفف composition در افتر است.
این نمونه شبیه انیمیشن علی کوچولو شده که بچگی میدیدم. D:
سلام
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
انیمیشن شما برای من اجرا نمیشد.ولی با توجه توضیحات شما فکر میکنم موردی که فرمودید همان چیزی است که مدنظر من بوده است.
اگر توضیحات کاملتری بفرمایید ممنون خواهم شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F.KamranNia
سلام جناب مبین،
سلام...دوستان توضیحات مفیدی ارائه کردند کارت راه نیوفتاد اینم بخون.
نمیدونم منظورت انیمیشن هست یا میخای عسهات متحرک بشه؟
یعنی تصاویری که در دست دارید چیه؟ نقاشی یا عکس؟
چند فریم در ثانیه هستند؟
من تو ای زمینه خیلی کار کردم...با افتر افکت میشه خیلی عالی کارکرد در صورتی که بخواید افکت های خاصی رو انجام بدید
با اوید لیکوئید -ویدئو استدیو-آدیوس هم میشه....اما اگر 1 سکانس داری باید ببینی 400تا با چند فریم نمایش داده بشه وزمان نهایی کار چقدره
یعنی چند تصویرت 1 سانیه رو تشکیل میده؟هر چقدر تعداد فریم در ثانیه بیشتر بشه حرکتی به مراتب نرم تر خواهی داشت
من پیشنهاد میکنم اگر قفط به یک جا میخای زوم کنید 1 سکانس بساز وگر نه بیشتر...چه در افتر افکت چه پریمیر...پریمیر کمی برای این کار بهتره
اول سکانس میسازی...تعداد عکس و مدت زمان نمایش بر حسب صدم ثایه یا دهم ثانیه تظیم میکنی ...1خروجی با کیفیت دلخواهت میگیری
فایل ویدئو رو وارد میکنی و کی فریم میسازی.. اول ..وآخر رو ظبت میکنی ...توی زوم... یعنی میگی حرکت از اینجا شروع و اینجا تمام بشه حتی میتونی چندین حرکت بدی...حتی میتونی سعت رو هم کنترل کنی به راحتی...یا پریمیر یا افتر افکت .نمیدونم متوجه میشی یا نه اما اگر بدردت خورد ولی مشکل داری ایمل بده تا دقیق بگم...
ali.a.rahnama@hotmail.com
-
زوم در تایم لپس(Zoom in Time Laps) قسمت اول
سلام
وای از دست این فروم ، که من باید تاپیکی که توش عضوم ، بعد از یک هفته ببینم!!
حالا ایراد نداره شاید تقصیر از طرف من بوده ، ولی مطمئنا من نبودم.
من نمیدونم که چه اندازه با Adobe After Effects آشنایی دارید ، پس سعی می کنم از پایه همه چی رو بگم.
در ضمن اگر مدیران مغایرتی در آموزش افتر افکت در تاپیک فتوشاپ می بینند ، ریش و قیچی دست خودشان است.
مرحله اول: پروسس در Lightroom و تهیه خروجی که نام فایل ها به صورت اعداد پشت سر هم (Sequence Numbers)
که همه در این زمینه استاد هستند و جایی برای توضیح باقی نمی ماند.
مرحله دوم : افترافکت رو باز کنید (اگر با محیط افتر ناآشنا هستید توصیه اکید ، دیدن After Effects Basic Training) و عکسهایی رو که در مرحله قبل ساختید رو از طریق فشردن ctrl+I وارد کنید (File>Import>File) .
http://picturehosting.org/u/245/ggf0809o.v2.jpg
در حالی که همه عکس ها در حالت انتخاب هستند ، اونا رو بکشید روی Create New Composition
http://picturehosting.org/u/245/ggf080zs.i0.jpg
تا پنجره زیر باز بشه .
http://picturehosting.org/u/245/ggf081jb.jp.jpg
ابتدا تیک Sequence Layers رو بزنید تا فریم ها با مقدار زمانی که در Still Duration مشخص کردید پشت سر هم قرار بگیرند.
دو باکسی رو که زرد کردم ، اولی زمان نمایش هر فریم و دومی مقدار قرار گرفتن دو فریم روی هم است ، که اگر فاصله عکسهایی که گرفتید از بعد زمانی کوتاه باشد لازم به Overlap کردن دو فریم نیست.(در این حالت دو فریم به اندازه ای که در باکس دوم مشخص می کنید در هم ادغام می شوند ، که بسته به نوع عکس ها می توانید فعال یا غیر فعال کنید)
بعد از تنظیم این اعداد( OK ) در پنجره Timeline چیزی شبیه تصویر زیر دارید.
کلید های ctrl+K رو بفشارید تا Composition Setting باز شود. برای اینکه زمان فیلمتان بیش از حد کوتاه نباشد در قسمت Frame Rate از عدد 15 استفاده کنید. البته این قسمت بستگی به خودتان دارد. می توانید حتی از 25 فریم هم برای نرمتر شدن حرکت استفاده کنید.
http://picturehosting.org/u/245/ggf081zw.yk.jpg
با زدن کید Space می توانید نتیجه کار تا این لحظه رو مشاهده کنید. (البته توجه داشته باشید افتر افکت در هنگام پیش نمایش از رم سیستم استفاده می کند ، بدین معنی که تا جایی که رم داشته باشید پخش می شود و بعد از اتمام مقدار رم قشمت اول پخش ده از بافر خارج شده و قسمت های جدید جایگزین می شوند. در شمن در بار اول فشردن Space عمل Render برای نمایش در حال اجراست ، یعنی بسته به سرعت سیستم یکبار به کندی اجرا شده بار دوم با سرعت واقعی فیلم نمایش داده می شود)
تا اینجا اگر از روان بودن پخش راضی هستید که به مرحله بعد میرویم ، اگر نه Ctrl+z و تنظیم دوباره آن دو باکس زرد رنگ.
مرحله سوم: در این مرحله باید یک Composition جدید مطابق با استاندارد پخشمان بسازیم(HD or SD) ، در این دوره زمانه هم کا ما به کمتر از HD راضی نیستیم.
کلیدهای ctrl+N یا (Composition> New Composition) را بفشارید.
http://picturehosting.org/u/245/ggf082oh.k1.jpg
من از تنظیماتی که در تصویر مشاهده می کنید استفاده کردم ، طول و عرض تصویر و فریم ریت بستگی به خروجی مد نظر شما دارد ، ولی حواستان به Duration باشد که کمتر از زمانی که در Composition قبل داشتید نباشد.
حالا که این comp ساخته شد comp قبلی را کشید و روی comp جدید رها کنید.
http://picturehosting.org/u/245/ggf0catc.z0.jpg
به دلیل طولانی شدن ادامه در پست بعد.....
-
زوم در تایم لپس(Zoom in Time Laps) قسمت دوم
در این مرحله چون قصد داریم از دوربین استفاده کنیم ( برای انجام PAN و ZOOM ) باید گزینه 3D این لایه رو مطابق تصویر زیر فعال کنیم.
http://picturehosting.org/u/245/ggf0cb47.qb.jpg
برای ساختن دوربین جدید Layer>New>Camera را طی کنید و با تنظیمات پیشفرض تایید کنید تا دوربین ایجاد شود.
در حالی که در ابتدای تایم لاین قرار دارید ، مطابق تصویر زیر Stop Watch های Point of interest و Position رو فعال کنید تا Key frame برای این دو ایجاد گردد.
http://picturehosting.org/u/245/ggf0cbf8.ur.jpg
شماره مرحله دیگه یادم نمیاد!
مطابق تصویر ابزار Track Z Camera Tool رو برای زوم کردن در تصویر انتخاب کنید .
http://picturehosting.org/u/245/ggf0cbwp.19.jpg
در تایم لاین به آنجایی بروید که قرار است در نهایت زوم شود و با ابزار یاد شده زوم کنید. البته با ایجاد Key Frame ها در زمان های مختلف می توانید حرکات بهتری ایجاد کنید.
http://picturehosting.org/u/245/ggf0cc3y.l4.jpg
اگر من تا اینجا رو درست توضیح داده باشم الان موقع گرفتن خروجی و مبحث شیرین Render است.
به دلیل طولانی شدن ادامه در پست بعد.....
-
زوم در تایم لپس(Zoom in Time Laps) قسمت سوم
کلیدهای (/+shift+ctrl) رو با هم بفشارید تا پنجره Render Queue باز شود و comp شما به صف رندر اضافه شود .
http://picturehosting.org/u/245/ggf1h3ag.lj.jpg
روی Lossless کلیک کنید تا پنجره Output Module باز شود . در این قسمت بنا به نظر خود می توانید فرمت های گوناگون با کدک های گوناگون انتخاب کنید . بعد از انجام تنظیم Ok و سپس Render را بفشارید و منتظر بمانید تا نتیجه نهایی را مشاهده کنید.
http://picturehosting.org/u/245/ggf1h3s7.3a.jpg
خلاصه تموم شد ، طولانی ترین پستم بود. :::yess:::
در پایان اگر سوالی بود در خدمتم.
-
سلام
کسی تو این انجمن هست که بتونه سوالمو جواب بده ؟
فتوشاپ و لایت رومم رنگ سفید نداره و یه فیلتر زرد رنگ به جای سفید میذاره
تا حالا 3 بار ویندوز عوض کردم و هر بار فقط چند ساعت اول خوبه ولی بعد دوباره برمیگرده به همون حالت اول
میگن این مشکل فقط با فرمت c حل میشه ولی برای من نشد
اساتید محترم لطفا کمک کنید
یه راهی که بدون تعویض ویندوز انجام بشه :::angry:::
-
2 فایل پیوست
color setting (منوی edit) و new (منوی file) رو مثل این دو عکس تنظیم کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...
یا اینکه از وضعیت فعلی این دو پنجره عکس بگیرید و بذارید اینجا تا با همراهی دوستان بررسی کنیم...
-
سلام
مشكل شما windows نيست و به درايو C هم ربطي نداره.
مشكل يكي از اينهاست :
1 - adobe gamma در startup ويندوز بالا مي آيد و شما مانيتور خود را كاليبره نكرده ايد. پس اين كار را بكنيد
يا gamma از startup برداريد.
2 - درايور مانيتور را نصب نميكنيد.
3 - در قسمت Edit > Preferences > General > Color Picker اگر adobe است ويندوز يا برعكس را تست كنيد.
4 - از منو view گزينه Proof colors را تيكش را برداريد.
-
اینجا را هم ببینید:
کد:
http://kb2.adobe.com/cps/319/319456.html
-
با سلام خدمت دوستان عزیز:
میخواستم در مورد ادیت هایی که در این نمونه عکسها شده مقداری راهنمایی کنید یا در مورد پلاگینهای مرتبط و تکنیکایی که در فتو شاپ استفاده میشه
با تشکر
http://www.myup.ir/images/57057591637298784395.jpg
http://www.myup.ir/images/77056122848663327003.jpg
-
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز:
میخواستم در مورد ادیت هایی که در این نمونه عکسها شده مقداری راهنمایی کنید یا در مورد پلاگینهای مرتبط و تکنیکایی که در فتو شاپ استفاده میشه
با تشکر
کد:
http://www.myup.ir/images/57057591637298784395.jpg
کد:
http://www.myup.ir/images/77056122848663327003.jpg
سلام دوست عزیز
این نوع ادیت بیشتر به هنر ادیتور، سلیقه و آشنایی اون به ابزار ادیت بر میگرده.
عکس اول به نظر میاد بیشتر با استفاده از افزایش جزئیات و سایه زدن بر روی صورت و اصطلاحا بعد دادن به تصویر و افزایش درخشندگی بر روی پارچه قرمز به این صورت در آمده، البته رنگ بکگراند نسبت به سوژه نیز ترکیب جالبی داره. به هرحال به نظر میاد بیشترین ادیت بر روی این عکس مربوط به سایه زنی ها باشه که در آدرس های زیر میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید
Shadow/highlight
داجینگ و سوزاندن
در مورد عکس دوم از تکنیک ویرایش ضربدری یا Cross Process استفاده شده که نمونه های این نوع ادیت را میتونید در اینجا ببینید
در مورد این نوع ادیت استفاده از پلاگین Nik Software Color Efex Pro 3 را بهتون توصیه میکنم که افکتهای مناسب و کاربردی را به آسونی در اختیارتون قرار میده.
یک مقدار وب گردی با کلمه کلیدی Cross Process نیز میتونه نتیجه خوبی دربر داشته باشه.
در پایان خواندن این مقالات را هم بهتون توصیه میکنم.
شاد باشید
-
سلام
خدمت همه دوستان
من یک اموزش حرفه ای روتوش می خواستم
هم برای کار های تبلیغاتی هم پرتره ممنون میشم کمک کنید...
اموزش هائی که دیدم زیاد جالب نیودند
-
من اینا رو پیشنهاد می کنم:
Professional Portrait Retouching از scott kelby
و
Fantasy Portraits از David Cuerdon
(فکر کنم لینکشون تو قسمت دانلود ها باشه!؟
-
چند سوال در مورد فوتوشاپ داشتم:
1- چگونه یک ماسک را به N لایه اعمال کنیم؟
2- دستوری وجود داشت تا فوتوشاپ دو یا چند شات از یک صحنه ثابت را در روی هم Align کند. من از Auto Align Layers استفاده کردم. اما تغییر خاصی حاصل نشد. کار خاص دیگری باید انجام دهم؟
3- Stack (اگر اشتباه نکنم. همان که در عکاسی نجومی کاربرد دارد و دارای دستور های خاصی برای اعمال توابع مختلف بر روی لایه هاست) کجاست؟ (و هر توضیح اضافی که لازم می دونید.)
پیشاپیش ممنون
-
۱. اگه این n لایه پشت سر هم هستند، میتونید اونا رو تو یه group قرار بدید و روی اون ماسک بذارید (میتونید smart objectشون هم بکنید)... یه راه دیگه هم اینکه option (Alt( رو نگه دارید و تو فاصله بینشون کلیک کنید... یا همهشون بجز پایینی رو انتخاب کنید و command+option+g (ctrl+alt+g( رو بزنید(اینطوری لایه پایینی میشه ماسک برای لایه بالایی!)
ولی اگه این لایه ها پشت سر هم نیستن یا ممکنه بعدا بعضی ها نیاز به تغییر ماسک پیدا کنن، روی یکی ماسک بذارید و بعد option رو نگه دارید و ماسک رو بکشید روی لایه بعدی (اینطوری ماسک کپی میشه)
۲. اول باید لایه های مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد همون گزینه ای رو که خودتون زدید میزنید و میذارید روی auto لایه ها رو پردازش کنه... البته اگه لایه ها قسمت های مشابه کافی نداشته باشن، ممکنه نتیجه خوب نشه یا اصلا نتونه کارش رو انجام بده.
۳. اول لایه ها رو آماده می کنید و همه رو به یه smart object تبدیل می کنید ( انتخاب لایه ها و انتخاب convert to smart object از منوی layer و زیر منوی smart object) و بعد میتونید از همین قسمت smart object و زیر منوی stack mode، روش مورد نظرتون برای ترکیب رو انتخاب کنید.
پ.ن میتونید از منوی file و زیر منوی scripts 'گزینه load files into stack رو بزنید و تیک های زیر پنجره ای که باز میشه رو بزنید و بعد عکس ها تون رو وارد کنید تا کار وارد کردن عکس ها تو لایه های یه فایل و align کردن و تبدیل به smart object رو خودش انجام بده.
-
دو نکته اضافی:
۱- در مورد Clipping mask که با کلیک بر روی مرز بین دولایه ایجاد میشود، به این مطلب نیز مراجعه کنید:
http://www.akkasee.com/articles/12633/
۲- ویژگی Stacking فقط در نسخه های Extended فتوشاپ وجود دارد.