با سلام
چنتا سوال دارم از اساتيد هندي كم.
1- تفاوت مدل هاي هاردديسكي و مموري استيكي در چيست ؟
2- نحوه انتقال فيلم هاي اين دو مدل آيا به نرم افزار يا سخت افزار خاصي نياز است ؟ يا اينكه فقط كپي پيست كافيست ؟
دم شما گرم !!
با سلام
چنتا سوال دارم از اساتيد هندي كم.
1- تفاوت مدل هاي هاردديسكي و مموري استيكي در چيست ؟
2- نحوه انتقال فيلم هاي اين دو مدل آيا به نرم افزار يا سخت افزار خاصي نياز است ؟ يا اينكه فقط كپي پيست كافيست ؟
دم شما گرم !!
سلام؛
من تجربه چنداني در استفاده از هندي كم ندارم اما :
1-منظور شما را از سوال اول متوجه نمي شوم.
2-در مورد هندي كم هاي مموري استيكي، هم از طريق Memory Reader و هم از طريق اتصال مستقيم دوربين به كامپيوتر امكان انتقال به صورت مستقيم (همان كپي پيستي) فراهم مي شود. در مورد هندي كم هاي هارد ديسكي، از طريق اتصال كابل دوربين به كامپيوتر به روش مشابه و يا استفاده از سخت افزاري كه محتويات هارد ديسك دوربين را تبديل به DVD ميكند، اين امكان وجود دارد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
دوربینهای سونی که هارد دیسک دارند معمولا درگاه کارت حافظه نیز دارند که میتوان از آن برای ذخیره کردن عکسها و یا فیلم استفاده کرد.
انتقال فایل فیلم در این دوربینها تنها شامل کپی کردن فایل از دوربین به سیستم است.
تو مشخصات دوربینها نوشته بود روی حافظه رم با فرمت mpeg2 ضبط میکنه ولی روی هارد با فرمت mp4 که ممکنه کیفیتاش با هم فرق کنه . کسی از این دوربینا داره که تست کنه؟
سلام
دم تون گرم
آيا براي ريختن فيلم به كامپيوتر بايد كپچر يا سخت افزار خاصي داشته باشم
البته درسته که میتونی راحت رو سیستم کپی کنی اما مطمئن باش که احتیاج به یک نرم افزار کانورتر خوب داری شک نکن!
چون حجم این فیلمها خیلی بالا هستش.
سلام
پستهای اخیر این تاپیک نکات خوبی دارد برای خواندن:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3230
تفاوتشون اول اینکه دوربین های هاردیسکی ظرفیت بالاتری دارن 20، 40، .... در بعضی مدل ها تا 120 گیگ هم میرسه اما مموری استیکی ظرفیت کمتری دارن ولی دوربین های مموری خور در مقابل ضربه مقاوم ترن ول هارد دیسکی در صورت ضربه خوردن احتمال از بین رفتن اطلاعات زیاده یه عیب دیگه اینکه هارد این دوربین در صورت صدمه خوردن قابل تعویض یا تعمیر نیست، در مورد انتقال در مورد دوربین های مموری خور که مموریشو میذاری تو رم ریدر کپی می کنی، هارد دیسکی هم که کابل usb داره دیگه