این من یکجا خوندم ، اونهایی که مشکل وای فای دارن تست کنن ببینن جواب میده یا نه :
وقتی چراغ آبی هست یکی دوبار دیگه هم دکمه wifi روی دستگاه رو بزنید چشمک زن میشه و میشه کنکت شد
این من یکجا خوندم ، اونهایی که مشکل وای فای دارن تست کنن ببینن جواب میده یا نه :
وقتی چراغ آبی هست یکی دوبار دیگه هم دکمه wifi روی دستگاه رو بزنید چشمک زن میشه و میشه کنکت شد
با جستجویی که توی وب داشتم متوجه شدم بعضی کاربران از عمر کم باطری این دوربین شکایت داشتند و متوسل به خرید باطری با ظرفیت بالاتر شدند.
از دوستانی که تجربه کار با این دوربین رو دارند خواهش میکنم لطف کنن و توضیح بدند که باطری این دوربین در شرایط تصویر برداری پیوسته چقدر عمر خواهد کرد.
بنده دوربین رو برای مراسمی لازم دارم که بعد از نصب دوربین در محل پیشبینی شده حدود دو ساعت و شاید بیشتر به دوربین دسترسی نخواهیم داشت ولی تصویر مورد نیاز بعد از دقیقه 80 - 90 شروع خواهد شد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که این دوربین برای مورد فوق مناسب است یا خیر؟
سلام. دوست عزیز اگر اون محلی که دوربین رو نصب میکنید امکان کابلکشی دارید ، میتونید دوربین رو به یک شارژر استاندارد (5v) متصل کنید و بدون توقف ازش استفاده کنید.
فقط تنها مشکلش اینه که در کمتر از یک دقیقه دوربین داغ میشه. انقدر داغ که من گاهی میترسم از اینکه بدنه ش آتش بگیره !ً!!
اقا این دوربین چرا نمیشه باهاش زوم کرد ؟ تمامی عکس ها رو از دور میگیره
تا جایی که من میدونم لنز این دوربین ثابته.
در حین فیلم برداری میشه زوم کرد ولی زوم دیجیتاله.
در حین مرور تک عکس هم به ترتیب 2x 5x 7x 10x میتونین زوم کنین.
یک سری لنز هم برای این دوربین اومده که میشه تهیه کرد و برای نصب هم باید دست به آچار بشین و لنز اصلی از رو دوربین بردارین.
در صورتی که اشتباه میکنم، دوستان محبت کنن تذکر بدن.
با تشکر
این دوربین یک دوربین ورزشی است و همه دوربین های ورزشی(یا اغلب آنها) لنز ثابت واید دارند.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
متاسفانه دوباره دوربین دچار مشکل قبلی (روشن نشدن WIFI) شده.
1. فریمور آپدیت کردم، درست نشد.
2. ریست فکتوری. درست نشد.
3. دکمه WIFI چهارصدبار زدم، درست نشد.