من به تازگی دوربین Sony HC32E خریدم می خواستم بدونم کلا عمر ابن نوع دوربینها به اندازه چند ساعت فیلمبرداری است؟
من به تازگی دوربین Sony HC32E خریدم می خواستم بدونم کلا عمر ابن نوع دوربینها به اندازه چند ساعت فیلمبرداری است؟
تا بحال در این مورد عددی ندیدم! ولی مطمئن باشید در صورت نگهداری خوب از دوربین عمرش آنقدر هست که قبل از قبض روح شدن آنقدر قدیمی می شود که رویتان نمی شود بیرونش بیاورید!
واقعا جناب شهبازی درست میفرمایند.
بعضی از دوستان هم در مورد تعداد عکسهایی میپرسند که میشود با یک دوربین عکاسی گرفت. بقول آقای شهبازی اگر مارک خوبی خریداری کنید و بخوبی از آن مراقبت کنید میتوانید سالها آن را داشته باشید تا زده شوید.
البته باتری شاید زودتر از خود دستگاه فرسوده شه.
آریو مینوسپهر
اصولا اگر برای دوربین اتفاق بدی نیفتد که به آن آسیب جدی وارد کرده و آنرا غیر قابل استفاده نماید معمولا عمرشان پایان ندارد من خودم دوربین عکاسی را که سالها پیش هدیه گرفته ام هنوز دارم و کار میکندنوشته اصلی توسط Amator
مهرداد مسلمی
Canon S2 IS,tripod Panasonic GS120 Canon MFP370
من یک دوربین Sony HC32E دارم کمتر از 5 ساعت کار کرده البته بطور مداوم نبوده. حین کار خاموش شد و دیگه روشن نشد. باطری و شارژر را هم تست کردم اما هر دو سالم بودن.
به نظرتون ممکنه چه اتفاقی براش افتاده باشه؟ این دوربین ها فیوز دارند؟
در صورت نیاز به تعمیرگاه کجا را پیشنهاد میکنید؟
دوربین فاقد گارانتیه
من دوربین فیلم برداری hc 40 دارم. دو ساله که اینو دارم و البته باتریش رو یه بارعوض کردم ولی خود دوربین فکر کنم حالا حالا ها کار کنه !
چند هفته پیش هم یک دوربین کنون A620 گرفتم ولی نمی دونم این دوربین آکبنده یا نه . لطفا شرح حالی رو که اینجا نوشتم بخونین ببینین نظر شما چه ؟
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3104