من می خوام یه هندی کم سونی Hc96 بگیرم . آیا این مدل خوبه یا مدل دیگری رو پیشنهاد می دید:)
من می خوام یه هندی کم سونی Hc96 بگیرم . آیا این مدل خوبه یا مدل دیگری رو پیشنهاد می دید:)
بله دوربين خوبي است اما دوربين هاي سري Pv-gs پاناسونيك هم دوربين هاي خوبي هستند البته در سطح مورد نظر شما.به نظرم يه نگاهي هم به مشخصات و قيمت هاشون بندازيد مفيد باشه مثلاً Pv-gs250 يا Pv-gs400.
اسماعيل حميديCanon EOS 350D + EF-S 18-55mm + Sigma 17-70 mm + Speedlite 220EXCanon Poweshot G5Canon EOS 300V + EF 28-90mm
gs 400 رو به جرات می تونم بگم بهترین دوربین در رده قیمتی خودش هست البته من از قیمت hc96 خبر ندارم اما اگه می تونید هزینه کنید در خرید gs 400 شک نکنید البته gs 500 هم با هدف ارزان سازی gs400 تولید شده که از کیفیت آن اطلاعات کاملی ندارم
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
این دوربین از نظر کیفیت فیلمبرداری به نظر من حرف نداره فیلمهایی که باهاش گرفتم یه جا آپلود کنم ببینید . دوستم می گفت چیزی از Gs400 از لحاظ روزولشن کم نداره و تفکیک رنگ واقعا خوبی داره . و لرزشگیر دیجیتال خیلی خوبی هم داره . من که ازش راضیم . فقط نیم ساعت برای هر دی وی دی تنها مشکلشه .
دوست من شما از دوربینتون تحت چه شرایطی استفاده کردید؟ منظورم اینه که در نور روز یا نور شب؟ چون برگ برنده gs400 در فیلمبرداری در شرایط کم نور هست
لطفا یه تستی هم در شرایط نور اتاق (ماکزیموم 60 لوکس) انجام بدین و نتیجه رو بفرمایین
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5