لطفا در مورد دوربين هاي هارد ديسكي صحبت كنيد و چه مصارفي دارند
لطفا در مورد دوربين هاي هارد ديسكي صحبت كنيد و چه مصارفي دارند
منم دوست دارم راجع به این دوربین ها بیشتر بدونم. تو تحقیقی که خودم کردم دوربین های سری SR سونی دارای بالاترین کیفیت هستند. مخصوصا SR100 با 3 مگاپیکسل کیفیت عکس.
قیمتش هم تو ایران حدود 860 هزار تومنه. با 3 نوع کیفیت فیلم ضبط میکنه که تو سایت ها مشخصات کاملش هست.
من میخوام بخرم اما دلم میخواد اول از کیفیتش مطمئن بشم
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF-S 18-55 f:3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
هر آنچه نپاید، دلبستگی را نشاید
اینجا که خیلی خلوت و غیر فعاله.
اما آخر سر خودم رفتم یکی خریدم! اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
سلام...
مبارک باشه.انشالله که لحظات شیرینی رو باهاش ثبت کنید.
من این تاپیک رو ندیده بودم و الا کی بهتر از من برای بحث درباره ی سلطان بزرگ سونی
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من هم مدت زيادي است ميخواهم يك دوربين فيلمبرداري هارد دار بگيرم
آيا شما مارك JVC سري Everio رو هم ديديد ؟
من از كوچك و سبك بودن اين سري خوشم اومد ولي براي انتخابش
شك دارم نظر شما چيه ؟ احتمالا تحقيقاتي روي مدلهاي مختلف كرديد
خوشحال ميشم تجربياتتون رو اينجا به اشتراك بگذاريد
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
سلام.. به نظر من اگه كسي ميخواد الان دوربين بخره.. بره سمته High Defination .. چون تا چشم به هم بزنين همه چيز از سيستم پخش بگير تا ضبط.. همه و همه HD ميشن.. بهترين انتخاب هم در حال حاضر دوربين هارد ديسك داره جديد سوني هست كه HD ضبط ميكنه.. و خروجي HDMI هم داره.. من خودم باهاش فيلم گرفتم و وقتي با hdmi به پلاسما وصل ميشه.. واقعا كيفيت بي نظيري داره.. 30 GB هم ظرفيتشه.. اينجا هم ميشه گيرش آورد.. اما هرچيزي كه خواستين بگيرين فقط سمت HD برين.. زودتر از اون چيزي كه فكرشو بكنين همه گير ميشه.. همين الان هم كم كم كانال هاي اغلب ماهواره ها مثل Hotbird دارن پخش آزمايشي HD ميكنن و يا اينكه كلاٌ HD شدن.. تا آخر سال 2007 هم پكيج معروف TPS روي ماهواره Hotbird كه كانالهاي معروف Multivision هم جزو اين پكيج هستن، كلا پخشش HD ميشه.. يعني هم رسيور HD مي خواد هم تلويزيون HD.. به هر حال همه اينا رو گفتم كه بگم تو اين دوره زمونه.. سمته DV نرين.. همين
اينم مشخصات هندي كم HD سوني.. واقعا شاهكاره اين فسقلي... آقاي كاوه قبادي عزيز، از قول من از روساي سوني تشكر كنين.. دمشون گرم كه همچين چيزي ساختن
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...ycamCamcorders
محمد منتظری
من با jvc کار کردم البته نه زیاد چون مال دوستم بود و نمونه فیلمشو دیدم. میتونم بگم کیفیتی مثل minidv های معمولی داشت و تنها مزیتش هاردشه. البته نسبت به سونی کوچکتر و سبکتره. اما اگه شما این شاهکار سونی رو ببینید هر چی دوربینه از چشمتون میوفته. چون هم هارد داره و هم HD هست. هر چند کمی بیشتر از دوربین های دیگه سنگینه.
البته سونی مدل های هاردی دیگه ای هم داره مثل SR100, SR80, Sr60,...
اونها هم کیفیت تصویر خوبی دارند و خیلی بهتر از jvc هستند. مدل SR100 با 30 گیگ هارد و 3 مگا پیکسل کیفیت عکس با قیمت حدود 860 تومن همین جا موجوده.
البته ما SR1 رو که اون هم 30 گیگ هارد و 4 مگا پیکسله 1,360 گرفتیم با کیف و یه باطری اضافه. تنها ایراد این دوربین کم بودن نرم افزار اجرایی برای فرمت فیلم اون یعنیAVCHD هست. چون هنوز انقدر فراگیر نشده. اما واقعا کیفیت صدای عالی داره. 5 کاناله... این دوربین واقعا میتونه با PD170 خود سونی برابری کنه.
من کامپیوترم فعلا پورت HDMI نداره. اما اگه نمونه فیلم خواستید با usb کپچر میکنم و براتون میزارم.
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
من در زمينه دوربين هاي فيلمبرداري اطلاعات زيادي ندارم اما منطقي به نظر مي آيد كه يك دوربين هارد ديسك دار، كه فشرده سازي زيادي را روي يك فايل انجام ميدهد، از يك دوربين mini DV با همان كيفيت لنز و همان رده كيفيتش پايين تر باشد. حال ميتوانيد اين مقايسه را در دوربين هاي سوني بين دوربين هاي هاردديسك دار سوني و دوربين هاي عالي mini dv از همين برند انجام داد، و همينطور براي JVC. البته قاعدتاً مقايسه بايد در يك كلاس دوربين باشد نه اين كه يك دوربين چيپ mini DV با يك دوربين هاي اند هارد ديصسك دار مقايسه شود.
آیا کسی اطلاع کاملی از دوربین جی وی سی GZ-MG77دارد-ضمنا آیا درست است که میگویند دوربین های هارد دیسک دار هنگ میکنند وسوال سوم اینکه اگر به کیفیت فیلمبرداری دوربینهای mini DV عدد100 بدهیم کیفیت فیلمبرداری هارد دیسک دارها چند است