من دوربین Gs27 تهیه کردم و همون طور که گفتم اطلاعات زیادی هم ندارم به نظر شما کدوم این کپچر ها که تی وی تیونر هم داره مناسب من هست؟
من دوربین Gs27 تهیه کردم و همون طور که گفتم اطلاعات زیادی هم ندارم به نظر شما کدوم این کپچر ها که تی وی تیونر هم داره مناسب من هست؟
مبارك باشد. قيمتش را هم براي اطلاع ساير دوستان ذكر كنيد.
390 قیمت دوربین هست. اما هنوز کپچر کارت تهیه نکردم و کاملا هم گیج شده ام.
آیا مهمه که مدل دوربین چیه؟ برای اینکه کپچر کنیم؟
کسی نیست که به من کمک کنه؟ مهمه ها عجله دارم Plz
من فكر ميكنم دوستان در اين فروم زياد در اين گونه موارد اطلاعي ندارند. اگر فقط كيفيت كپچر برايتان مهم بود من يك كارت ilink را پيشنهاد مي كردم. ولي اطلاعي از كارتهاي كپچر تيونر دار و انواع و كيفيت آنها ندارم متاسفانه.
سلام
آقای شهبازی عزیز بابا ایول!!!شما که بن کل اطلاعات دوستان رو تواین قسمت منکر شدید.آقا به خدا ما خیلی هم از مسئله پرت نیستیم.بابا ما داریم با این چیزها کار میکنیم.هم من و هم خیلی دیگر از دوستان. حداقل به لینکهائی که من دادم سر میزدید. تو سایت رایان صبا قیمت و جیک وپوک همه این کارتها هست. حالا دوستان میخوان کمتر اینترنت بسوزونن یا ما و بقیه دوستان حس تایپ کردن نداریم اون یه چیز دیگه است.
یا حق
دوست عزیز در لطف شما شکی نیست اما توی لینکی که فرموده بودید 3 صفحه کپچر داشت من که هیچی سر در نمیارم از کجا بدونم کدوم کارم را راه می اندازه؟
بازم میگم من یک کارت می خوام که تی وی تیونر هم داشته باشه کیفیت کپچر خوبی هم داشته باشه قیمتش هم مناسب باشه! بازم ممنون
نه، منكر اطلاعات نشدم، ولي اطلاعاتي كه منتشر نشود با نبودن يكي است. در بقيه بخشها دوستان علاقمندي هستند كه تمام اطلاعات و تجربياتشان را در اختيار ديگران مي گذارند در حدي كه بعضي تاپيكها خودش به يك دايره المعارف در آن موضوع تبديل شده است، ولي در بخش ويديو و تدوين تا بحال كساني نبوده اند يا نخواسته اند كه چنين اطلاع رساني را داشته باشند. تا زماني هم كه كسي اطلاعاتي منتشر نكند كسي نمي داند كه اعضايي هم هستند كه در اين زمينه سررشته دارند!
من هم با شما موافقم همون طور که گفتم من پر از سوال در زمینه ی تصویر برداری دیجیتال هستم اما هر چه این بخش را گشتم چیزی نصیبم نشد اما در زمینه عکاسی سوالاتم بی جواب نخواهد ماند! اگر در این بخش هم به این سطح برسیم واقعا یک دایره المعارف جامع می شویم.بودن مطلعین کافی نیست.
آقاي عكاسباشي اخيرا در اين قسمت مطالب خوبي منتشر كرده اند و انشالله اين تلاش ادامه داشته باشد.