ممنون
چشم دیگه درشت نمینویسم. آخه من خودم یه کم چشام ضعیفه گفتم شاید بقیه هم اینطوری راحتتر باشن!!!!!
ممنون
چشم دیگه درشت نمینویسم. آخه من خودم یه کم چشام ضعیفه گفتم شاید بقیه هم اینطوری راحتتر باشن!!!!!
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
اول avi کپچر کردم و بعد به mpeg 2 تبدیل کردم با کلیه تنظیمات پیش فرض و از اولید استودیو هم استفاده کردمیعنی اول با avi کپچر کردید ؟ یا با mpeg؟
بعد ایا بیت ریت رو بالا بردید یا نه ؟ چون حالت پیش فرض برنامه فکر کنم حدود 6500 باشه
آقا مجددا شرمنده !!. باور کنید داشتم موقع تایپ این مطلب با برادرم در مورد مودم کل کل می کردم.
PCI مخفف کلمه Peripheral Component Interconnect (اگر درست نوشته باشم) به معنی شاخص انتصال جنبی است. این موجود هیچ ربطی به صدا ندارد!. در اصل یک نوع استاندارد درگاه مودم است که اینتل ساخته و بیشتر مودم های دنیا از این استاندارد استفاده می کنند. تکنولوژی اش در اپل و PC هم استفاده می شود. (البته فکر کنم اپل جدیدا تکنولوژی منحصر به فرد خودش را ارائه کرده. ) 66 مگا هرتز در ثانیه توان دارد و در صورت استفاده از PCI Express تا 133 مگاهرتز هم می رسد.
اما PCM چیست؟
PCM محفف کلمه pulse code modulation است. معنی اش هم می شود فرکانس بهبود یافته ( یا چیزی در همین حدود!!) . برای پردازش فرکانس ها و سیگنال های آنالوگ و دیجیتال صدا کاربرد دارد. 8 بیتی است و در صورت uncomprest بودن تا 16 و 32 هم می رسد. ( توضیح کاملش را خواهم داد.)
استاندارد PCM در دو نوع عرضه می شود : Mu-Law که مخصوص آمریکای شمالی و ژاپن است و a-law که مخصوص دیگر کشور هاست. تفاوت این دو در نوع کمپرس کردن و نسبت ها و مقدار نویز در هر مد است که در این دو فرق می کند. امروزه اکثر کارت های صدا و سیستم های صوتی به صورت Multi - law عرضه می شوند.
در مورد استاندارد های SR درست می گویی. اما خداقل استاندارد Moeg2 برای دی وی دی ، 32 مگا هرتز است. و 48000 مگاهرتز برای مصارف حرفه ای تر کاربرد دارد. ... چرا موس من از کار افتاد؟!
لینک دانلود معرفی کردم. توجه بفرمایید !
هر نرم افزار دیگری هم که مد نظر باشد به احتمال بالای 95% امکان لینک دادن هست.
هادی هژیرآذر
بله قربان.
هادی هژیرآذر