پاسخ: سخت افزارهای کامپیوتری جهت تدوین
ببین یه کاری میکنی که این پستها بره قاطی باقالیا http://qsmile.com/qsimages/21.gif
فایلهای nef یا همون RAW باید با نرم افزارهایی مثل adobe lightroom و چند تا دیگه ادیت کرد توی فتوشاپ هم میشه ولی باید پلاگین مخصوص اون رو نصب کنی ،من با همون lightroom کار میکنم.اگه خواستی من یه چیزای دارم..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edius.premiere
سلام
کلا dvx با پرمیر بهتر کار میکنه ولی nx هم خروجی میده ولی از نظر سرعت و کیفیت و کارایی قابل مقایسه با ادیوس نیست
2و3 اگر بتونید 1394 روی کارتو نصب کنی میتونید از ورودی و خروجی استفاده کنید
سلام
یعنی چی که nxقابل مقایسه نیست.یعنی با ادیوس سرعتش از پرمیر بهتره؟یا اینکه سرعت nxبهتره؟من که اصلاً متوجه تفاوت این دو با توجه به اینکه قیمت یکی دوبرابر دیگری است نشدم.یه کم بیشتر توضیح بده شاید مشتری خودت شدیم!
جواب سوالات دو و سه را نگرفتم .البته فکر کنم از نظر دستوری هم پاسخت مشکل داشته باشد!مگر کارت ادیوس ورودی و خروجی فایر وایر ندارد که 1394 باید نصب کنیم!!!!:eek: :eek:
ممنون از اینکه پاسخ دادی .با با مگه تو فروشنده وبازاریاب نیستی حداقل یه کم به نفع چیزی که میفروشی توضیح بده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
یعنی چی که nxقابل مقایسه نیست.یعنی با ادیوس سرعتش از پرمیر بهتره؟یا اینکه سرعت nxبهتره؟من که اصلاً متوجه تفاوت این دو با توجه به اینکه قیمت یکی دوبرابر دیگری است نشدم.یه کم بیشتر توضیح بده شاید مشتری خودت شدیم!
جواب سوالات دو و سه را نگرفتم .البته فکر کنم از نظر دستوری هم پاسخت مشکل داشته باشد!مگر کارت ادیوس ورودی و خروجی فایر وایر ندارد که 1394 باید نصب کنیم!!!!:eek: :eek:
ممنون از اینکه پاسخ دادی .با با مگه تو فروشنده وبازاریاب نیستی حداقل یه کم به نفع چیزی که میفروشی توضیح بده!
منظورم سرعت play , edit در ادیوس با کارت nx خیلی سریعتر از هر کارتی در پریمیر است
چه برسه به dvx با پریمیر
تا نبینی متوجه تفاوت سرعت کار در ادیوس نمیشی
مثلا تبدیل یک پروژه 80 دقیقهای به vcd فقط توی 20 دقیقه با کیفیت باور نکردنی
یا 1 ساعت به dvd در 70 دقیقه
یا رندر1 ساعت به avi در 15 دقیقه
جواب 2 = با لیکوئید کار نمیکنه
جواب 3 = dvx با یولید کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
منظورم سرعت play , edit در ادیوس با کارت nx خیلی سریعتر از هر کارتی در پریمیر است
چه برسه به dvx با پریمیر
من فروشنده حرفه ای نیستم ÷ تک و توک میفروشم
کارم تدوینه - روزی 12 ساعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edius.premiere
چه برسه به dvx با پریمیر
من فروشنده حرفه ای نیستم ÷ تک و توک میفروشم
کارم تدوینه - روزی 12 ساعت
سلام
ممنون
البته سرعت تبدیل هر پروژه ای بستگی به فیلترهاو ترانزیشنهای به کار برده شده دارد.به نظر شما با پرمیر ادیوسdvxکارائی بیشتری دارد یا متروکسrtx-100.
ضمناً آیا انجام همه افکت های پرمیر در محیط ادیوس ممکن است ، مثلاً نمنونه کارهای استودیو مقام.
راستی روزی 12 ساعت چی ادیت میکنی؟ عروسی؟(جسارتاً)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
ممنون
البته سرعت تبدیل هر پروژه ای بستگی به فیلترهاو ترانزیشنهای به کار برده شده دارد.به نظر شما با پرمیر ادیوسdvxکارائی بیشتری دارد یا متروکسrtx-100.
ضمناً آیا انجام همه افکت های پرمیر در محیط ادیوس ممکن است ، مثلاً نمنونه کارهای استودیو مقام.
راستی روزی 12 ساعت چی ادیت میکنی؟ عروسی؟(جسارتاً)
با سلام و عید مبارکی
برای 3 تا شبکه ماهوارهای که دو تاش رو هتبرد و یکیش توی نیل ست هست مسئول تولید هستم و تدوین و بازبینی میکنم
من تا حالا کارت nx نشنیده بودم. لطفا یک توضیح بده این کارت چیه و چنده و چه سیستمی با چه مشخصاتی نیاز داره؟ ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramshad
من تا حالا کارت nx نشنیده بودم. لطفا یک توضیح بده این کارت چیه و چنده و چه سیستمی با چه مشخصاتی نیاز داره؟ ممنون میشم.
کارت Matrox-rtx محصول شرکت متروکس است و کلیه اطلاعات لازم زا از سایت سازنده میتوانید کسب کنید.با ورود Edius Dvxاین کارت عملاً بازار را به رقیب واگذار کرد.