سلام
من بدنبال دوربینی میگردم که توانایی فیلمبرداری با فرمت mpeg4 و با رزولوشن HD Tv بر روی کارتهای حافظه نظیرSD ram را داشته باشد .
ترجیحا دارای رابط HDMI هم باشد.
اگر مدل خاصی با توانایی های مشابه سراغ دارید ممنون میشم
سلام
من بدنبال دوربینی میگردم که توانایی فیلمبرداری با فرمت mpeg4 و با رزولوشن HD Tv بر روی کارتهای حافظه نظیرSD ram را داشته باشد .
اگر مدل خاصی با توانایی های مشابه سراغ دارید ممنون میشم
سلام
PENTAX-A20 با این فرمت DiVX فیلم میگیرد و 340 تومان است.
http://www.dpreview.com/reviews/spec...x_optioa20.asp
راستی, مگه شما A570 IS نداری؟؟!! :confused:
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون
چرا من اخيرا يك كنون a 570 is خريدم . كيفيت فيلبرداريش 640 در 480 رو 30 فريم بدون پرش و باكيفيت ميگيره . ولي حجم فايل avi زياد ميشه . مثلا با يك رم 2 گيگا بايت حدودا 18 دقيقه ميشه فيلمبرداري كرد .
البته بعد از اينكه ميريزم تو كامپيوتر به divx تبديلش ميكنم . حجمش حدود يك دهم تا يك دوازدهم كاهش پيدا ميكنه .
ولي برادرم دنبال دوربيني ميگرده كه divx بگيره و محدوديت رم رو نداشته باشه
اين PENTAX-A20 از كجا ميشه تهيه كرد ؟ تو ايران شركتي گارانتيش كرده ؟
البته تو http://www.dcresource.com/reviews/ca...l.php?cam=1001 ريويوشو ديدم
سلام
معذرت میخوام, من سرشاخه رو ندیدم!!! :biggrin: چه قدر امروز ضایع شدم!!!
این دوربین رو هم , با عالیترین کیفیت و سایز بتونی روی 1 گیگ, 40 دقیقه فیلم بگیری( دوربین من 7.5 دقیقه!! )
فکر کنم با تغییر کیفیت فیلم (خیلی کم) بتونی زمان رو افزایش بدی.
با گارانتی شرکت سیگل عرضه میشه.
اگر هم دنبال دوربین فیلمبرداری Camcorder هستی, بگو تا من پستم رو حذف کنم که مانع راهنمایی دوستان نشه!!!
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Monday 25 June 2007 در ساعت 03:40
عرض باند HdTV وحشتناک زياده و منطقي نيست دوربيني حافظه محدود sd را براي آن پيش بيني کنهمن بدنبال دوربینی میگردم که توانایی فیلمبرداری با فرمت mpeg4 و با رزولوشن HD Tv بر روی کارتهای حافظه نظیرSD ram را داشته باشد .
البته فورمت mpeg4 با رزلوشن محدود چيزي جديدي نيست و فکر ميکنم از يالها قبل بر روي دوربينهاي فيلمبرداري و وب کم و امثالهم اين قابليت وجود داشت
دوربيني که معرفي کرديد فورمت hdtv را با رزلوشني کمتر از رزلوشن حداکثر آن ارايه ميدهد
که البته در نوع خود جالب است
1280 x 720 @ 30fps
4gig ... 13min
ویرایش توسط bf : Monday 25 June 2007 در ساعت 20:59
سلام
یکی از کاربرانی که در dpreview نظرش رو راجع به TX1 داده بود, از کیفیت فیلمبرداریش خیلی ابراز رضایت کرده بود و گفته بود که در اصل برای فیلمبرداری اینو خریده نه عکاسی!!!
البته یک مموری 8 گیگ هم براش گرفته بود!!! (خدا عقلش بده.............آمین!!!)
divx و hdtv هردو از خانواده mpeg4 هستند اما براي دومي استانداردهاي مشخص تري وضع ميشهجالبه كه بدونيد همين دوربين Canon TX1 بدون امكان فشرده سازي Divx رو همين حافظه محدود SD با رزولوشن HdTV فيلم برداري ميكنه !!!
رزلوشن فيلمبرداري اين دوربين را هم که نقل کردم 1280*720 است حداکثر چهار گيگ که گنجايش 13 دقيقه فيلم خواهد داشت که خود نشان از وحشتناک بودن عرض باند، است!
يادآوري مي کنم شبکه هاي کيوسک فيلمها را با رزلوشن dvd و فورمت mpeg2 طوري مخابره ميکنند که با اختصاص 2 گيگ ناقابل از هارد خود ميتوانيد يک فيلم 90 دقيقه اي را نگهداري کنيد
اما رزلوشن استاندارد HDTV که اين روزها با تبصره Full HD هم از اون ياد ميشه 1920*1080 است که واقعا عرض باند وحشتناکي طلب ميکنه!
سوال من اينه که واقعا چه لنز و ساختاري ميتونه همچنين عرض باندهايي رو تغذيه کنه ... داستانهايي که براي کامپکتهاي رزلوشن بالا مطرح ميکرديم اينجا هم براي اين قيبل دوربينها ميتوانيم يادآوري کنيم
... نکته ديگه اينکه sd پرسرعتي که براي اين کار لازمه چه مدت دوام مياره؟!