آیا ارزش داره با 45000 تومان بیشتر جای sr42 یک sr62 بگیرم ؟
کیفیت فیلمشون خیلی فرق می کنه؟
آیا ارزش داره با 45000 تومان بیشتر جای sr42 یک sr62 بگیرم ؟
کیفیت فیلمشون خیلی فرق می کنه؟
دوست عزیز مشخصات این دو مدل به ترتیب به این صورت است..
Sony DCR-SR62
هارد ديسك 30GB
حسگر : 1 مگاپيكسل براي عكاسي و 1 مگاپيكسل مؤثر از نوع ClearVid CMOS
كیفیت 640×480
فرمت ذخيره سازي فيلم MPEG-2
زوم اپتيكال 25 برابر
صفحه نمايش (LCD) 2.7 اينچ لمسی
قیمت حدود 500 هزار تومان
Sony DCR-SR42
هارد ديسك 30GB
حسگر : 1.6 مگاپيكسل براي عكاسي و 0.3 مگاپيكسل مؤثر از نوع Advanced HAD CCD
كیفیت 640×480
فرمت ذخيره سازي فيلم MPEG-2
زوم اپتيكال 40 برابر
سايز صفحه نمايش (LCD) 2.5 اينچ لمسی
قیمت حدود 450 هزار تومان
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
تا جایی كه من می دونم هردو 30 گیگا بایتی هستند ولی تعداد پیكسل های موثر مدل 62 بیشتر است (1.070.000 در مقابل 680.000 ) كه البته مربوط به عكس است و ربطی به كیفیت خروجی ویدیو ندارد.
زوم اپتیك رو هم كه هادی جان فرمودند.
پی نوشت: یه نیم ساعتی این تاپیك باز بود ( من پی كاری رفته بودم) 2 تا خط رو خطی پیدا كرد !!
فرهاد حسيني
سایت سونی ایران ( بازرگانی ایران نمایندگی انحصاری سونی در ایران ) در مورد هندی كم های HDD یك بخش بسیار عالی و جالب و كارامد دارد.توصیه می كنم حتما به آن سری بزنید.اطلاعات كامل و جامعی در آن به زبان فارسی وجود دارد.
http://sony.co.ir/hdd/
پی نوشت:
چه خوبه كه آدم با فرهاد جان خط رو خط بشه....
یك نكته دیگر اینكه دوربنی های هندی كم HDD سونی با HD سونی كاملا متفاوت هستند.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
قبل از اینکه این دوربینهای جدید (که به عدد 2 ختم میشوند) در بازار ایران عرضه شوند من Sr-82 را برای جایی تهیه کرده بودم و اطلاعاتم بر مبنای توضیحات شفاهی فروشنده شرکت مربوطه بود. که از این بابت پوزش میخواهم.
هادی هژیرآذر
با تشكر از پاسخهای دوستان، در سایت DigiKala دقت حسگر در sr42، به صورت 1.6 مگاپيكسل براي عكاسي و در sr62، به صورت 1 مگاپيكسل براي عكاسي عنوان شده است. آیا درسته ؟
یعنی کیفیت عکس sr42 بهتر از sr62 است ؟