با عرض سلام
از دوستان عزیز و باتجربه در زمینه دوربین های فیلم برداری تقاضای راهنمایی در مورد خرید دارم
با عرض سلام
از دوستان عزیز و باتجربه در زمینه دوربین های فیلم برداری تقاضای راهنمایی در مورد خرید دارم
ویرایش توسط Parsa_IE : Wednesday 20 February 2008 در ساعت 12:12
دوستان من میخوام یک دوربین فیلم برداری با بودجه ای حدود 500000 تومان بخرم
بعد از بررسی در مورد فرمت تصاویر mini Dv , DVD , هارد دیسکی با توجه به علاقه خودم و اینکه از خریداری فیلم و DVD زیاد خوشم نمیاد و از یک طرف امکان ویرایش و ادیت تصاویر و میکس برام مهمه نتیجتا به دوربین های هارد دیسکی رسیدم
ویرایش توسط Parsa_IE : Wednesday 20 February 2008 در ساعت 12:12
در نهایت با توجه به بودجه و انتخاب نوع هارد دیسکی به دو نوع دوربین سونی رسیدم مدل های SR-42 و SR-62 البته این دو مدل اختلاف هایی هم دارند که در زیر بیان میکنم و از دوستان عزیز میخوام با توجه به تفاوت های این دو دوربین من را راهنمایی کنند که کدوم یکی را خریداری کنم ؟
مشخصه -------------------> اس آر 42--------------------------- اس آر 62
قیمت ------------------ 445000 با گارانتی پارسه ------------------ 000 509 با گارانتی بازرگانی
وزن -------------------- 380 گرم ------------------------------ 400 گرم
دقت حسگر----------- 1.6 مگا پیکسل برای عکاسی ---------- 1 مگا پیکسل برای عکاسی
******** ----------- 0.3 مگا پیکسل موثر ----------------- 1 مگا پیکسل موثر
نوع حسگر ------- Clear Vid CMOS ---------------- Advanced HAD CCD
فاصله کانونی ----- 1.9 میلیمتر ---------------------------- 2.5 میلیمتر
زوم اپتیکال -------- 40 برابر ------------------------------------ 25 برابر
سایز LCD ---------- اینچ 2.5 -------------------------------------- 2.7 اینچ
بقیه مشخصاتشون هم طبق بررسی من یکسان بود.
کدوم از اینا رو پیشنهاد میکنید ؟
و اگر دوربین بهتری تو ماکزیمم قیمت حدود 500 سراغ دارید بهم بگید
ممنون
من گزینهای مناسبتر از این دو سراغ ندارم.
هادی هژیرآذر
د.ست من...
اطلاعاتی که در اختیارتون گذاشتن اشتباهه !! مشخصات درست رو از این وب سایت ببینید :
http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&pageid=158
با 500 هزار تومن بهترین کیفیت فیلم رو HC96 داره (رزولاسیون فیلم 2057 کیلو پیکسل) در حالی که هارد دیسکی های مد نظر شما به ترتیب 680 و 690 کیلو پیکسل رزولاسیون فیلمشون هست !
Sony DSLR-A700 + VG-C70AM
Carl Zeiss 16-80 F3.5-4.5, Sony 16-105 F3.5-5.6, Minolta 100-400 APO, Sony 50mm F1.4, Konica Minolta AF 28-75 F2.8, Minolta 75-300 F4.5-5.6
جناب پارسا! با سلام،
1- به نظرم با توجه به نياز خود روي حجم فيلمهاي دوربينهاي با فرمت HD (اعم از هارد يا DVD و يا حتي MiniDV) كمي بيشتر تأمل كنيد. ضمناً هاردديسكيها به اندازه MiniDv از آسيب در امان نيستند.
2- پيشنهاد ميكنم با توجه به نيازتان يك بررسي روي Canon MD160 (يا MD140) يا Sony HC38 با قيمت 270 تا 360،000 تومان بكنيد. واقعاً شايد نياز شما را برآورده كنند.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
دوستان عزیز با سلام و تشکر از پاسخگویی شما
با توجه به بودجه من که زیر 500000 تومان است فکر میکنم نتوانم دوربین مناسبی از نظر کیفیت و پیکسل علی الخصوص از انواع هارد دیسکی خریداری کنم...
بنا بر این ازتون راهنمایی میخوام که برای کار خانگی و آماتور کدام نوع دوربین فیلم برداری را پیشنهاد میکنید ...
و آیا به نظر شما بهتر نیست با این بودجه یک دوربین دیجیتال عکس برداری با کیفیت تر خریداری کنم ؟
چون فکر میکنم با حدود 400 تومن میتوانم یک سایبرشات 8مگاپیکسلی خوب بخرم
چی کار کنم به نظر شما ؟
1- جناب پارسا، با مبلغ 570 تا 660 هزار تومان ميتوانيد يك دوربين MiniDv خوب با يك دوربين عكاسي خوب همراه با لوازم جانبي تهيه كنيد. براي نمونه :
ـ دوربين Canon MD160 با كيف ......... حدود 360،000 تومان
ـ دوربين عكاسي Canon A720IS ..... حدود 210،000 تومان
ـ كارت حافظه SD 2GB 133X ....... حدود 17،000 تومان
ـ باتري و شارژر سوني ريفرشدار ........ 42،000 تومان
ـ كيف دوربين عكاسي ....... حدود 11،000 تومان
جمع : 640،000 تومان.
2- البته احتمالاً به باتري يدكي دوربين فيلمبرداري هم نياز خواهيد داشت.
3- ضمناً چون به نظر ميرسد دوربينهاي امروز براي كاركرد تقريبي 3 سال ساخته شدهاند، بهتر است دوربينهاي ارزان ولي البته با كيفيت مناسب را انتخاب كنيد.
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
مستقل از آنکه نظری که دادم درست بود یا نه، قبول دارید یا نه...
به نکته ای مهم توجه کنید: « بهترین، لزوما مناسبترین نیست. »
مثلا برای کاربر خانگی که کامپیوتر هم دارد حتی اگر کیفیت Mini DV بهتر باشد، انتقال فیلم به کامپیوتر از دوربین هارد دیسکدار راحتتر است.
هر چند مهمترین پارامتر در دوربین فیلمبرداری کیفیت تصویر است، اما برای انتخاب مناسبترین باید تمام پارامترهای دارای ارزش سنجیده شوند.
هادی هژیرآذر