دوست عزیز
پاسخ به تمام سوالات شما چیزی در حد یه سایت Wikipedia مطلب لازم داره..!!!
اما به عنوان شروع عرض کنم که به نظر بنده شما نباید فرمتهای تصویری مانند: DV mpeg HDV AVCHD avi و....رو با مدیای ضبط مثل :کاست DVD و هارددیسک اشتباه بگیرید.بر روی هارددیسک هم میشه mpeg ضبط کرد با رزولوشنDVD و هم با فرمت AVCHD با رزولوشن 1920p ....پس رسانه فیزیکی همیشه عامل تعیین کننده کیفیت نیست.
پاسخ به اکثر سوالات شما با شناخت شما از خصوصیات فرمتهای تصویری به سادگی امکان پذیره! اما:
1-قیمت کاستها عمدتا در حد بسیار معقول هست.
2-وقتی از دوربین دیجیتال استفاده میکنید به کارت کپچر نیازی نیست و داشتن پورت USB و در بعضی موارد IEEE1394 کفایت میکنه.
4-5-6-7-8-9 پاسخ به تک تک این سوالات بسیار زمان بر هست.من توصیه میکنم راجع به تفاوت فرمتهای ضبط ویدیویی حتما مقداری مطالعه داشته باشید.از سایت بسیار غنی زیر میتونید استفاده کنید:
http://www.wikipedia.org/wiki
فقط یه نکته رو عرض کنم شاید در ابتدا چیز مفیدی باشه:
اگه DVD رو انتخاب کنید بلافاصله بعد فیلمبرداری میتونید توی دستگاه DVD ببینید.اگه miniDV انتخاب بشه واسه انتقال به کامپیوتر باید به میزان زمان فیلمبرداری معطل بشید چون به صورت RealTime انتقال پیدا میکنه.
اما اگه هارددیسک رو انتخاب کنید به راحتی عین کپی کردن فایل در ویندوز میشه فیلم رو انتقال داد...
دوست عزیز بحث بسیاره.همه اینا برمیگرده به اینکه شما چه انتظاری دارید.اگه مونیتور HD و یا تلویزیون HD ندارید احتمالا خرید دوربین HD مناسبتون نیست(هزینه هم زیاد میشه...).خلاصه یکم سوالاتتون رو از حالت کلی در بیارید تا بهتر بشه شما رو به سمت هدف راهنمایی کرد.اینجوری که شما سوال میکنید عرض کردم اندازه یه سایت کامل میشه مطلب نوشت که البته اینجا امکان چنین کاری نیست.
بازم عذر میخوام که پر حرفی کردم.:)
بالاترین رزولوشن بیشتر ازین حرفاس...الان در دوربینهای HD معمولی رزولوشن 1920 داریم..