من پیشناهد می کنم به جای که استدی کم یه خریم اجاره کنم بهتر باشه چون همیشه نمیشه از استدی استفاده کنیم
من پیشناهد می کنم به جای که استدی کم یه خریم اجاره کنم بهتر باشه چون همیشه نمیشه از استدی استفاده کنیم
چنین وسیلهای را در مجتمع پایتخت دیده بودم. حدود سه ماه پیش.
طبقه سوم یا چهارم بود. ولی یادم نیست در چه فروشگاهی.
سلام
آیا امکان ساخت این وسیله بطور دست ساز وجود دارد؟
و آیا کسی تجربه ای در ساخت و یا نقشه ای برای ساخت آن دارد؟
وسیله پیچیده ای نیست. تنها کاری که می کنه اینه که مرکز سقل رو میاره پایین که باعث می شه تکان ها کاهش پیدا کنه.
به نظرم تنها مشکلش، بخش متحرک هست که باید به راحتی حرکت کنه. باقی قسمت ها را می توان به هر شکل و با هر وسیله ای ساخت.
سلام
این نوشته من بر اساس گفته فروشنده جنس بود-در آن زمان- که هنگام تست و تحویل برای دوستم،
مشخص شد فروشنده توصیف دروغینی از کالا کرده است وحرفش واقعیت ندارد.
بنابر این عذر خواهی میکنم.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
من فکر می کنم اینجا بین چند وسیله اشتباه شده.
تثبیت کننده های حرکت دوربین چند نوع هستند که در کل به اونها استدی کم می گن. steady cam از سه قسمت اصلی تشکیل شده 1-iso-elastic arm بازوی ارتجایی 2-sled نگهدارنده دوربین و لوازم 3- vest جلیقه (قیمت این استدی کم ها از دو و نیم میلیون به بالاست)
اما انواع دیگری هم هستند که در بازار ما به اونها هندی من، شولدر و ... گفته میشه و اغلب فقط بازوی ارتجاعی رو دارند. (یه مدل فرمونی هم هست که دقیقا مثل فرمون ماشینه که دوربین وسطش قرار میگیره)
دوستان لطفا اون تولید کننده آلمانی و ایرانی را برای بنده هم بفرستید . با تشکر