2تشکر
-
1
Post By Babak Borhani
-
1
Post By Babak Borhani
-
Saturday 29 November 2008, 12:20
امكان كپچر hdv tape از طريق SD camera
آيا اين امكان وجود داره كه tape حاوي محتواي hdv رو با يه دوربين معمولي sd از طريق firewire كپچر كنيم؟
اين ايده عجيب از اونجايي به ذهن من رسيد كه در هر دو تكنولوژي hdv و dv اطلاعات روي tape با نرخ بيت 25mbit/ps ذخيره ميشه پس از لحاظ تئوري نبايد نكته خاصي وجود داشته باشه .
آيا كسي ميتونه اين امتحان رو انجام بده؟.
ویرایش توسط farid_nasiri : Saturday 29 November 2008 در ساعت 16:29
دلیل: .
D610 vs 6D vs D750
-
Saturday 29 November 2008, 16:30
پاسخ: امكان كپچر hdv tape از طريق SD camera
يك ساعتي در اين مورد تحقيق كردم مطلب خاصي پيدا نكردم . به نظر مياد تنها راه فهميدنش آزمايش عملي باشه.
-
Saturday 29 November 2008, 18:51
كاربر فعال
بله شدتی است
فی الواقع من الان دارم این کار را میکنم .
فیلم با دوربین hdv سونی روی مینی دی وی ( 40 دقیقه روی هر تیپ 60 دقیقه ای ) فیلمبرداری شده و توسط دوربین مینی دی وی پاناسونیک کپچر میشود . فقط دوربین های hdv غالبا 16:9 هستند که در این عمل فشرده شده و به 4:3 تغییر سایز میدهند که بعدا قابل اصلاح است .
-
Sunday 30 November 2008, 11:27
با تشكر از راهنمايي
دو تا سوال دارم
چرا 40 دقيقه روي tape يك ساعته فيلم ميگيريد؟ مستندات اينطور نشون ميدن كه bitrate فرمتهاي hdv و dv يكسان و برابر 25mbit/ps است پس يك ساعت هر كدومشون يك اندازه فضاي بايتي احتياج داره
به نظر شما چرا در هنگام كپچر hdv در هنگام استفاده از دوربينdv معمولي نسبت طول و عرض تغيير ميكنه چون از نگاه تئوري من اين فقط يك انتقال اطلاعاته و نبايد اتفاقي براي فريم ها بيفته.
ممنون
-
Sunday 30 November 2008, 22:00
كاربر فعال
من نمیدانم دوربین روی فیلم یک ساعته 40 دقیقه میگیرد تقصیر من نیست ! (یعنی یک و نیم برابر بیشتر تیپ مصرف میکند)
و متاسفانه چون دوربین اولی مال من نیست و فقط بخش دوم عملیات با من است اطلاعات بیشتری ندارم !
-
Saturday 19 February 2011, 21:16
آیا زمانی که با دوربین SD کپچر میکنیم رزولوشن میاد پایین یا همون HD هست ؟