من یک فیلم قدیمی دارم، دوستان می دانند چه نوع فیلمی است و آیا برای تبدیل یا پخش راهی است؟
فیلم مربوط به سال 1983 و برای ظهور به آلمان فرستاده شده بوده:
من یک فیلم قدیمی دارم، دوستان می دانند چه نوع فیلمی است و آیا برای تبدیل یا پخش راهی است؟
فیلم مربوط به سال 1983 و برای ظهور به آلمان فرستاده شده بوده:
₪ ??D?? ₪
محمد
ظاهرا با يك فيلم 8 ميلي متري (و با احتمال كمتر 16 ميلي متري) طرف هستين البته گوشه فيلم اگه از قاب بيرون بود بهتر مي شد گفت البته با خط كش هم ميشه اندازه بگيرين.
يك راه حل قديمي براي تبديل اون اينجوري بود كه با دستگاه اونو رو پرده پخش مي كنيد و ازش مجددا با يه دوربين مثلا هندي كم يا بتا كم فيلم مي گيريد كه كيفيت متوسطي به دست مي دهد.
آذري
ممنون،
فیلم را اندازه گرفتم، 8 میلمتر بود.
متاسفانه دستگاهی برای پخش ندارم.
جایی هست که این کار تبدیل را انجام دهند البته با کیفیت بهتر از ضبط روی پرده.
₪ ??D?? ₪
محمد
سلام،
من هم همین مشکل رو دارم،
مغازه ای توی پاساژ ضلع شمال غربی میدان انقلاب بود که الآن اسم دقیقش خاطرم نیست ولی خاطرم هست که پاساژ زیر ساختمانیه که دقیقا بر میدان هستش و مغازه فکر کنم انتهای پاساژ بود و کاملا مشخص هستش که توی کار فیلم و عکسه.
مشکل این بود ایشون دستگاهی داره که میتونه فیلمهای Super 8 رو به VHS تبدیل کنه ولی دقیقه ای حساب میکنه و برای من که چندین ساعت فیلم داشتم صرف نمیکرد، تصمیم گرفته بودم که همون کاری رو بکنم که دوستمون توی پست شماره 2 داده (در ضمن فیلم رو هم میتونستم صدا گذاری هم بکنم:cool:) ولی امان از کم بود وقت.
بدرود
مشکل اینجاست که بسیاری از این فیلم ها به دلیل کهنگی شکننده اند و قابلیت پخش های مکرر را ندارند.
بنابراین اگر فیلم هایتان برایتان بسیار با ارزشند پیشنهاد می کنم از آزمایش و خطا بپرهیزید و آن را به افراد با تجربه بسپارید.
والا همانطور که گفتم خاطرم نیست چون جند سال پیش دنبالش بودم، ولی پاساژ دوتا ورودی داره، یکی از بر میدان و یکر هم از ابتدای خیابان کارگر، هر دو ورودی را که تشریف ببرید بعد از راهرو به محوطه مربع شکلی میرسید که این مغازه در گوشه جنوب غربی اونجا هستش.
(ببخشید دقیقتر از این بیادم نمیاد و متاسفانه مسیرم هم نیست و آخرین بار هم همون چند سال پیش اونجا رفتم، سعی میکنم بگردم ببینم کارتی یا شماره تماسی ازش پیدا میکنم که براتون بفرستم، بهرحال پیشنهاد میکنم اگر مسیرتون میخوره تشریف ببرید و مستقیم بپرسید قیمتش رو هم بمن بگید که من هم مشتری این خدماتم)
بدرود
سلام
اساتید محترم
بنده یک حلقه فیلم سوپر هشت دارم که هنوز ظاهر نشده .. و بیش از 30 سال از عمرش گذشته داخلی جعبه هست
جای معتبر و ماهری میشناسید که بتواند ظاهر و بعد تبدیل کند؟