با سلام . لطفاً اگر کتاب های خوبی در مورد اموزش تکنیکهای فیلمبرداری و اصول ان سراغ دارید معرفی کنید .
با سلام . لطفاً اگر کتاب های خوبی در مورد اموزش تکنیکهای فیلمبرداری و اصول ان سراغ دارید معرفی کنید .
با جستجوی بی حاصلی که من تا مدتی پیش در این مورد داشتم و خرید چند کتاب ترجمه ای مثلاً خوب اما بی فایده و خارج از روشهای جدید و دور از تکنولوژی روز ، شخصاً دو راه دیگر برای ارتقا سطح دانش خود برگزیدم تا در این شرایط آموزشی عقب مانده مملکت ، بتوانم تا حدودی به سطوح روز دنیا نزدیک شوم .
1 - تجربه کردن شخصی و روش آزمون و خطا برای مشابه سازی ویدئو های خارجی
2
- استفاده گسترده و چند ساعت در روز از نت ، دریافت ویدئوی آموزشی ، مقاله و عکس در این حیطه
گشتم نبود بگرد شاید بود ! ( به ما هم بگو ! )
سلام دوست عزيز
اگر زبانت خوبه كتابهاي آموزشي زيادي روي نت هست
در ضمن يه پكيج خيلي خوب هم هست كه از بازار(جاهايي مثل پايتخت) ميتونيد تهيه كنيد يا از روي نت دانلود كنيد اون هم hollywood camera work هست
سلام
عرض معذرت بابت بیرون کشیدن این تاپیک قدیمی و سؤالی نسبتا بی ربط!
بنده دیروز در آزمون "ادواری فنی و حرفه ای" و در دو حرفه ی "عکاس دیجیتال" و "تصویربردار" ثبت نام کردم. سؤالم از دوستان و اساتید این است که آیا منابعی برای این آزمون سراغ دارید؟ آزمون عملی در هر یک از دو حرفه به چه صورتی است؟ آیا خودمان باید دوربین داشته باشیم؟ اگر آری از چه نوعی؟
ممنون
احمد آقا فکر کنم اینجا به نتیجه برسید .
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
خیلی ممنون
اما این تاپیک فقط برای عکاسی است و چیزی راجع به تصویربرداری ندارد. بنده هم خیلی با عکاسی مشکلی ندارم و یکسری منابع هم پیدا کرده ام. بیشتر دنبال منابع آزمون تصویربرداری هستم. حال اگر دوستان و اساتید جایی یا کتابی یا سایتی سراغ دارند ممنون میشوم به بنده نیز لطف کرده و اطلاع دهند.