مشكل در فيلمبرداري با دوربين HDR-XR500
سلام دوستان. عيد فطر مبارك.
اگر سوال را در جاي صحيح آن مطرح نكردهام عذرخواهي ميكنم.
يك مشكل بسيار بزرگ كه يكساله نتونستم حل كنم و اگه كمك كنيد تا آخر عمر مديون همگي شما خواهم بود:
من يك هنديكم سوني HDR-XR500 دارم. موقعي كه با دوربين ضبط ميكنم يا حتي روي موضوعي لنز را حركت ميدهم، از روي السيدي متوجه ميشم كه صحنهها موقع حركت روان و زنده نيستند و قطعه قطعه و پرش پرش روي موضوعات حركت ميكنه. ميشه گفت موقع حركت دوربين، دير روي موضوعات فوكوس ميكنه.
بعد از ضبط و موقع تماشا از طريق تلويزيون و كامپيوتر و حتي السيدي دوربين نيز اين پرشها وجود داره
و براي مثال وقتي كه دوربين را روي صورت افراد حركت ميدهم صورتها محو و غير قابل تشخيص ميشوند.
البته موقعي كه دوربين را خيلي آهسته روي موضوعات حركت بدم، اين پرشپرش و محوشدنها خيلي كمتر ميشه.
من خيلي به گزينهها و اصطلاحات روي دوربين و تنظيمات آن آشنا نيستم. ولي تنظيمات دوربين را هم يك بار ريست كردم كه باز هم تاثيري نداشت.
دوستان و فاميل از دوربينهاي ديجيتال ارزان قيمت و مدلهاي خيلي پايينتر استفاده ميكنند و فيلم دوربين آنها با كيفيت خيلي خوب و روان و شفاف پخش ميشه و حال اينكه من رفتي بيشتر از يك ميليون تومن خرج كردم و دوربيني نصيبم شده كه توي اين يكسال يكبار نشده كه فيلمبرداري دلچسبي بتونم باش داشته باشم.
لطفا راهنمايي كنيد كه اين مشكل بنده حل بشه انشاالله.
واقعا متشكرم
پاسخ : مشكل در فيلمبرداري با دوربين HDR-XR500
سلام
در تنظیمات اکثر هندیکم های سونی یک گزینه به نام slow shater یا در منو فارسی به نام شاتر آهسته وجود دارد که با این حالت و یا قسمت جلوههای دیجیتال یک گزینه که الان خاطرم نیست فعال باشه همچین حالتی به وجود میاد.
یا کلید نایت شات را روی استاندارد قرار دهید. که این یکی احتماش بیشتره چون با ریست به حالت پیش فرض بر نمیگرده.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kamal
سلام
در تنظیمات اکثر هندیکم های سونی یک گزینه به نام slow shater یا در منو فارسی به نام شاتر آهسته وجود دارد که با این حالت و یا قسمت جلوههای دیجیتال یک گزینه که الان خاطرم نیست فعال باشه همچین حالتی به وجود میاد.
یا کلید نایت شات را روی استاندارد قرار دهید. که این یکی احتماش بیشتره چون با ریست به حالت پیش فرض بر نمیگرده.
موفق باشید.
سلام. نايت شاتر را روي استاندارد قرار دادم. مشكل كماكان پا برجاست.
وقتي روي موضوعات حركت ميكنم محو و غيرقابل تشخيص ميشوند.
توصيه ديگر شما و ساير دوستان چيست؟
متشكرم
يك نمونه از فايل ضبط شده از لينك ذيل قابل دريافت ميباشد:
http://www.xlpar.com/0gzxzxel5ayd/Sample.MTS.html