سلام دوستان. عيد فطر مبارك.
اگر سوال را در جاي صحيح آن مطرح نكردهام عذرخواهي ميكنم.
يك مشكل بسيار بزرگ كه يكساله نتونستم حل كنم و اگه كمك كنيد تا آخر عمر مديون همگي شما خواهم بود:
من يك هنديكم سوني HDR-XR500 دارم. موقعي كه با دوربين ضبط ميكنم يا حتي روي موضوعي لنز را حركت ميدهم، از روي السيدي متوجه ميشم كه صحنهها موقع حركت روان و زنده نيستند و قطعه قطعه و پرش پرش روي موضوعات حركت ميكنه. ميشه گفت موقع حركت دوربين، دير روي موضوعات فوكوس ميكنه.
بعد از ضبط و موقع تماشا از طريق تلويزيون و كامپيوتر و حتي السيدي دوربين نيز اين پرشها وجود داره
و براي مثال وقتي كه دوربين را روي صورت افراد حركت ميدهم صورتها محو و غير قابل تشخيص ميشوند.
البته موقعي كه دوربين را خيلي آهسته روي موضوعات حركت بدم، اين پرشپرش و محوشدنها خيلي كمتر ميشه.
من خيلي به گزينهها و اصطلاحات روي دوربين و تنظيمات آن آشنا نيستم. ولي تنظيمات دوربين را هم يك بار ريست كردم كه باز هم تاثيري نداشت.
دوستان و فاميل از دوربينهاي ديجيتال ارزان قيمت و مدلهاي خيلي پايينتر استفاده ميكنند و فيلم دوربين آنها با كيفيت خيلي خوب و روان و شفاف پخش ميشه و حال اينكه من رفتي بيشتر از يك ميليون تومن خرج كردم و دوربيني نصيبم شده كه توي اين يكسال يكبار نشده كه فيلمبرداري دلچسبي بتونم باش داشته باشم.
لطفا راهنمايي كنيد كه اين مشكل بنده حل بشه انشاالله.
واقعا متشكرم