سلام دوستان . می خواستم بپرسم دقیقا چه تفاوتی بین کروماکی و پرده سیاه هست؟ مثلا برای فیلمبرداری از آب و شیشه پرده سیاه توصیه می شه چون به راحتی از پرده مشکی جدا می شه. دیگه در چه مواردی از پرده ی سیاه استفاده می کنند؟
سلام دوستان . می خواستم بپرسم دقیقا چه تفاوتی بین کروماکی و پرده سیاه هست؟ مثلا برای فیلمبرداری از آب و شیشه پرده سیاه توصیه می شه چون به راحتی از پرده مشکی جدا می شه. دیگه در چه مواردی از پرده ی سیاه استفاده می کنند؟
سلام،
در پرده رنگی یا chroma که در نرم افزار ها یا میز های تدوین استودیو chroma key گفته میشود، صحنه با استفاده از رنگ آبی یا سبز تصویر برداری می شود و سپس برای حذف رنگ پرده و جایگزین کردن آن با تصویر مورد نظر اقدام می گردد.
پرده سیاه یا luminance که به آن هم luminance key گفته می شود همانطور که گفتید جهت تصویر برداری از اجسام رفله دار یا شفاف یا دود و بخار استفاده می شود که بتوان در نرم افزار ها یا میز های تدوین تاریکی را به راحتی حذف نمود. البته هر دومورد کاربرد های دیگری نیز دارند که با توجه به تجربه میشود از آنها بهره گرفت.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
مثلا یه شیشه نوشابه رو در نظر بگیرید که وقتی درش رو باز می کنی گاز نوشابه می زنه بیرون. من جلو پرده سبز تست گرفتم بخش هایی از مایع نوشابه همراه پرده از بین رفت. جلو پرده مشکی هم گرفتم بخش هایی از شیشه که نزدیک به سیاه بود مثل در بطری خورده شد. این نما رو پس چطوری باید گرفت؟
ببینید دوست عزیز دلیل اینکه برای حذف بکگراند از رنگهای سبز و آبی استفاده میشود به این دلیل است که این دو رنگ در پوست صورت انسان کمترین میزان را دارد. این مطلب رو از این بابت عرض کردم که شما برای جایگزینی بکگراند با توجه به موضوعی که دارید باید یکی از این key ها رو انتخاب کنید. من این موردی رو که شما گفتید تست نکردم، اما اگر زودتر از نتیجه تست من به نتیجه نرسیده بودید بعداً در همین تاپیک عرض می کنم.
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي