پاسخ: تقریبا همه چیز درباره IEEE1394b
[QUOTE=infinity;44040]شاید درایور کارت iLink را باید نصب کنید و نصب نکرده اید.[/QUOT
درایور ندارد ویندوز کارت را می شناسد ولی وقتی دوربین را وصل می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد و برنامه هایی مثل movimaker نیز دوربین را نمی بینند تا کپچر کنند.از نظر نصب کارت و شناختن آن توسط ویندوز همه چیز درست است ولی divic شناخته نمی شود و دوربین شناسایی نمی شود .ممنون
[QUOTE=kamyarhp;44109]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
شاید درایور کارت iLink را باید نصب کنید و نصب نکرده اید.[/QUOT
درایور ندارد ویندوز کارت را می شناسد ولی وقتی دوربین را وصل می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد و برنامه هایی مثل movimaker نیز دوربین را نمی بینند تا کپچر کنند.از نظر نصب کارت و شناختن آن توسط ویندوز همه چیز درست است ولی divic شناخته نمی شود و دوربین شناسایی نمی شود .ممنون
قبلا می شناخته و حالا نه؟ اگر اینطور است این احتمالات را بررسی کنید: (حتما بعضی هایش را انجام داده اید)
1- ببینید دوربین در حالت VTR به کامپیوتر کانکت شده یا CAMERA ? خیلی از دوربین ها توانایی شناساندن خود در مد Camera را ندارند و باید در مد VTR باشند.
2- ویندوزی که عوض کرده اید سرویس پک 1 است یا 2 ؟ حتما باید سرویس پک 2 باشد تا 1394 را Multi P&P بشناسد.
3- وقتی دوربین را وصل می کنید ، صدای دنگ معروف کانکت یک وسیله جانبی شنیده می شود یا نه؟ اگر شنیده نمی شود این احتمالات وجود دارد :
- پورت 1394 را Disable کرده اید. این مسیر را چک کنید:
کلیک راست روی Mycomputer » انتخاب manage » انتخاب Device Manager
در پیجره مقابل IEEE1394 را پیدا کنید و ببینید Enable هست یا نه. اگر نبود Enable کنید و اگر اصلا نبود که مشکل از ویندوز جدید است.
-ممکن است کابل یا جک های 1394 مادر بورد یا دوربین مشکل پیدا کرده باشد. روی یک سیستم دیگر ارتباط دوربین را تست کنید.
*سعی کنید حتما از آهنرباهای فرکانس گیر در کابل 1394 استفاده کنید تا نوسانات معمول پاور کیس ها یک وقت باعث سوختن مدار 1394 دوربین نشود.
** هنگام وصل و جدا کردن دوربین به سیستم حتما دوربین را خاموش کنید.
قبلا sp1 داشتید و الان sp2 نصب کردید؟
به احتمال زیاد همین مشکل ساز شده...می*تونید درایورهای IEE سرویس پک 1 رو نصب کنید یا از patch (احتمالا به درد نخور) KB885222 استفاده کنید.
فکر نمی*کنم هنوز راه حل قطعی*ای برای این خراب کاری مایکروسافت وجود داشته باشه.
1 فایل پیوست
سلام خدمت همگي دوستان لطفا به عكس زير نگاه كنيد
[IMG]http://i19.*******.com/6apkx39.jpg[/IMG]
آيا پورت شماره 1 پورت 1394b هستش؟
تا جاییکه من میدونم هر دو هستند. من از شماره 2 استفاده میکنم ولی برای هردو کانکشن کابل تو بازار هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_saeed_m
یله. 1 پورت 1394ب هست و 2 یک پورت 1394a
تو قسمت ديوايس منيجر بايد كزينه 1394 را شناخته باشد وقسمت بايوس ماين بورد شما هم بايد 1394 فعال باشد و اگه كابل هم سالم باشد فاتحه پورت 1394 دوربينت را بايد بخواني
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_saeed_m
شماره 1 پورت 1394 با تعداد 4 پين ميباشد و شماره 2 تعداد پين 6 ميباشد كه هيچ فرقي با هم نمكنند فقط به نوع دستگاه مربوط است
1394b را فقط ماين بورد هاي جديد دارن كه بالاي 300 هزار قيمت دارن
این برد به همین راحتی می سوزه ؟ یعنی با روشن موندن دوربین در حین اتصال کابل؟؟!!:confused:
در دوربین های سونی که یک پایه برای اتصال با کامپیوتر و ... دارند این برد در خود دوربین است یا در پایه ؟ یعنی میشه با تعویض پایه دوباره استفاده کرد؟
جایگزین دیگری برای iLink وجود داره؟