سلام
حتماً یادتان هست سال 2002 مردم ایران با پدیده جدیدی آشنا شدند به نام Movie Maker . ظهور این نرم افزار ساده و فاقد امکانات پایه ای تدوین همزمان شد با ظهور پردازنده های Pentium 4 و این بدان معنی بود که مردم میتوانستند در منزل خودشان کارهای ساده ً تدوین را انجام بدهند. ملت ذوق زده از لمس این پدیده جدید شروع کردند به تهیه کلیپ از عکسهای خانوادگی و از طرف دیگر صدا گذاری روی موزیک ویدئو های دیگران . همه جا پر شد از موزیک ویدئو غربی با موسیقی ترکی،موزیک ویدئو ترکی با موزیک فارسی ،موزیک ویدئو کردی با موزیک بندری و..... این پدیده به موازات این مسائل پدیده ای مثبت بود چرا که مردم را با الفبای موزیک ویدئو و تدوین به صورت تجربی و حسی آشنا کرد.
بگذریم . موضوعی که در رسانه ها و سایت های ایرانی جای خالی آن کاملاً احساس میشود نقد موزیک ویدئو است. موزیک ویدئو علی رغم زمان کوتاه خود نیاز به کلیه عوامل دخیل در ساخت یک فیلم سینمائی دارد(از فیلمنامه و نورپردازی گرفته تا گریم و تدوین).با توجه به مورد بالا این قسمت را اضافه کردم . خودم هم شروع میکنم با یه موزیک ویدئو ئی که شاید همه دیده باشیم: موزیک ویدئو طللوع من معین به کارگردانی آقای علیرضا صمصامی(Alec Cartio) لطفاً نظر خود را و ترجیحاًنقد خود را در خصوص این موزیک ویدئو بنویسید.
ضمناًاگر اساساً به طرح این موضوع ایرادی وارد میدانید ممنون میشوم که ایراد خود را مطرح بفرمائید.