سلام به همگی
میدونم که درباره تبدیل avi به vcd بارها صحبت شده. هر کسی هم نرم افزاری رو معرفی کرده.
برای تبدیل avi به vcd دهها نرم افرار وجود داره که هر کدام مزایا و معایبی دارن. شاید 3 تا از بهترین نرم افزارها:
Canopus ProCoder 2 - TMPGEnc 4.0 XPress - Adobe Media Encoder
اینا باشن (تو نرم افزارهایی که من باهاشون کار کردم) :)
برای امتحان کردن این 3 نرم افزار، یه عکس 720x576 که شامل چند تا عکس و متن و خطوط بودن رو با فتوشاپ درست کردم و فایل psd رو تو after effect فراخونی کردم. خلاصه یه فایل avi به مدت 10 ثانیه و بدون فشرده سازی (حجمش شد 296 مگ) درست کردم.
فایل رو با استفاده از نرم افزارهای فوق به Mpeg1 352x288 یا همون VCD تبدیل کردم.
آپشنهای نرم افزارها رو روی بهترین کیفیت تنظیم کردم ولی تفاوت بین فایلهای تبدیل شده زیاد بود!!
از فیلمها عکس گرفتم که میبینید. (البته مجبور شدم کوچیکش کنم و تبدیلش کنم به jpeg.)
فیلم تبدیل شده توسط adobe media encoder که واقعا مایوس کننده بود. کیفیت رنگ بد و حذف بعضی از خطوط رو میبینید.
فیلم تبدیل شده توسط TMPGEnc 4.0 XPress کیفیت خوبی داشت ولی کمی blur بود. البته دیگه از حالت شطرنجی کنار متنها خبری نبود. تو شکل هم مشخصه که خطوط رنگی زاویه دار ، پیکسل پیکسل نیست. ولی بالا و پایین فیلم، یه حاشیه سیاه میذاشت.
ولی سومی فیلمی هست که با Canopus ProCoder 2 تبدیل شده. کیفیت رنگش واقعا حرف نداره. رنگها خیلی زنده تر از دو نرم افزار قبلی هستند و تصویر هم sharp تر هست و بهمین علت حالت شطرنجی در مرز بین اشیاء از فایل تبدیل شده توسط TMPGenc بیشتره. خطوط زاویه دار هم sharp تر از دو نرم افزار قبلی هست.
اگه دوستان نرم افزارهای دیگه ای رو معرفی کنن و تجربیاتشون رو بگن، ممنون میشم. تا ما آخر بفهمیم با چه نرم افزاری فایلها رو تبدیل کنیم.
مخصوصا الان که همه از مسافرت نوروزی اومدن و میخوان با فیلمایی که گرفتن ، vcd درست کنن :biggrin: