-
گفته ها و نا گفته های کارت انکدینگ(Encoding Card)
سلام به همه دوستان عزیز...
هدف از ایجاد این تایپیک اینه که دوستان اهل فن نظرها و راهنماییاشون رو راجب این سخت افزار بیان کنن تا فقر اطلاعاتی که در این مورد هست از بین بره
راستش من این سخت افزار را نمی شناختم.وقتی با سایت عکاسی اشنا شدم و متوجه شدم در تالار گفتگو این سایت راجب کپچر کردن صحبت میشه و درصدد بر امدم که مشکلات خودمو در این مقوله با این سایت حل کنم
ابتدا در تایپیک (کمک از اهالی فن کمک)گفتم که وقتی با 1394فیلم های دوربینم<Sony Trv140> با فرمت DV,AVI به هارد منتقل می کنم کیفیت تصویر عالیه.ولی این فرمت 2تا مشکل بزرگ داره:
1-حجم خیلی زیاد
2-عدم قابلیت پخش در دستگا های خانگی
از اونجا که من می خواهم البوم خانوادگی بسازم مورد دوم خیلی مهمه.پس من بایدDVD or VCD بسازم ...
نرم افزار های زیادی امتحان کردم ولی کیفیت dvd,vcd ها نا امید کننده بود.در اون تایپیک بعضی از دوستان لطف کردن و منو راهنمای کردن.برخی از دوستان مگفتن کیفیت از این بهتر نمیشه ولی این منو قانع نکرد چون فیلم های dvd,vcd تو بازار هست که کیفیتاشون عالیه.
در اون تایپیک اقای عکاسباشی عزیز بشتر از همه سوالای منو جواب دادن که گفتن بدون کارت انکدینگ به کیفیت قابل قبول یاLossless در Dvd.Vcd نمی رسم و دنبال یه نرم افزار که بدون کارت انکدینگ معجزه کنه نگردم که نیست
توضیحات اقای عکاسباشی هر چند مفید امها خیلی مختصر بود ونتونست همه سوالای منو بر طرف کنه.برای اطلاعات بیشتر شرکت ها و فروشگاهای سخت افزار سر زدم .هیچکس هیچی نمی دونست:eek:
بنده ساکن شیراز هستم و متاسفانه باید اعتراف کنم در این مقوله در شیراز کمتر کسی چیزی میدونه
از دوستانی که می خوان اینجا نظر بدهند خواهش می کنم ابتدا به تایپیک (کمک از اهالی فن کمک) نگاهی بندازن.چون اونجا نتیجه های بدست اومد که می تونه به تعالی علمی این تایپیک کمک کنه:biggrin:
ممنونم
-
پاسخ: گفته ها و نا گفته های کارت انکدینگ(Encoding Card)
دوست عزیزم بحث در مورد کارتهایی که به صورت سخت افزاری عمل دیجیتالیزه کردن رو برای شما انجام میدن مبحثی است که دوستان دیگه قطعا علم و تجربه ای بالاتر از من دارند اما چند نکته در حرف های شما برام جالب بود
شما در وی سی دی و دی وی دی هرگز و ابدا به حالت Lossless
نخواهید رسید چرا که فرمت
Mpeg1 & Mpeg2
هر دو کدک های
Lossy
هستند و در فرایند تبدیل فیلمتان به این فرمتها قطعا مقداری از اطلاعات را از دست خواهید داد
البته این قضیه در مورد دی وی دی کمتر به چشم میاد چون در دی وی دی نرخ بیتی متغیر به جای نرخ بیت ثابت وجود داره از طرفی دی وی دی دارای اندازه بزرگ و نرخ بیت بسیار بالاست که میتونه کیفیت قابل قبولی برای شما بوجود بیاره که البته حجم اون هم بالاست البته نه به اندازه فرمت
DV25
که اندازه اون معمولا یک پنجم فیلم فشرده نشده است
اما در مورد وی سی دی به علت اندازه بسیار کوچک یعنی 288 در 352 در بالاترین اندازه پال و بیت ریت بسیار پائین اون یعنی 1152 کیلو بیت برای هر ثانیه کیفیت فیلم بسیار افت میکنه به طوری که شما قادر نیستید حتی با استفاده از برترین سخت افزار های موجود کیفیت فیلم اصلی رو حفظ کنید
مسئله اینجاست که حتی اگر شما از یک فرمت فشرده نشده هم استفاده کنید ولی اندازه فیلمتون رو تا
352*288
پائین بیارید باز هم کیفیت تصویرتون افت میکنه چه برسه به اینکه بخواید اونو به حالت وی سی دی هم در بیارید که بیت ریت بسیار پائینی داره
من فکر میکنم منظور شما اینه که چطور عمل تبدیل به وی سی دی یا دی وی دی رو انجام بدیم تا کیفیت به اندازه قابل قبولی حفظ بشه
در اینجا باز به دو حالت اشاره میکنم
اگر شما نیاز دارید که به صورت
Real time
یا در واقع زنده فیلمتون رو تبدیل به مثلا وی سی دی کنید و حوصله سر و کله زدن با نرم افزار رو هم ندارید استفاده از کارت های کپچر سخت افزاری پیشنهاد خوبیه چرا که خیلی بی درد سر این کار رو برای شما انجام میده و وقتتون رو هم هدر نمیده . در اینجا کیفیت وابسته به سخت افزار شما میشه و هر چی سخت افزار شما خوبتر و گرانقیمت تر باشه کیفیتی هم که شما بدست میارید بالاتر خواهد بود
اما اگه شما میتونید فیلمتون رو به صورت
DV
به کامپیوتر انتقال بدید و کمی هم حوصله دارید اونوقت میتونید با یک برنامه خوب و قدرتمند به همه اونچه مورد نیازتون هست برسید و مطمئن باشید کیفیت
Convert
کردن همواره بالاتر از کیفیت
Capture
کردن است و باز هم مطمئن باشید که تمام فیلم های تجاری که به صورت وی سی دی و دی وی دی به بازار ارائه میشن همگی بر اساس
convert
فیلم اصلی بدست اومدن نه بوسیله کپچر
یکی از برنامه های خوب که عمل تبدیل به وی سی دی رو برای شما به خوبی انجام میده برنامه ایست به نام
TMPGEncoder
که میتونید از اینترنت دانلود کنید .این نرم افزار بالاترین کیفیت رو نسبت به رقیبانش در تبدیل به وی سی دی داره و حداقل کیفیت وی سی دی شما برابر با کیفیت سوپر وی سی دی در دیگر نرم افزار هاست البته به شرطی که تنظیمات این برنامه رو به خوبی انجام بدید
اما برای تبدیل به دی وی دی نرم افزارهای خوب زیادند و خیلی هم تفاوتی بین اونها نیست که فکر میکنم تو همین سایت هم چند نرم افزار برای این کار معرفی شده
نکته دوم اینکه امروزه اکثر دی وی دی پلیر ها قابلیت پخش طیف وسیعی از کدک های معروف مثل
DivX , Xvid , Mpeg-4 , ...
وحتی فرمت های
RealMedia ,WMV ,...
رو دارند که اگر شما از دی وی دی پلیری با این خصوصیات استفاده میکنید من پیشنهادم استفاده از این کدک ها برای تبدیل فیلم انتقال یافته است تا بتونید علی رغم حجم کم از کیفیت بالا و روان فیلم ها استفاده کنید
متاسفانه فرمت دی وی دی فرمتی غیر قابل انعطافه و علی رغم کیفیت بالایی که ارائه میده معمولا پیشنهاد میشه که فقط در مرحله آخر و فقط برای نمایش از این فرمت استفاده بشه
من دو نمونه وی سی دی که توسط نرم افزار
TMPGEncoder
تبدیل شده اند رو اینجا میذارم
اولی رو ااز کانال
ZDF
آلمان ابتدا به صورت فشرده نشده کپچر کردم و بعد با برنامه گفته شده تبدیل به وی سی دی کردم
دومی رو ابتدا با پریمیر ساختم و به صورت فشرده نشده رندر کردم و بعد با این نرم افزار تبدیل به وی سی دی کردم
http://www.filehigh.com/viewvid.php?f=37804&i=423710
http://www.filehigh.com/viewvid.php?f=37804&i=423709
البته اونی که از شبکه آلمانی کپچر شده فکر میکنم کمی روشن شده که شما میتونید حین تبدیل به وی سی دی تغییرات رنگ و روشنایی و غیره رو انجام بدید و همه چیز رو مطابق میل خودتون در بیارید
اما اگه از این کیفیت ها هم ناراضی هستید باید بگم که اصلا طرف وی سی دی نرید چرا که حتی هیچ کپچر کننده سخت افزاری هم نمیتونه کیفیتی از این بالاتر به شما بده
البته یه نکته رو اینجا در نظر بگیرید که برخی از کپچر کننده های سخت افزاری غیر از عمل کپچر کردن دارای چند ورودی صدا و تصویر هستن که شما میتونید از اونها برای میکس زنده و بسیاری کارهای دیگه هم استفاده کنید اما من اینجا از این موضوع صرف نظر کردم و فقط کیفیت فیلم نهایی رو مد نظر قرار دادم وگرنه اگر شما چنین چیزی نیازی دارید که بحث جداست
-
سلام..
در ابتدا از توضیحات دوست عزیزم ممنون
البته حجم اون هم بالاست البته نه به اندازه فرمت
DV25
که اندازه اون معمولا یک پنجم فیلم فشرده نشده است
لطفا در مورد این قسمت توضیح بیشتری بدید
من فکر میکنم منظور شما اینه که چطور عمل تبدیل به وی سی دی یا دی وی دی رو انجام بدیم تا کیفیت به اندازه قابل قبولی حفظ بشه
یکی از برنامه های خوب که عمل تبدیل به وی سی دی رو برای شما به خوبی انجام میده برنامه ایست به نام
TMPGEncoderکه میتونید از اینترنت دانلود کنید
بله شما به همون چیزی که منظورمه اشاره کردید.لطفا اگه ممکنه لینک دانلود این نرم افزار برام بذارید چون تو شیراز هر چی گشتم گیرم نیومد
اما برای تبدیل به دی وی دی نرم افزارهای خوب زیادند و خیلی هم تفاوتی بین اونها نیست که فکر میکنم تو همین سایت هم چند نرم افزار برای این کار معرفی شده
برای تبدیل به دیودی هم یک نرم افزار قوی بگید
نکته دوم اینکه امروزه اکثر دی وی دی پلیر ها قابلیت پخش طیف وسیعی از کدک های معروف مثل
DivX , Xvid , Mpeg-4 , ...
وحتی فرمت های
RealMedia ,WMV ,...
رو دارند که اگر شما از دی وی دی پلیری با این خصوصیات استفاده میکنید من پیشنهادم استفاده از این کدک ها برای تبدیل فیلم انتقال یافته است تا بتونید علی رغم حجم کم از کیفیت بالا و روان فیلم ها استفاده کنید
دی وی دی من قابلیت پخش این فرمت ها رو نداره.اتفاقا وقتی wmv کپچر می کنم کیفیت خوبه.ولی من دی وی دی پلیر ندیدم که این فرمت را پخش کنه.شاید جدیدا اومده تو بازار
اگه من بخوام فایل های تصویریمو اول ادیت کنم بعد به dvdv or vcd تبدیل کنم کیفیت تصاویر نسبت به حالتی که بدون ادیت تبدیل انجام بدم فرقی داره یا افت می کنه؟
-
[QUOTE=delbaz;44479]دوست عزیزم بحث در مورد کارتهایی که به صورت سخت افزاری عمل دیجیتالیزه کردن رو http://www.filehigh.com/viewvid.php?f=37804&i=423710
http://www.filehigh.com/viewvid.php?f=37804&i=423709
این دوتا لینک هم باز نمیشه
-
کیفیت DV که تا حدود زیادی نزدیک به کیفیت Beta-SP است بهترین فرمتی است که برای کاربران خانگی و حتی حرفه ای وجود داره
آنچه که امروز به نام DV برای ما شناخته میشه در واقع نوعی فشرده سازی فیلم است به گونه ای که بیت ریت آن از نوع ثابت و برابر با 25 مگابیت بر ثانیه است به همین دلیل به این فرمت گاهی DV25 نیز گفته میشه با توجه به اینکه فیلم های DV دارای 500 خط اسکن عمودی هستند اگر بخواهیم این فرمت رو با فایل فشرده نشده مقایسه کنیم به این نتیجه میرسیم که ضریب فشرده سازی این فرمت برابر یک به پنج است
البته اطلاعات صوت و کد های زمانی هم همراه با فیلم ضبط میشن به طوری که تقریبا نرخ اطلاعات برای یک ثانیه در حدود 28.8 مگابیت و به عبارتی 3.6 مگابایت در هر ثانیه خواهد بود و بنابراین برای ضبط یک ساعت فیلم به فرمت DV تقریبا به 12.9 گیگابایت فضا نیاز داریم
حتما دقت کردید که نوارهای Mini DV که یک ساعته هستند تقریبا حجمی برابر با 13 گیگابایت دارند
نمونه گیری رنگی در این فرمت از روش 4:1:1 خواهد بود که میشه گفت فرمت قابل قبولیه اما به پای نمونه گیری رنگی مثلا بتا کم ها Beta Cams که 4:2:2 هستند نمیرسه اما مزایایی هم داره از جمله اینکه حداقل دو برار سریعتر اجرا و ضبط میشن و جای کمتری هم میگیرن
نرخ نمونه گیری صدا معمولا در این دوربین ها قابل انتخاب کردنه اما معمولا پیشنهاد میشه که از فرمت 16 بیتی و نرخ 44KHz یا 48KHz برای نمونه گیری استفاده بشه
در کل فرمتی بسیار خوب برای کاربردهای خانگی تا نیمه حرفه ای محسوب میشه و میتونید اطمینان داشته باشید که درخشندگی تصویر شما با فیلم های بتا کم یکسانه و مقدار تفاوت رنگی هم که اینجا وجود داره برای کاربردهای روزانه قابل چشم پوشیست
از جمله مزایای این فرمت ها اینه که تصاویر بدون افت کیفیت انتقال داده میشن و معمولا برای انتقال از استانداردهای IEEE 1394 ویا USB های پر سرعت استفاده میکنن هر چند که برای استفاده از USB بهتره دوربین قابلیت کنترل نوار هنگام انتقال رو داشته باشه تا اطلاعات از قلم نیفتند
خوب حالا که این فرمت اینقدر خوب و با کیفیته آیا حیف نیست که با کپچر کردن همه چیز رو از بین ببریم. اگه قرار بود که کار به کپچر برسه که یه هندی کم قدیمی هم کار ما رو راه میانداخت چون در فرایند تبدیل به وی سی دی اگر مبنا بر اساس کپچر باشه اونوقت افت اطلاعات اونقدر زیاده که تفاوت کیفیت منبع یعنی کیفیت DV با هندیکم هیچ فرقی نداره
البته باید اعترف کرد عمل کپچر کردن تقریبا بی زحمت انجام میشه. فیلم پخش میشه و همزمان روی کامپیوتر تبدیل به مثلا وی سی دی و یا دی وی دی میشه.
اما در تبدیل ابتدا باید فیلم رو به کامپیوتر انتقال داد که جای زیادی میگیره و بعد باید برنامه تبدیل کننده و تنظیمات اون رو راه اندازی کرد و معمولا این برنامه ها اگر در دقیق ترین حالتشون تنظیم بشن مدت طولانی تری نسبت به کپچر کردن نیاز دارند ولی در عوض کیفیتی بسیار خوب به ما میدن
به همین دلیل من پیشنهاد کردم اگر حوصله سرو کله زدن ندارید بهتره از همون روش کپچر استفاده کنید . خود منم اگه یه مشتری سفارش تبدیل به وی سی دی بهم بده از همون کارت کپچر استفاده میکنم چون راحت تره ولی برای کارای خودم از همون برنامه که گفتم استفاده میکنم ومطمئنم کیفیت کارم حتی از وی سی دی های تجاری هم بالاتره
برنامه رو با یه سرچ ساده تواینترنت پیدا میکنی چون مجانیه و فقط نسخه حرفه ایش پولیه و کیفیت نسخه حرفه ای و پولی اون هیچ فرقی نمیکنه وفقط تفاوتش در اجازه استفاده برای کاربردهای تجاریه که در ایران معنا نداره
من برای تبدیل به دی وی دی هم از همین برنامه استفاده میکنم هرچند کلا تقاضا برای تبدیل به وی سی دی بیشتر از دی وی دیه
اگه پیدا نکردی حتما لینکشو میذارم
در مورد لینکهای قبلی هم من همین الان امتحان کردم و کاملا سالمند و همین الان در حال دانلود شدن هستند
در ضمن به سوال آخرت باید بگم بستگی به نرم افزارت داره. بعضی از برنامه ها واقعا خروجی بدی دارند . شما از چه برنامه ای برای ویرایش فیلم ها و افکت گذاری استفاده میکنید ؟
-
نقل قول:
خوب حالا که این فرمت اینقدر خوب و با کیفیته آیا حیف نیست که با کپچر کردن همه چیز رو از بین ببریم. اگه قرار بود که کار به کپچر برسه که یه هندی کم قدیمی هم کار ما رو راه میانداخت چون در فرایند تبدیل به وی سی دی اگر مبنا بر اساس کپچر باشه اونوقت افت اطلاعات اونقدر زیاده که تفاوت کیفیت منبع یعنی کیفیت DV با هندیکم هیچ فرقی نداره
ببخشيد جناب دلباز عزيز من اين يه تيكه رو نفهميدم... به جز كپچر براي من كاربر خانگي كه مي خوام فيلم DV رو روي كامپيوتر منتقل كنم چه راه ديگري وجود دارد؟
من البته عرض كنم كه يه چندتايي فيلم DV ام رو روي كامپيوتر منتقل كردم حدود 2-3 سال پيش كه اصلا از كيفيت اون راضي نبودم. اول با استفاده از نرم افزار movie maker كه همون ورژن يكش بود به گمونم و خروجي به جز WMV نمي داد و البته كيفيت هم بسيار مزخرف بود...بعد از Ulead استفاده كردم كه قابل قبولتر بود... يه مشكلي كه با preimier داشتم اين بود كه تا 10 ثانيه اول رو كپچر مي كرد سريع متوقف مي شد و هيچ كار ديگري نمي تونستم انجام بدم بجز خروج از محيط كپچر...حالا نمي دونم به خاطر تنظيمات بود ( كه البته هر كاري به عقلم مي رسيد كردم ولي جواب نداد) يا از كانفيگوريشن پايين كامپيوتر... براي انتقال هم فقط يه كارت 1394 داشتم و دارم... ولي نهايت اينكه اصلا از كيفيت راضي نبودم گذاشتم يه خورده بزرگتر بشم و خبره هايي مثل شما را پيدا كنم تا انشاءالله رفع اشكال بشه
راستي دوربيني هم كه دارم براي سيستم NTSC ساخته شده نمي دونم آيا اين مطلب مي تونه تاثيري در كيفيت خروجي داشته باشه يا نه ... چون در نهايت موقع كپچر فرمت يا سيستم PAL رو روي نرم افزار تنظيم مي كردم...
ببخشيد پر حرفي كردم ديدم بازار اين بحث داغه گفتم من هم يه فيضي برده باشم و در صورت امكان جواب مشكل رو گرفته باشم....
-
-
علیرضای عزیزم
شما در واقع فیلمتون رو انتقال ندادید بلکه کپچر کردید
در فرایند انتقال فیلم توسط یک کابل که معمولا از استاندارد
IEEE 1394
پشتیبانی میشه به کامپیوتر منتقل میشه یعنی فیلم همونطوری که ضبط شده و با همون کیفیت در واقع داره روی هارد کامپیوتر کپی میشه مثل اینکه فیلم رو دارید از روی سی دی به کامپیوتر منتقل میکنید
اما در کپچر کردن شما معمولا از رابط صوت و تصویر استفاده میکنید و خروجی صوت و تصویر دوربینتون رو به ورودی صوت و تصویر کارت کپچرتون وصل مکنید و با یک برنامه شروع به کپچر میکنید هر چند تو حالت کپچر هم توصیه میشه اگه دوربینتون دارای رابط S-Video هست حتما از این رابط برای خروجی تصویرتون استفاده کنید
برنامه MovieMAker مثل تمام برنامه های دیگه ای که در سیستم عامل ویندوز قرار داده شده یک برنامه خانگی است و بیشتر برای انتقال ویدئو روی شبکه های محلی ساخته شده و کیفیت بالایی نداره. جالب اینکه نسخه قبلی این برنامه کنترل های بیشتری برای خروجی DV داشت ولی در نسخه جدید فکر میکنم این مورد رو هم برداشتند تا مایکروسافت خیالش راحت بشه که کسی نتونه از محصولاتش به طور تجاری استفاده کنه
یه برنامه خوب برای کپچر نرم افزاری که امروزه به صورت استاندارد کارت کپچر های خانگی در اومده برنامه ایست به نام WinDVR که قابلیت ضبط به حالت وی سی دی و دی وی دی رو داره
اما برنامه های خوب دیگه هم وجود دان که کمی ناشناخته موندن مثلا من اگه بخوام از یک کانال تلویزیونی فیلمی با کیفیت بالا کپچر کنم حتما اونو با فرمت AVI و با کدک های سریعی مثل huffyuv Codec کپچر میکنم و به جای برنامه های نام برده شده از یک برنامه متن باز به نام Virtual VCR استفاده میکنم که قدرت بی نظیری حتی در مدیریت فریم های افتاده داره
یه نکته رو هم برای کپچر کردن باید در نظر بگیرید. اگر شما از یک کارت معمولی که به طور نرم افزاری کار کپچر رو انجام میده استفاده می کنید بهتره سعی کنید از یک برنامه سبک برای کپچر استفاده کنید برنامه ای مثل پریمیر حدود نیمی از فضای رم و مقدار زیادی از حافظه سی پی یو رو به خودش اختصاص میده که خودش موجب زیاد شدن فریم های افتاده و یا قطع شدن تصویر هنگام کپچر میشه . البته قطع شدن کپچر در این برنامه به هماهنگ نبودن یا در واقع پشتیبانی نشدن دوربین مورد استفاده یا چیپست های کارت کپچر توسط پریمیر هم میشه
در برنامه پریمیر در کادر مکالمه DV Devide Control Option اگر روی دکمه Go Online for device info کلیک کنید میتونید در اینترنت لیست سخت افزارها های سازگار با برنامه رو ببینید
در مورد استاندارد پال یا ان تی اس سی هم باید بگم اگر برنامه شما توانایی مدیریت سیستم ها رو داشته باشه مشکلی پیش نمیاد مثلا در همین پریمیر و در کادر مکالمه مربوط به وسیله DV گزینه ای برای انتخاب استاندارد فیلم وجود داره و چون برنامه قادر به مدیریت بسیار عالی در این زمینه است میتونید هنگام خروجی استاندارد رو روی پال یا هر استاندارد دلخواه دیگری تنظیم کنید
فقط اگر از این برنامه برای خروجی مستقیم وی سی دی استفاده میکنید بد نیست سری هم به تنظیمات پیشرفته برنامه در قسمت Adobe Mpeg Encoder بزنید و میزان کیفیت انکد ویدئو- نسبت منظری پیکسلها - مقدار جستجوی حرکت ها - حساسیت به نویز - جستجوی برداری و حرکت های نیم پیکسلی رو تنظیم کنید
البته تنظیم انواع و اقسام فریم ها مثل I-Frames - P-Frames - B-Frames و نیز مقدار و باز و بسته بودن GOP هم در فیلم های ساکن یا پرتحرک و ماتریس انکد هم که گاهی در برخی برنامه ها قابلیت تنظیم داره میتونه در کیفیت تصویر نهایی موثر باشه
-
سلام اقای دلباز عزیز...
با توضیحات خوب شما بازم واسه من بعضی موارد جای سوال هست که لازم می دونم ابتدا راجب کامپیوترم کمی توضیح بدم تا بتونم جواب کاملتری از شما بگیرم
مشخصات کامپیوتر من(cpu AMD 3600,RAM 1G,GFORCE 256,IEEE1394 ZOLTRIX)
1-ایا مشخصات کامپیوتر من واسه این کار کافیه و اگر نیست لطفا بگید چه تغییراتی لازمه؟
برنامه MovieMAker مثل تمام برنامه های دیگه ای که در سیستم عامل ویندوز قرار داده شده یک برنامه خانگی است و بیشتر برای انتقال ویدئو روی شبکه های محلی ساخته شده و کیفیت بالایی نداره
2-من از طریق MovieMAker فیلمامو با فرمت DV -AVI به هارد منتقل می کنم که در اینجا شما گفتید این برنامه کیفیت خراب می کنه.ضمنا من احتیاجی به ریل تایم ندارم.لطفا بگید از چه برنامه ای و با چه تنظیماتی برای انتقال خام فیلمهام به هارد استفاده کنم؟ا
3-فرق بین کپچر و انتقال چی هست؟از گفته های شما اینطور فهمیدم که کپچر یعنی فیلم را مستقیما به فرمت های فشرده شده تبدیل کردن و انتقال ضبط تصاویر روی هارد با فرمت DV.درسته؟
4-اقای عکاسباشی گفته بودن بدون کارت انکدینگ امکان نداره بتونیم به کیفیت خوبی در تصاویر برسیم.من که نفهمیدم این کارت انکدینگ اخر چی هست؟باید تهیه کنم یا با همین ابزاری که دارم می تونم نتایج خوبی بگیرم؟(یعنی نقض گفته های اقای عکاسباشی)
5-لطفا بهترین تنظیم برنامه TMPGEnc برای ساختن بالاترین کیفیت vcd را بگید.از این لینک که اقای شهبازی گذاشتن دانلود کردم که رجیستر نشده هست.چطور می تونم رجیسترش کنم؟
6-بری ساختن DVD چه برنامه ای پیشنهاد می کنید؟با این برنامه که امتحان کردم کیفیت تصویر خوب بود ولی فایل صداوتصویر را جدا از هم ذخیره می کنه؟؟!!!ایا تنظیماتم درست نیست؟بهترین تنظیمات این برنامه واسه ساخت DVD هم بگید
7-برای رایت VCD&DVD های که ساختم ایا نرو دوباره رندرشون نمی کنه که کیفیتاشون خراب بشه؟
البته تنظیم انواع و اقسام فریم ها مثل I-Frames - P-Frames - B-Frames و نیز مقدار و باز و بسته بودن GOP هم در فیلم های ساکن یا پرتحرک و ماتریس انکد هم که گاهی در برخی برنامه ها قابلیت تنظیم داره میتونه در کیفیت تصویر نهایی موثر باشه
8-لطفا در مورد تنظیمات که بالا گفتید کمی توضیح بدید
ببخشید پر حرفی کردم.از اینکه صبورانه بی سوادی منو تحمل می کنید و جواب بنده رو می دید خیلی ممنون
علی رضا ساریخانی
-
آقا شرمنده ما خودمان را انداختیم وسط!. امیدوارم کمکی کند:
1- سیستم شما برای کپچر تصاویر در حدی که می خواهید خوب است.
انتقال فیلم چه به طریق 1394 و چه به هر طریق دیگری در صورت Play و digitize همان کپچر نام دارد. در صورت کپی کردن فایل و باز کردنش در نرم افزار می شود Import)
پیشنهاد می کنم برای اماده کردن سیستمان برای کپچر کردن (به طریق کابل 1394) این کارها را تست کنید. راستی ، استفاده از کارت های انکدینگ برای سیستم DV با ورود نرم افزار های GPU (بدون نیاز به کارت و با کمک گرفتن از کارت گرافیک و CPU ) دارد کم کم منسوخ می شود.
*این پیشنهاد برای همه سیستم هایی است که می خواهند کار کپچر و ادیت انجام دهند
1- جدیدترین سرویس پک یا درایور قطعات اصلی را نصب کنید. ( BIOS مادر بورد ، کارت گرافیک و کارت صدا)
2- از ویندوز اکس پی سرویس پک 2 حتما استفاده کنید (درباره ویندوز ویستا چیزی نمی دانم)
3- قبل و بعد از کپچر و ادیت چند فایل مهم حتما پارتیشن را defragment کنید. اگر هاردهای سیستمتان RAID شده ترجیحا RAID را بی خیال شوید ، چون امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود. در این مواقع ترجیحا اطلاعات حیاتی را منتقل کنید و پارتیشن را فرمت کیند.
4- در فرمت دیسک حتما از NTFS استفاده کنید. اگر FAT32 کپچر کنید ، نمی توانید بیشتر از 4 گیگابایت فایل بسازید و این یعنی حدود 20 دقیقه. (در مورد اشکال پیریمر شما احتمالا مدت زمان را در تنظیمات روی عدد مشخصی گذاشته بودید. پریمیر از این نوع تنظیمات به درد نخور زیاد دارد.)
5-اگر می توانید برای کپچر کردن از یک درایو مجزا از درایوی که نرم افزار را نصب کرده اید استفاده کنید.
6-هیچ وقت درایو مخصوص کپچرتان را بیشتر از 80% پر نکنید.
7-تمام نرم افزار های ویرایش فیلم به طرز غریبی از ram استفاده می کنند. بنابراین هنگام کار تمام نرم افزارهای بکراند (آنتی ویروس ها ، فتو شاپ ، اسکرین سرور ویندوز و ... ) را Decactive کنید.
8-ویندوز یک سری جلوه هایی برای زیبایی محیط کارش دارد که رم را خیلی اشغال می کند. حتما برای کار با نرم افزار های تدوین یا ویرایش عکس های حجیم این تنظیمات را به حد اقل برسانید. از اینجا :
Control Panel > System > Advanced > Performance > “Adjust for best performance .اینطوری خیلی از جلوه های ویندوز از بین می رود ، اما کارایی سیستم خیلی بهتر می شود.
درست است که به نطر پیش پا افتاده می آید ، اما خیلی موثر است. این پیشنهادات البته از من نیست. متخصصان کمپانی AVID در یک مقاله آنها را توضیح داده اند.
نرم افزار یولید برای انتقال از نوار به دستگاه و ویرایش بسیار عالی و ساده است. کیفیت کپچر DV با 1394 و خروجی AVI در همه نرم افزارها یکسان است.
برای خروجی DVD گرفتن در همان یولید اگر مستقیما" گزینه ساخت DVD را انتخاب کنید ، نرم افزار فایل های DVD را می سازد و حتی رایت هم می کند. تنظیمات پیش فرض را خیلی تغییر ندهید. در این صورت به نرو احتیاج ندارید.
اما اگر نرم افزار رایت نکرد ، در nero قسمت DataDVD را انتخاب کنید و فولدر VIDEO_TS را مستقیم رایت کنید. امکان دارد فولدری هم به نام AUDIO_TS باشد که اگر بود آن را هم رایت کنید ، ولو ضرفیتش صفر بایت باشد.( یولید DVD شما را در یک مسیر روی هارد ساخته است.)
اگر در یولید خروجی VCD را انتخاب کنید ، یک فایل Mpeg ساخته می شود . حالا در nero قسمت VideoCD را انتخاب کنید و آن فایل را وارد پنجره باز شده کنید. کیفیت تولید شده تغییری نمی کند.
-
به سهم خودم از جناب دلباز عزیز و نیز Editor Ir (آقا توروخدا یه اسم غیر مستعار برای خودتون در نظر بگیرید والله ضرر نمی کنید !!) که پاسخ سئوالات را دادند تشکر می کنم...من البته در مورد خودم فکر می کنم باید یه خورده سیستممو تقویت کنم ببینم چی میشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EditorIR
اگر هاردهای سیستمتان RAID شده ترجیحا RAID را بی خیال شوید ، چون امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود.
چرا امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
چرا امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود ؟
RAID یا بوسیله نرم افزار مادربورد تشکیل می شود یا به وسیله ویندوز. به خاطر تفاوت کد نویسی این دو نوع ، ویندوز در موقعی که یک درایو RAID شده توسط مادر بورد را دیفرکت می کند ، ممکن است کد های مرتبط را هم جزو temp محسوب کند و raid را از بین ببرد. در این صورت تقریبا دیگر نمی توان اطلاعات را بازگرداند ، حتی با یک ریکاوری کامل و دردسر ساز. این اتفاق البته در صورتی می افتد که نرم افزار raid مادربورد با کد های تعریف شده ویندوز برای مدیریت هارد همخوانی نداشته باشد. معمولا در کاتالوگ مادر بورد اطلاعات و توصیه های مربوط به raid را کامل می نویسند. در مورد raid توسط ویندوز معمولا دیفرکت کردن مشکلی پیش نمی آورد. اما بلای از بین رفتن اطلاعات raid شده بعد از دیفرکت یک بار سر خودم آمد و بعد فهمیدم که متخخصان نرم افزار های تدوین هم دیفرکت کردن هارد های raid مخصوص AV را توصیه نمی کنند. بهترین راه برای مرتب کردن این نوع هارد ها این است که اول همه اطلاعات به درد نخور را پاک کنیم و بعد اطلاعات باقی مانده را موقتا روی یک درایو دیگر منتقل کنیم. حالا درایو مورد نظر را فرمت کنیم و اطلاعات را دوباره سر جای اولش بر گردانیم.
-
در کدام مد Raid اطلاعات از دست داده اید ؟ همانطور که میدانید هر مدی سرعت را بالا نمی برد و هر مدی امنیت اطلاعات را.
یعنی من هنوز مجاب نشدم که در Raid 5 با حداقل 3 هارد دیسک اطلاعات از بین برود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
در کدام مد Raid اطلاعات از دست داده اید ؟ همانطور که میدانید هر مدی سرعت را بالا نمی برد و هر مدی امنیت اطلاعات را.
یعنی من هنوز مجاب نشدم که در Raid 5 با حداقل 3 هارد دیسک اطلاعات از بین برود.
من یک بار دو هارد را با مادر بورد super micro و در مد سرعت raid کرده بودم. (البته من نه ، مهندسی که سیستم را جمع کرده بود). چند ماه بعد با ویندوز دیفرکت کردم و raid ها از بین رفت و دیگر هم بر نگشت. بعد که تحقیق کردم دیدم توصیه شده در صورت raid با بایوس supermicro یا intel (Silicon image نباید با ویندوز دیفرکت کرد. اما دیفرکت در صورت raid شدن هارد ها با هم بوسیله ویندوز مشکلی ایجاد نمی کند. آنطور که فهمیدم دیفرکت برای هارد های مخصوص AV (کپچر) و درایو هایی که پروژه های نرم افزار LIQUID یا کد فایل های AFTER effects در آن مستقر است مناسب نیست. (چه raid و چه معمولی)
-
سلام خدمت دوستان حرفه اي
1-دوستان اشاره كردند كه يكي از بهترين كيفيتهاي كپچر dv هستش آيا بهتر از اين فرمتي وجود داره توضيح بدين(البته من خودم با برنامه nero vision يك دقيقه فيلم را با فرمت dvكپچر كردم شد 213M بعد يك كپچر با فرمت avi بدون استفاده از فشرده ساز گرفتم كه يك دقيقه اش بيش از 1g شد اما كيفيتش از dv كمتر بود و فيلم به صورت بريده بريده در حركات تند سوژه بود چرا؟)
2-اگر كيفيتي بهتر از dv براي كپچر هست من كه دوربينم mini dv هستش فرقي ميكنه كه با كدوم كپچر كنم؟
3- اگه ميشه در مورد فرمتهاي مختلف فشرده سازي avi به طور كامل توضيح بدين
------ دوستان منظور من از كپچر تبديل آنالوگي نيسش منظورم همون انتقال فيلم بوسيله پورت ilink به كامپيوتر هستش------
-
سلام
شماره ابتدای هر بند شماره پست مربوطه است:
1- علیرضا خان من یه 10 روزی مسافرت بودم برای همین پاسخ سوال شما را ندادم از بی توجهی نبود.
2- یاسر جان (دلباز) محض رضا خدای این ترمینولوژی ابداعی خودت رو رها کن . تعریف درست کپچر همونه که ادیتور میگه.
3- یاسر جان. بله تفاوت میکنه دلیلشو در آخر مینویسم.
4- -
5- یاسر جان کپچر کردن شامل انتقال دیجیتال اطلاعات صوتی و تصویری از طریق فایروایر هم میشود.
6- رضا جان تبدیل از فرمت NTSCبه PALکیفیت رنگها را کاهش میدهد.
7- ممنون.
8- -
9- برای ساخت دی وی دی بهترین نرم افزار موجود در بازار Adobe Encore DVDاست. ضمناً اگر با نرم افزار فایل میسازید و روی هارد ذخیره میکنید برای ساخت دیسک قابل پخش در دستگاههای خانگی نیاز به رندر دوباره هست.
10- ایول ادیتور . مثل همیشه مخلصیم.
اما در پایان یه توضیح کوچیک بدم خلاص!
بینید ما در زمینه ویدئوی دیجیتال ممکنه به دو مشکل بر بخوریم:1- افتادن فریمها 2- کاهش کیفیت.
افتادن فریمها زمانی اتفاق میافتد که در حین رندر یا کپچر میزان CPU Usageبه صددر صد برسد در این صورت حتماً تعدادی از فریمها از دست خواهد رفت بعضی از نرم افزار ها برای حل این مشکل از Transcoding استفاده میکنند که همیشه موثر نیست. این مسئله در حین کپچر با استفاده از افزایش توان سخت افزاری سیستم قابل جبران است ولی برای رندر خیر!
اما در مرود کاهش کیفیت قضیه برمیگرده به اتفاقی که موقع اجرای برنامه های ادیت می افته این برنامه ها در شروع بع کار سخت افزار سیستم شمار بررسی کرده و متناسب با آن از آلگوریتمهای ساده یا پیشرفته استفاده میکنند. در صورت ضعف سیستم یا عدم شناسائی کارت انکد از آلگوریتمی که سیستم شما توان آن را داشته باشد استفاده کرده و لذا کیفیت خروجی با سخت افزار متناسب میشود. این کاهش کیفیت شامل کاهش تعداد رنگها کاهش رزولوشن و مشکل دندانه دار شدن لبه های صاف قابهای متحرک است.
ضمناً همانطور که میدانید هر کارت تدوین عملاً شامل سه عملگر است:
1- چیپ ست فایر وایر که کار انتقال دیجیتالی اطلاعات صوتی وتصویری را به عهده دارد.
2- واحد انکدینگ که کار فشرده سازی رابراساس استاندارد مربوطه وآلگوریتمهای خود دارد.
3- واحد پردازش و حافظه که به عمل رندر و ریل تایم بودن خروجی کمک میکنند.
کارتهای که فقط مورد 1و2 را داشته باشند معمولاً پانل نامیده میشوند.نمونه این کارتها توسط شرکت اسنازی به طور جداگانه برای وی سی دی و یا دی وی دی در بازار موجود است.
نکته قابل توجه این است که شما با افزایش قدرت سی پی یو یا رم نمیتوانید جای خالی کارت مربوطه را پر کنید(همانطور که ضعف کارت گرافیک نیز مثلاً برای اجرای بازی های سنگین نیز با فازایش رم یا CPU قابل جبران نیست).
اینکه فایل ایجاد شده توسط نرم افزار بوسیله کامپیوتر بدون مشکل قابل مشاهد است به دلیل رندر همزمان توسط کارت گرافیکی است مشکل معمولاً پس از ایجاد دیسک قابل مشاهد است.
طرفه انکه اگر اظهارت دوستان درست بود دکان همه سازندگان کارتهای تدوین تخته شده بود.
جسارت بنده رو ببخشید و موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_saeed_m
سلام خدمت دوستان حرفه اي
1-دوستان اشاره كردند كه يكي از بهترين كيفيتهاي كپچر dv هستش آيا بهتر از اين فرمتي وجود داره توضيح بدين(البته من خودم با برنامه nero vision يك دقيقه فيلم را با فرمت dvكپچر كردم شد 213M بعد يك كپچر با فرمت avi بدون استفاده از فشرده ساز گرفتم كه يك دقيقه اش بيش از 1g شد اما كيفيتش از dv كمتر بود و فيلم به صورت بريده بريده در حركات تند سوژه بود چرا؟)
2-اگر كيفيتي بهتر از dv براي كپچر هست من كه دوربينم mini dv هستش فرقي ميكنه كه با كدوم كپچر كنم؟
3- اگه ميشه در مورد فرمتهاي مختلف فشرده سازي avi به طور كامل توضيح بدين
------ دوستان منظور من از كپچر تبديل آنالوگي نيسش منظورم همون انتقال فيلم بوسيله پورت ilink به كامپيوتر هستش------
سلام
به قسمت دسهای ویدئوی دیجیتال مراجعه کنید
-
با سلام...
[COLOR="black"]پیشنهاد می کنم برای اماده کردن سیستمان برای کپچر کردن (به طریق کابل 1394) این کارها را تست کنید. راستی ، استفاده از کارت های انکدینگ برای سیستم DV با ورود نرم افزار های GPU (بدون نیاز به کارت و با کمک گرفتن از کارت گرافیک و CPU ) دارد کم کم منسوخ می شود[/COLOR].
این نرم افزار های GPU که می گید چی هست؟ :( لطفا کمی توضیح بدید
3- قبل و بعد از کپچر و ادیت چند فایل مهم حتما پارتیشن را defragment کنید. اگر هاردهای سیستمتان RAID شده ترجیحا RAID را بی خیال شوید ، چون امکان از بین رفتن اطلاعات بالا می رود. در این مواقع ترجیحا اطلاعات حیاتی را منتقل کنید و پارتیشن را فرمت کیند.
اینجا که اصلا نفهمیدم:eek:
نرم افزار یولید برای انتقال از نوار به دستگاه و ویرایش بسیار عالی و ساده است. کیفیت کپچر DV با 1394 و خروجی AVI در همه نرم افزارها یکسان است.
منظورتون کدومشه؟Uleadmedia OR ulead video
اگر ابتدا DV کپچر کنم بعد DVD بسازم کیفیت بالاتره یا اینکه مستقیما DVD بسازم (Real Time)
ممنونم
-
]سلام
به قسمت دسهای ویدئوی دیجیتال مراجعه کنید[/QUOTE]
اقای عکاسباشی.چرا شما که در این بحث ما شرکت نمی کنید.معنی سکوت شما تایید بحث ها هست یا تکذیب؟:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
]سلام
به قسمت دسهای ویدئوی دیجیتال مراجعه کنید
اقای عکاسباشی.چرا شما که در این بحث ما شرکت نمی کنید.معنی سکوت شما تایید بحث ها هست یا تکذیب؟:confused:[/QUOTE]
سلام
یه ده روزی مسافرت بودم. پست 17 را بخوانید لطفاً
-
چرا این تاپیک سیاسی شده؟! جان برادر درباره انرژی هسته ای (از نوع مسلمش) صحبت نمی کنیم که تایید و تکذیب داشته باشد!.
1- GPU ها:
نرم افزار های تدوین دو نوع دسته بندی می شوند : اول آنهایی که یک بسته سخت افزاری و نرم افزاری دارند. سخت افزار ها هم یا خروجی هستند (External) که با USB2 یا رابط مخصوص به سیستم وصل می شوند یا داخلی اند (INternal) که مثل یک کارت به مادر بورد وصل می شوند. این کارت ها وظایفی مثل : رندر کردن ، ورودی و خروجی ، کنترل های مخصوص Rs422 و ... را انجام می دهند. به خاطر اینکه حجم بالایی از کارایی نرم افزار ها به ابن کارت ها بستگی پیدا می کند ، قیمتشان بسته به نوع خدماتی که می دهند گران می شود. مثلا سیستم تدوین Avid Studio با کارت مخصوص Adrenaline قیمتش می شود 27 هزار دلار. کاربر می تواند با این سیستم همه نوع ورودی و خروجی حرفه ای و Broadcast روز دنیا را داشته باشد. تدوین حرفه ای بدون کارت های خاص خودش امکان پذیر نیست.
اما علاوه بر این سیستم ها ، نرم افزار های GPU هم وجود دارند. این نرم افزار ها صرقا برای استاندارد DV مناسبند. اتفاقی که در نرم افزارهای GPU می افتد این است : هیچ کارت مخصوص تدوین وجود ندارد. ورودی و خروجی صرفا با استفاده از پورت 1394 مادر بورد انجام می شود. به جای استفاده از کارت تدوین ، سیستم نرم افزاری خود را به CPU و کارت گرافیک GPU) وابسته می کند. در این صورت هرچقدر مقدار سرعت CPU و تکنولوژی کارت گرافیک بهتر باشد ، عملکرد نرم افزار هم بهتر خواهد بود. منظورم از منسوخ شدن کارت تدوین صرفا در سیستم های DV - که پر کاربرد ترین سیستم در ایران است- بود. در مورد سیستم های حرفه ای تر باید از کارت های مخصوص خودش استفاده کرد.
2-Disk defragment فرایندی است که در آن ویندوز پارتیشن را مرتب می کند. مقل خدمتکاری که یک اتاق بهم ریخته را مرتب مب کند. همه چیز (تمام فایل ها) درست دسته بندی می شود و پرت و پلا نیست. بنابراین هم فضای اتاق (پارتیشن) بازتر می شود و هم پیدا کردن وسایل (فایل ها) بهتر. البته این فرایند را ما متوجه نمی شویم و اینطور نیست که مسیر پوشه ها عوض شود. برای اینکار می تاونید از اینجا اقدام کیند : Start < Programs > Accsecoris < system tools < Disk Defragment
اما :
همانطور که می دانید می توانیم چند هارد را با هم RAID کنیم. یعنی مثلا دو هارد 100 گیگابایتب می شود یک هارد 200 گیگابایتی. این کار سرعت پردازش را تا حد بالایی افزایش می دهد و امنیت اطلاعات را هم بهتر می کند. اما در این صورت بهتر است پارتیشن RAid شده را دیفرکت نکنیم. در همین تاپیک در پاسخ به هادي هژيرآذر عزیز توضیحکی دادم که می توانید بخوانید....
شرمنده برایم میهمان آمده و باید بروم. باقی اش را حتما بعدا خواهم نوشت. عکاسباشی عزیز هم سفرت به خیر و خوشی و بدون Drop frame!!
-
فرزام جام ما مخلصیم . شما بی وفا شدی ما همیشه به یادت هستیم و هموراه دست به دعا
ترمینولوژی ابداعی من البته فقط به درد من میخوره به همین علت به دوستان توصیه کردم به همون وسیله سخت افزاری قناعت کنند چرا که نه حوصله شو دارن نه وقتشو. منم که میبینی این طوری عاشق نرم افزارم عاشق انگولک کردنشم.
راستش اون برنامه ای که من معرفی کردم حرفه ای ترین برنامه ای بود که نه خودم بلکه حرفه ای های سایت
Video Help
هم اونو تائید کرده بودند. از اون برنامه قدرتمند تر دیگه وجود نداره و البته کار کنترل سیستم های پخش وی سی دی و دی وی دی رو به خوبی انجام میده به طوری که فیلم مربوطه در تمام سخت افزارهای پخش به روان ترین حالت ممکن اجرا میشه
از طرفی گاهی پیش میاد که برنامه در خود کامپیوتر ساخته میشه و حتما نیازی به کپچر نیست بنابراین مجبورید که اونو بوسیله برنامه به وی سی دی تبدیل کنید . هر چند برنامه های خوبی مثل پریمیر هستند که خروجی مستقیم وی سی دی و دی وی دی رو با عالی ترین درجه کنترل روی سیستم های پخش دارند
نقل قول:
کپچر کردن شامل انتقال دیجیتال اطلاعات صوتی و تصویری از طریق فایروایر هم میشود
اگر منظور فقط انتقال باشه یعنی بدون هیچ کنترلی که البته فقط نامش انتقاله . مگر اینکه برای ویرایش روی حافظه رم منتقل بشه که به اون بشه کپچر گفت ولی کاری که دوستان کردند یعنی کپچر به فرمت دی وی دیگه انتقال نیست
نقل قول:
طرفه انکه اگر اظهارت دوستان درست بود دکان همه سازندگان کارتهای تدوین تخته شده بود
طرفه تر آنکه اگر نیازی به استفاده از این نرمافزارها هم نبود دکان سازندگان این نرم افزار ها هم بسته میشد
برنامه ای مثل Virtual VCR انقلاب کپچر کردن بود این برنامه روی میز کاری هر تدوینگر حرفه ای باید وجود داشته باشه
مگه میشه از سرعت بی نظیر کدکhuffyuv Codec گذشت شما حتی اگر از فشرده ساز هم استفاده نکنید سرعتتون به پای این کدک Lossless نخواهد رسید
راستش من کیفیت گرانقیمت ترین کارت های Real Time رو هم امتحان کردم ولی هرگز منو راضی نکردند و برنامه TMPGEncoder تنها برنامه ایه که من از کیفیت بی نظیرش حالی به حالی میشم و اینو مخصوصا در مورد کیفیت وی سی دیش میگم
البته بازم میگم کپچر به صورت فشرده نشده وبعد تبدیل با این نرمافزار هم نیاز به فضای زیاد داره هم وقت زیاد که من سعی کردم هر دوش رو به فراخور حالم بوجود بیرم و برای دیگران اونو توصیه نمیکنم . برای من کیفیت بالاتر از هر چیزی بوده و میدونم برای دیگران سهولت استفاده و سریع بودن مهمه که با یک کارت سخت افزاری به اون خواهند رسید اما مطمئنا نه به کیفیتی که من میرسم
-
بقیه اش!:
نرم افزار Video Impact را عرض کردم.
پیشنهاد می کنم خودتان یک بار با کیفیت Native DV کپچر کنید و بعد DVD بسازید و یک بار هم مستقیم با کیفیت DVD تست کنید. نتیجه اش را خودتان مشاهده می کنید. به نظرم در یولید خیلی تفاوتی ندارد. البته تست نکرده ام .
s_saeed_m پرسید بودید که چرا وقتی با کیفیت dv کپچر کرده بودید تصاویرتان بریده بریده بود؟. علت آن کیفیت پایین تصویر dv نیست ، بلکه کیفیت بالایش است. احتمالا cpu و کارت گرافبکتان نمی تواند حجم بالای دیتا را ترانسفر کند.
باز هم در جواب سئوال دوم s_saeed_m : برای dv کیفیتی بهتر از Native AVI نیست. (بعضی از نرم افزار ها می توانند DIF هم کپچر کنند که تفاوت خیلی کمی با AVI دارد. )
این فرمت های استاندارد سیستم های تدوین برای dv و HDV است :
AVI & DIF : برای سیستم های DV
M2V : برای HDV
با این دو فرمت هر یک ساعت در DV حدود 12 گیگابایت و در HDV حدود 12 تا 14 گیگابایت می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
فرزام جام ما مخلصیم . شما بی وفا شدی ما همیشه به یادت هستیم و هموراه دست به دعا
سلام
ما بیشتر. من برای شما ایمیل فرستادم ولی الان نزدیکه سه ماهه که هنوز پاسخ ندادید.
من متوجه نشدم یعنی شما کار ادیت رو بدون کارت تدوین انجام میدید و با هیچ کاهش کیفیت یا مشکل دیگری برخورد نمیکنید؟ حتی بعد از رندر نهائی و پخش توسط دی وی دی پلیر؟:confused:
-
سلام اقای دلباز..
برنامه TMPGEncoderامتحان کردم.کیفیت vcd واقعا بهتر از برنامه هایی بود که من امتحان کردم.ولی نه به اندازه ای که ادمو حالی به حالی کنه
منvcd زیاد تو بازار دیدم که کیفیتشون بالاتر از اینه که من تبدیل کردم.تنظیمات خاصی هم نداشت که بگیم تنظیماتم درست نبوده!!!!!!!!
شاید مشکل نبود همون کارت سخت افزاری هست که اقا فرزام میگن
همونطور که قبلا هم گفته بودم برام کیفیت تصویر مهمه نه سرعت و ریل تایم بودن
با این برنامه 2تا مشکل دارم در ساخت dvd :
1-مواقعی که دوربین حرکت می کنه تصویر دچار لرزش و لبه تصویر سوژه در حال حرکت دندانه دندانه میشه
2-فایل صدا و تصویر را جدا از هم و مجزا ذخیره می کنه.البته من از ورژن رجیستر نشده این برنامه استفاده می کنم...شاید به همین علته.
اگه کد رجیستری این برنامه را دارید لطفا برام بفرستید
سلام جناب ادیتور...
طبق اون مطالبی که شما در این پست گفتید در سیستم های مبتنی بر dv برای انتقال و کپچر و ادیت فیلم ها احتیاجی به کارت سخت افزاری نیست ولی من به کیفیت قابل قبولی نمی رسم.مشخصات کامپیوترم هم گفتم که گفتید خوبه.پس مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اقا فرزام میگن بدون کارت سخت افزاری نمیشه و عوض کردن نرم افزار هم فایدهای نداره
سلام اقا فرزام....
من این تبدیل و ادیت رو واسه کارهای خانگی می خوام.لطفا یه کارت سخت افزاری خوب با قیمتی مناسب که فراخور نیاز من باشه و بتونه با توجه به توضیحاتی که اول همین پست دادم منو ارضا کنه پیشنهاد کنید.فروشنده ای در شیراز یه کارت تدوین پیشنهاد کرد که اسم کاملش یادم نمیاد ولی liquid ... بود 800 تومان.شما اینو می شناسید؟ نظرتون چیه؟
شاید شما فکر کنید که دوباره تکرار مکررات می کنید.من تمام پشنهادات دوستان دیگه رو امتحان کردم چون حداکثر یه نرم افزار بوده که 1000@2000 تومان واسم خرج داشته.ولی انجام پیشنهاد شما که همون خرید کارت سخت افزاری هستش 500@600 تومان پام اب می خوره.به همین خاطر می خوام مطمئن بشم اگه واسه دلم این همه خرج می کنم به اون کیفیتی که مد نطرمه برسم وگرنه خودمو نمی بخشم:(
یه خواهش دیگه هم از همه دوستان دارم:
اطلاعات و تجربیاتی که شما لطف می کنید و در اختیار من می گذارید خیلی مفید و در عین حال خیلی کلی هست.من گفتم که تا حالا چه کارا کردم و موفق نشدم.شما هم جزئی تر بگید من چکار کنم و اشتباهم کجاست
خیلی ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
سلام اقای دلباز..
برنامه TMPGEncoderامتحان کردم.کیفیت vcd واقعا بهتر از برنامه هایی بود که من امتحان کردم.ولی نه به اندازه ای که ادمو حالی به حالی کنه
منvcd زیاد تو بازار دیدم که کیفیتشون بالاتر از اینه که من تبدیل کردم.تنظیمات خاصی هم نداشت که بگیم تنظیماتم درست نبوده!!!!!!!!
شاید مشکل نبود همون کارت سخت افزاری هست که اقا فرزام میگن
همونطور که قبلا هم گفته بودم برام کیفیت تصویر مهمه نه سرعت و ریل تایم بودن
با این برنامه 2تا مشکل دارم در ساخت dvd :
1-مواقعی که دوربین حرکت می کنه تصویر دچار لرزش و لبه تصویر سوژه در حال حرکت دندانه دندانه میشه
2-فایل صدا و تصویر را جدا از هم و مجزا ذخیره می کنه.البته من از ورژن رجیستر نشده این برنامه استفاده می کنم...شاید به همین علته.
اگه کد رجیستری این برنامه را دارید لطفا برام بفرستید
سلام جناب ادیتور...
طبق اون مطالبی که شما در این پست گفتید در سیستم های مبتنی بر dv برای انتقال و کپچر و ادیت فیلم ها احتیاجی به کارت سخت افزاری نیست ولی من به کیفیت قابل قبولی نمی رسم.مشخصات کامپیوترم هم گفتم که گفتید خوبه.پس مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اقا فرزام میگن بدون کارت سخت افزاری نمیشه و عوض کردن نرم افزار هم فایدهای نداره
سلام اقا فرزام....
من این تبدیل و ادیت رو واسه کارهای خانگی می خوام.لطفا یه کارت سخت افزاری خوب با قیمتی مناسب که فراخور نیاز من باشه و بتونه با توجه به توضیحاتی که اول همین پست دادم منو ارضا کنه پیشنهاد کنید.فروشنده ای در شیراز یه کارت تدوین پیشنهاد کرد که اسم کاملش یادم نمیاد ولی liquid ... بود 800 تومان.شما اینو می شناسید؟ نظرتون چیه؟
شاید شما فکر کنید که دوباره تکرار مکررات می کنید.من تمام پشنهادات دوستان دیگه رو امتحان کردم چون حداکثر یه نرم افزار بوده که 1000@2000 تومان واسم خرج داشته.ولی انجام پیشنهاد شما که همون خرید کارت سخت افزاری هستش 500@600 تومان پام اب می خوره.به همین خاطر می خوام مطمئن بشم اگه واسه دلم این همه خرج می کنم به اون کیفیتی که مد نطرمه برسم وگرنه خودمو نمی بخشم:(
یه خواهش دیگه هم از همه دوستان دارم:
اطلاعات و تجربیاتی که شما لطف می کنید و در اختیار من می گذارید خیلی مفید و در عین حال خیلی کلی هست.من گفتم که تا حالا چه کارا کردم و موفق نشدم.شما هم جزئی تر بگید من چکار کنم و اشتباهم کجاست
خیلی ممنون
سلام
اولاً-برای حالی به حالی شدن در تمام موارد مشروع ونا مشروع;)! باید پول خرج کنید:biggrin:
ثانیاً-لرزش تصویر(که همان دراپ فریم است) و دندانه دار (مضرس)شدن لبه ای صاف متحرک به دلیل ضعف سخت افزاری است!
ثالثاً-برای کارهای خانگی آنطور که من شنیدم و البته امتحان نکردم کارتهائی با برند اسنازی وجود دراند برای اطلاعات بیشتر میتوانید با گلچین کامپیوتر بازار رضا تماس بگیرید.ولی مجدداً تاکید میکنم من کیفیت این کارتها رو امتحان نکردم.
رابعاً-نه به حرف من و نه به حرف هیچکس دیگر صد در صد اطمینان نکنید(خود شما با سرچ Encoding و کلمات مشابه اطلاعات خوبی از طریق اینتر نت خواهید یافت)!(خود من با توجه به مطالب فروم دی 80نیکون گرفتم ولی هنوز خودم نفهمیدم فایده 250 هزار تومن اضافه پرداخت نسبت به دی 40 ایکس چه بود اگر کسی میدونه بگه و ما رو هم از حالت Nose Burningدر بیاره!)
خامساً-علت اینکه هیچ کس مفصل توضیح نمیده فقط حوصله و وقت کم برای تایپه !همین!
سادساً(جهت دوستانی که از ثالثاً به بعدشو بلد نیستند!دو تای بعدشم سابعاًو ثامناً هست!)-اگر هزینه ای که گفتید میتونید بکنید پیشنهاد من استفاده از کارتهای کاناپس(ادیوس) است که گارانتی رسمی و معتبر و مورد تائید شرکت سارنده در داخل کشور دارند.
موفق باشد.
-
دوست من جناب gaygeel
من هم مشكل شما را دارم كيفيت dvd هام مثل فيلمهاي dvd نميشه
اما با كيفيت ترين فيلم رو بارندر و رايت مستقيم با برنامه پريمير گرفتم
تصاويري كه ما با اين دوربين هاي خانگي ميگيرم خيلي با دوربينهاي سينمايي فرق داره پس اين اولين مشكل ماست(مخصوصا نويزهاي كنار سوژه)
من پيشنهاد ميكنم اولا پولتون رو براي خريد دوربين حرفه اي تر خرج كنيد و براي اينكه مطمئن بشين مشكل سخت افزاري دارين يك حلقه از فيلمتون رو به كسي كه اين تجهيزات رو داره بدين تا با بهترين كيفيت به dvd تبديل كنه و بعد تصميم بگيرين
ببخشيدكه با ديد غير حرفه اي وقت تاپيك رو گرفتم
-
سلام به دوست عزیز s_saeed_m
من پيشنهاد ميكنم اولا پولتون رو براي خريد دوربين حرفه اي تر خرج كنيد ]تصاويري كه ما با اين دوربين هاي خانگي ميگيرم خيلي با دوربينهاي سينمايي فرق داره پس اين اولين مشكل ماست
1-لطفا اگه منبعی برای تحقیق راجب این دوربین های حرفه ای دارید معرفی کنید
2-وقتی از دوربین dv فیلما رو با فرمت dv به کامپیوتر منتقل می کنیم مگه این فرمت فرمت خام نیستش؟(مثل فرمت RAW در عکاسی)پس دیگه نباید فرقی در فرمت dv این دوربین ما با دوربین های حرفه ای باشه.اینجا مهم سیستم سخت افزاری ما هست که قدرت اینو داشته باشه فریم های فیلم رو سالم و طبیعی رندر کنه و به فرمت هایی کم حجم تر و قابل پخش در سیستم های خانگی تبدیل کنه
ممنونم
سلام به اقا فرزام عزیز...
اولا تا ثامنا و به بعد که که بقیشو بلد نیستم ما مخلص اقا فرزام هستیم و بس
بعدشم...ما چکار کنم شما حوصله داشته باشی یکم از اون اطلاعات رو به ما یاد بدی:oops:
بعدشم ... اگه تو هر تایپیک فقط یه سوال بپرسم(بر خلاف قبلی ها که هر چی به ذهنم می رسید می نوشتم) جواب سوالامو کاملتر می گیرم؟!!
بعدشم...اگه اینجا وقت نداری ایمیلی@ تلفنی و... خلاصه هر جور خودت صلاح می دونی
بعدشم ... این ضعف سخت افزاری که در تایپیک قبلی گفتی منظورت نبودن کارت انکد هست دیگه (البته در مورد سیستم من که ابتدای همین پست مشخصاتشو گفتم)
ممنونم
-
خوب چند سوال از دوستان ،*هرکدام که وقت داشتند، فرزام، دلباز يا اديتور عزيز:
من چند کار با Ulead 9 ويرايش کرده ام، همه فايل*ها توسط IEEE 1394 به کامپيوتر منتقل شده اند. همچنين پس از ويرايش، خروجي DVD قابل قبولي از آن گرفته ام.
اما خروجي VCD افتضاح است! به هر حال با وجود قبول محدوديت هاي اين فرمت، اما به نظر مي*آيد که Ulead،* خروجي مناسبي ندارد.
آيا ميتوان Codec مورد استفاده Ulead را، چه براي خروجي DVD، چه براي VCD عوض کرد؟
حالا که خروجي VCD را ميبينم،* در فکرم که شايد حتي بتوان خروجي DVD مناسب تري داشت.
-
گفتید که برنامه تنظیمات خاصی نداره
تعجب میکنم وقتی که این برنامه حتی جدول ماتریسی رو هم در اختیار شما گذاشته و به قدری تنظیمات مختلف داشت که من حداقل چند روز دنبال فراگیری تنظیمات برنامه و کار با فیلتر ها و پلاگین های اون بودم
http://www.filehigh.com/serve/28144/439771.gif
آیا طبق تصویر زیر بالاترین کیفیت رو انتخاب کردید؟ توجه کنید که به خاطر انتخاب وی سی دی بقیه قسمت ها غیر فعال شدند چون حالت وی سی دی تنظیمات از پیش تعیین شده ای رو دارند ولی با انتخاب دی وی دی همه قسمت ها فعال میشند و هر کدام تنظیمات خاص خودشونو دارند
http://www.filehigh.com/serve/28144/439772.gif
در قسمت پیشرفته میدان های آمیخته و غیر آمیخنه و نسبت منظری پیکسل ها و بهتر از همه اینها فیلتر های بسیار کارا و قدرتمند برای انتخاب در اختیار دارید
http://www.filehigh.com/serve/28144/439773.gif
که هر کدام از فیلتر ها کلی تنظیمات مختلف برای رسیدن به حالت دلخواه دارند
http://www.filehigh.com/serve/28144/439774.gif
تغییر اندازه GOP ها مطابق شرایط تصویر و حتی انتخاب I و B و P Frames و تنظیمات اونها قابل انتخابند
http://www.filehigh.com/serve/28144/439775.gif
جدول ملتریسی برای مواقعی که تنها بخشی از تصویر ویدئویی شما دارای حرکت ها تنده به شما کمک میکنه و چند حالت پیش فرض هم برای انتخاب در اختیار شماست
http://www.filehigh.com/serve/28144/439776.gif
تنظیمات صدا و هماهنگ سازی اون و حتی انتخاب صدا از منبعی دیگه
http://www.filehigh.com/serve/28144/439777.gif
پلاگین های برنامه
http://www.filehigh.com/serve/28144/439778.gif
که تازه اینها فقط برای وی سی دی بود و برای دی وی دی شما تنظیمات گسترده تری در اختیار دارید
http://www.filehigh.com/serve/28144/439779.gif
من ممکنه زیادآشنایی خاصی با سخت افزار نداشته باشم اما در مورد نرم افزارهای تبدیل کننده بی نهایت پی گیر بودم. اونقدر مشتاق کیفیت بودم که حتی با برنامه تحت فرمانی Avi Script و به تبع اون با AviSynth - BeSweet هم کار کردم . باید بدونید که این برنامه انقلاب تبدیلات ویدئویی بود و هنگام انتشار ادعا داشت اون شکی Shock که مایکروسافت با ویندوز به جهان رایانه وارد کرد اکنون با این برنامه به جهان تصویر داده میشه
برنامه هایی مثل Cinema Craft و غیره هم حداقل تا پارسال که من دنبال برنامه بودم توانایی های خوبی ارائه می کردند
ولی برنامه ای مثل TmpgEncoder برای من نهایت کیفیت مخصوصا در VCD رو ارائه کردو من هنوز هم که هنوزه از داشتن این برنامه بسیار راضیم. کیفیت وی سی دی بدست اومده از این نرم افزار رو که از روی شبکه ZDF کپچر کرده و بعد با این برنامه تبدیل کرده بودم رو هم که چند صفحه قبل گذاشتم. با این وجود این هم یک نمونه که با دوربین عکس برداری خودم که تازه مخصوص فیلم برداری هم نیست اینجا میذارم که بعد از انتقال به کامپیوتر با این برنامه تبدیل به وی سی دی شده . میتونید حرکت مایع رو از ورای پوست و بافت بدن کرم ببینید
http://www.filehigh.com/serve/28144/440096.mpg
اصراری ندارم که برنامه ای رو که خودم استفاده میکنم مهم جلوه بدم .فقط میگم من از این برنامه راضیم و اگر شما کیفیت اونو نازل دیدید بهتر اینه که به دنبال روش های دیگه باشید
در مورد فیلمی که به هر ترتیب روی کامپیوتر منتقل شده ( چه به روش کپچر و چه به روش انتقال ) نظرم من استفاده از این برنامه است .
به هر ترتیب من هنوز منتظرم ببینم دوستان در مورد فیلمی که روی کامپیوتر به هر ترتیب قرار گرفته و اکنون میخوایم اونو به وی سی دی تبدیل کنیم چه روشی دارند. جایی که من حتی برنامه های مورد علاقه ام یعنی Primiere و AfterEffect رو در مقابل TMPGEncoder ناتوان می بینم
اما اینکه چرا کیفیت وی سی دی در مقابل دی وی دی اینقدر پائینه خب جواب مشخصه . دی وی دی حداقل 4 برابر یک وی سی دی رزولیشن داره و گاهی تا 8 برابر Bit Rate . بنابراین گاهی کیفیتش 32 برابر بیشتر از وی سی دیه
با این وجود میگم که اگه تنظیمات این برنامه رو درست انجام بدید به کیفیت وی سی دی های تجاری خواهید رسید شاید هم بالاتر
اما در مورد مشکلاتی که دارید باید بگم
جدا بودن صدا و تصویر به صورت جداگانه چیزیه که در برنامه قابل انتخابه .
هنگامی که از ویزارد استفاده میکنسد و نوع صدای دی وی دی خودتون رو
Linear PCM Audio
انتخاب میکنید در واقع از یک فایل فشرده نشده برای صدا استفاده می کنید و در این حالت معمولا صدا از تصویر جدا خواهد بود و تصویر با فرمت
M2V
و صدا با فرمت
MP2
ذخیره می شند که البته این جدا بودن صدا و تصویر مزیت های بسیار زیادی داره . حتما دی وی دی هایی که به شما اجازه انتخاب زبان رو میدند دیدید. مثلا می تونید یک ویدئو رو با دوبله انگلیسی و یا همون ویدئو رو با دوبله آلمانی مشاهده کنید
اما اگر نوع صدا رو از حالت
Mpeg-1 layer II Audio (MP2)
انتخاب کنید میتونید در آخرین کادر مکالمه ویزار انتخاب کنید که آیا تصویر و صدا جداگانه ذخیره بشند یا به صورت یک فایل تکی
نحوه رندر در برنامه هم به صورت
2-Pass VBR ابتدا فیلم رو برای بیت ریت مناسب در هر صحنه آنالیز کرده و بعد کار تبدیل رو لنجام میده این بهترین انتخاب با توجه به بیت ریت انتخاب شده خواهد بود و معمولا فشرده سازی بسیار خوب و کیفیت مطلوبی ارائه میکنه
Constant Quality کیفیت رو ثابت نگه میداره . میتونید کیفیت رو روی 100 در صد بذارید و مطمئن باشید که به کیفیتی بالاتر از اون نخواهید رسید ولی ممکنه حجم افزایش پیدا کنه
Constant Bitrate بیت ریت رو به صورت ثابت و در اختیار شما میذاره و هر چه بیت ریت انتخابی شما بالاتر باشه حجم و کیفیت نهایی بیشتر میشه
Manual VBR کمترین و باللاترین بیت ریت رو در انتخاب شما میذاره و میتونید تعیین کنید مقدار اطلاعات استفاده شده برای فیلم شما بین چه مقادیری قرار بگیره
Automatic VBR در اینجا بر اساس کیفیتی که شما مشخص میکنید به طور اتوماتیک بیت ریت تعیین میشه
اگر میخواید از تنظیمات دستی مثل نرخ فریم بالاتر از 60 یا بیت ریتهایی حدود 100 مگابیت برای یک ثانیه یا سیستم رنگ 4:2:2 یا سیستم های نامتعارف ویدئویی مثل
Secam و Mac
استفاده کنید کافیه دستور
File / New Project
رو اجرا کرده و تنظیمات رو Reset کنید و با دکمه Setting تنظیمات جدید رو اعمال کنید
-
متشکریم از توضیح خوبتون. حلا باید دید چه کسی جرات می کند بازهم بگوید برنامه تنظیمات خاص ندارد!. حتما این نرم افزار را هم تست می کنم. انگار چیزی از نرم افزار های ادیوس و ادوبی کم ندارد. راستی ، چطوری می شود عکس وسط مطالب گذاشت؟!
-
ممنون ادیتور عزیز
البته این برنامه اصلا برای ادیت ساخته نشده و فقط و فقط برای تبدیل فرمت های مختلف تصویری به وی سی دی و دی وی دی ساخته شده و برای این دو تبدیل بهینه شده
مسلما کار با پریمیر و After Effect مخصوصا after Effect و اون لنزهای مجازیش چیزی نیست که بشه از اونها گذشت . اولین بار وقتی افکت قل خوردن حروف متن از مسیر پله ای شکل رو تو این برنامه دیدم داشتم ذوق می کردم . هر چند بعدا کارم بیشتر به نرم افزار های Flash افتاد و محو برنامه های برداری و اسکریپت نویسی های اون شدم
من اصلا منکر مزیت های یک کارت خوب نیستم اما تمام هدفم از بیان کردن چنین چیز هایی اینه که شاید برای برخی وجود همچین برنامه ای از صرف پول های گزاف جلوگیری کنه
شاید برای کسی که بتونه منایع دیجیتال رو تامین کنه وجود چنین برنامه ای کل نیاز هاشو بر طرف کنه و نیاز نباشه که پول های هنگفتی برای کارتی صرف کنه که شاید حتی یکبار هم از امکاناتش استفاده نکنه
و تازه حتی اگر نیاز هم به چنین کارتی احساس شد میتونید به محض اراده تهیه اش کنید چرا که برای برنامه ای اینچنینی پولی خرج نکردید که بعدا پشیمون بشید
برای قرار دادن عکس یا ویدئو یا حتی فایل های دیگه میتونید از سایت های مختلف مثل
FileHigh.com
Sharemation.com
Webshots.com
استفاده کنید وعکس هاتون رو اون جا قرار بدید و بعد آدرس اون عکس ها رو در پست هاتون بذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
البته این برنامه اصلا برای ادیت ساخته نشده و فقط و فقط برای تبدیل فرمت های مختلف تصویری به وی سی دی و دی وی دی ساخته شده و برای این دو تبدیل بهینه شده
البته منظورم از ادیوس و ادوبی نرم افزارهای انکودرشان (مثل canopos pro encoder و Adobe Encoder ) بود ، نه نرم افزارهای تدوین و جلوه های ویژه این دو شرکت!.
راستی اگر After effects cs3 را ببینی چه می گویی؟!. محیط کارش مثل MAYA و 3d-max شده و لنزهای فوق العاده ای هم طراحی کرده اند. ما هنوز در حال خواندن Help نرم افزار و خر کیف شدن هستیم. (خر کیف یعنی کیف زیاد ، ربطی به حیوان مزبور و فحش های همراهش ندارد.)
-
درسته . تعریف این نسخه جدید رو زیاد شنیدم . امروز میرم می گیرمش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
خوب چند سوال از دوستان ،*هرکدام که وقت داشتند، فرزام، دلباز يا اديتور عزيز:
من چند کار با Ulead 9 ويرايش کرده ام، همه فايل*ها توسط IEEE 1394 به کامپيوتر منتقل شده اند. همچنين پس از ويرايش، خروجي DVD قابل قبولي از آن گرفته ام.
اما خروجي VCD افتضاح است! به هر حال با وجود قبول محدوديت هاي اين فرمت، اما به نظر مي*آيد که Ulead،* خروجي مناسبي ندارد.
آيا ميتوان Codec مورد استفاده Ulead را، چه براي خروجي DVD، چه براي VCD عوض کرد؟
حالا که خروجي VCD را ميبينم،* در فکرم که شايد حتي بتوان خروجي DVD مناسب تري داشت.
سوالم را تکرار ميکنم. زحمتش با دوستان خوبم.
آيا بهتر نيست براي حل مشکلم،* از Ulead خروجي AVI بگيرم و بعد، با يک برنامه تواناتر مثل TmpgEncoder خروجي DVD يا VCD* بگيرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
سوالم را تکرار ميکنم. زحمتش با دوستان خوبم.
به خود سوال جواب میدم . نه . به طور مطلق نه. نه برای Ulead بلکه در هیچ برنامه ای دیگه نمیشه Codec مورد استفاده برای VCD رو عوض کرد
استاندارد وی سی دی کاملا مشخص و از پیش تعیین شده است. تصویر باید از نوع Mpeg-1 و BitRate نهایتا تا اندازه 1152 کیلوبیت بر ثانیه. هرگز غیر از این نخواهد بود
اما استانداردهای Pal و NTSC اندازه تصویر و نرخ فریم متفاوتی رو ارائه میدند که از مسئله هماهنگی دستگاه های پخش کننده و ضبط کننده که بگذریم من ترجیح میدم با نوع پال اون یعنی اندازه 352 در 288 و نرخ 25 فریم در ثانیه کار کنم و یا از نوع سینمایی اون یعنی 24 فریم بر ثانیه که البته در حالت سینمایی من یه تغییر توی تعداد فریم های I و P وB در GOP انتخابیم میدم
اگر هنوز فیلم منبع وجود داره و به صورت دیجیتال هم هست من توصیه ام برای تبدیل به وی سی دی همون برنامه TMPGEncoder است که البته باید برای رسیدن به نتیجه بهتر تنظیمات بالا رو یه مرور بکنید
برای تبدیل به دی وی دی اصراری به برنامه معرفی شده ندارم . برنامه های خوب زیادند که به طور قطع کیفیت بالاتری نسبت به برنامه Ulead به شما میدن منتها به شرطی که در تنظیمات اونها هم کیفیت رو در بالاترین درجه قرار بدید
در دی وی دی ها چون از BitRate بسیار بالایی استفاده میشه ممکنه تفاوت کیفیت در برنامه های مختلف ( البته منظورم برنامه های خوب مختلفه ) دیده نشه ولی برای وی سی دی که بیت ریت بسیار ناچیزی داره این تفاوت برنامه در کیفیت بسیار تاثیر گذاره
دو برنامه یکی Adobe Encoder و پریمیر هم در صورت تنظیم درست کنترل های خروجی متونن کیفیت بالایی ارائه کنند مخصوصا خصوصیت Motion Vector Search و یا Half Pixel یا Quarter Pixel و ...
اما در مورد تبدیل به حالت وی سی دی من نظرم هنوز برنامه TMPGEncoder است . میتونید یک تکه کوتاه از همون فیلم دی وی دی تون رو با این برنامه در حالیکه خصوصیت Motion Search Precision روی Highest Quality و فیلتر Sharpen Edge رو کمی به صورت اغراق آمیز تعیین کرده اید امتحان کنید و کیفیت اون رو با وی سی دی حاصل از Ulead مقایسه کنید
هرچند باز هم میگم دی وی دی فقط و فقط برای پخش باید انتخاب بشه و استفاده از اون برای ویرایش تنها وقت و انرژی شما رو تلف میکنه . امروزه فرمت های خیلی خوبی مثل Avi با Codec معروف DivX در کلیه دستگاه های پخش خانگی قابلیت نمایش داره و من شخصا اون رو به خاطر انعطاف بسیار بالا به همه انواع Mpeg ترجیح میدم
امیر علی بسیار بسیار عزیزیم مطالب پائین رو بعد از ویرایش دوباره شما مینویسم
آیا اون منبع اولیه فیلم شما به صورت آنالوگه یا به صورت دیجیتال
اگه دیجیتاله و هنوز موجوده که از برنامه TMPGEncoder استفاده کنید
اگه آنالوگه ولی هنوز دی وی دی تبدیل شده رو دارید , دی وی دی رو با برنامه TMPGEncoder به وی سی دی تبدیل کنید
تو هر دو روش بالا حتما فیلتر Sharpen Edge رو کمی به حالت اغراق آمیز تنظیم کنید و حتما خصوصیت Motion Search Precision روی Highest Quality بذارید
اما روشی که خودتون گفتید یکی از روش های مورد علاقه منه . منتها برای وی سی دی نه دی وی دی .وقتی که بخوام Sharpens فیلم نهایی من با Sharpens فیلم منبع حتی در صورت کوچک شدن فیلم هم یکسان و بالا بشه . چیزی که متاسفانه هیچ کد کننده سخت افزاری به اون توجه نمیکنه .
اما آیا اصراری به استفاده از Ulead دارید.
-
خوب ممنون دلباز عزيز، يعني با Ulead، خروجي AVI بگيرم و بعد با TMPGEncode به VCD تبديل کنم.
در مورد اصل فايلها، ديجيتال بودند و ندارمشان، اما DVD را دارم و حتماً امتحان خواهم کرد و مطمئنم که نتيجه بهتري ميدهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
به خود سوال جواب میدم . نه . به طور مطلق نه. نه برای Ulead بلکه در هیچ برنامه ای دیگه نمیشه Codec مورد استفاده برای VCD رو عوض کرد
استاندارد وی سی دی کاملا مشخص و از پیش تعیین شده است. تصویر باید از نوع Mpeg-1 و BitRate نهایتا تا اندازه 1152 کیلوبیت بر ثانیه. هرگز غیر از این نخواهد بود
پخش خانگی قابلیت نمایش داره و من شخصا اون رو به خاطر انعطاف بسیار بالا به همه انواع Mpeg ترجیح میدم
تو هر دو روش بالا حتما فیلتر Sharpen Edge رو کمی به حالت اغراق آمیز تنظیم کنید و حتما خصوصیت Motion Search Precision روی Highest Quality بذارید
اما روشی که خودتون گفتید یکی از روش های مورد علاقه منه . منتها برای وی سی دی نه دی وی دی .وقتی که بخوام Sharpens فیلم نهایی من با Sharpens فیلم منبع حتی در صورت کوچک شدن فیلم هم یکسان و بالا بشه . چیزی که متاسفانه هیچ کد کننده سخت افزاری به اون توجه نمیکنه .
اما آیا اصراری به استفاده از Ulead دارید.
سلام
اول-ممنون از دلباز عزیز که اینطور با حوصله و صرف وقت توضیح میدهند. واقعاً استفاده میکنیم.
دوم- امیر جان شرمده چند روزی خیلی گرفتار بودم و اصلاً به فروم سر نزدم،اگر تپاسخ ندادم از بی توجهی نبود. ببخشید:oops:
سوم-دلباز عزیز استاندارد وی سی دی مشخص است ولی نحوه فشرده سازی به نرم افزار ربط دارد(مستندش روبرات میل میکنم هر چند که میلت رو باز نمیکنی!). ضمناً در پرمیر کدک قابل انتخاب است . یولید از انکدر سونی استفاده میکند . من بلد نیستم عوضش کنم ولی فکر میکنم بشود کاریش کرد.ضمناً منظورت از انعطاف بالای فرمتی که میگی چیه یعنی این که گفتی یعنی چه؟
چهارم- یاسر جان شما در حال وسواس پیدا کردن به شارپنس هستی هر چیزی رو تاآخرش شارپ میکنی (عکسهارو میگم)هر چند من شخصاً نمی پسندم ولی الحق استادی تواین کار.
پنجم- آقا تقصیر ماست ما امیر رو به یولید گرفتار کردیم (شاید از بی سوادی ماست):oops:
ممنون از همه دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
خوب ممنون دلباز عزيز، يعني با Ulead، خروجي AVI بگيرم و بعد با TMPGEncode به VCD تبديل کنم.
در مورد اصل فايلها، ديجيتال بودند و ندارمشان، اما DVD را دارم و حتماً امتحان خواهم کرد و مطمئنم که نتيجه بهتري ميدهد.
راستش دی وی دی چون از هر دو نوع فشرده ساز Inter-Frame و Intra-Frame استفاده میکنه به همین دلیل رمز گشایی دوباره اون و ویرایش روی اون کمی برای کامپیوتر وقت گیر تره و زمان بیشتری صرف اون میشه
اما چون منبع اولیه رو ندارید ولی دی وی دی رو دارید بهتره به همون اکتفا بشه
فرض کنید که ما دوتا مثلا منبع دیجیتال داریم . یکی با اندازه 800 در 600 و به صورت مثلا فشرده نشده و یکی به صورت 640 در 480 باز هم به صورت فشرده نشده و یکی دیگه هم با اندازه 352 در 288 باز هم به صورت فشرده نشده
مقصودم از فشرده نشده یعنی کیفیت فیلم ما به تغییر اندازه ها ربطی نداشته باشه و فقط اندازه کوچیک شده باشه
شما از کدوم منبع برای تبدیل به وی سی دی استفاده می کنید
شاید در وحله اول مشخص باشه . یعنی همه منبع بزرگتر رو انتخاب میکنند. ولی اگر هدف من تبدیل به وی سی دی باشه من نه تنها منبع بزرگ رو با کوچیک یکسان میدونم بلکه اتفاقا منبع کوچیک تر رو ترجیح خواهم داد . به این علت که در منبع بزرگ , چون می خوام فیلم رو کوچیک کنم مسلما لبه های تصویر من کمی محو میشن . همین حالت در کوچیک کردن عکس ها هم وجود داره . به همین دلیل توصیه میشه که بعد از کوچیک کردن یک عکس خیلی بزرگ حتما از فیلتر های Sharpen استفاده کنید و یا اینکه عکس رو مرحله به مرحله کوچیک کنید
اگه بخوایم همین دی وی دی موجود رو دوباره با یک کدک فشرده نشده به فرمت AVI تبدیل کنیم و بعد دوباره اونو تبدیل به وی سی دی کنیم این کار فقط وقت ما رو بیشتر میگیره .چرا چون کیفیت فیلم Avi تولید شده از یک DVD , نهایتا به اندازه همون DVD میشه ( البته قبول دارم کنترل فایل Avi بهتره ) و شما میخواید فیلم Avi نهایی رو به وی سی دی تبدیل کنید
در جواب باید بگم درسته که تبدیل اون دی وی دی به وی سی دی کمی بیشتر از تبدیل یک فایل AVI زمان میبره اما نه دیگه به اندازه زمان تبدیل یک دی وی دی به Avi و بعد تبدیل AVI به وی سی دی
اینکه میگم تبدیل به Avi سپس تبدیل به VCD میتونه کیفیت بهتری بده وقتیه که منبع شما آنالوگ و بسیار بزرگ باشه وگرنه حتی برای تبدیلات فیلم هایی مثل هندی کم بهترین حالت کپچر مستقیم به وی سی دی با یک کارت خوبه که اینقدر هم دنگ و فنگ های تبدیل رو هم نداره
در واقع میخوام اینو بگم که اگر منابع دیجیتال در اختیار دارید هرگز اونو تبدیل به دی وی دی نکنید مگر اینکه دیگه نخواید روش کار کنید
اگر منابع دیجیتال دارید برای کاهش حجم اون و آرشیو کردن اونها میشه از کدک های Xvid و DivX و VP استفاده کرد
اما حالا که فایل شما تبدیل به دی وی دی شده بهتر اینه که مستقیما با برنامه گفته شده به VCD تبدیل بشه که البته این برنامه بسیار در این مورد خوب عمل خواهد کرد . مطمئن باشید
برای منابع آنالوگ دیگرتون اگر میخواید اونها رو ابتدا کپچر کنید و بعد میکس و ویرایش کنید بهتره به صورت Avi با یک کدک روان مثل DivX یا یک کدک فشرده نشده خیلی سریع مثل Huffy کپچر کنید و اون رو روی کامپیوتر ذخیره کنید و بعد از ویرایش میتونید باز هم با یک کدک فشرده نشده یا خوب خروجی Avi گرفته و با برنامه گفته شده تبدیل به VCD کنید
اگر منبعتون آنالوگه ولی نیاز به میکس نداره و باید همونطوری ارائه بشه بهترین راه کپچر مستقیم به وی سی دیه
اما اگر منابعتون دیجیتاله , چه بخواد ویرایش بشه و چه بخواد بدون میکس همونطور که هست ارائه بشه بهتره به همون حالت روی کامپیوتر منتقل بشه
بعد از انتقال اگه میکسش کردید بهتره ابتدا بازهم خروجی Avi بگیرید و خروجی رو با برنامه گفته شده تبدیل به وی سی دی کنید
و اگه نیاز به میکس نداره مستقیما با برنامه گفته شده تبدیل به وی سی دی کنید
اگر کارتی داشتید که توانایی RealTime داشت که میتونید در هنگام میکس و در صورت برنامه هماهنگ با کارت از ترانزیشن ها به صورت Real Time استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
سوم-دلباز عزیز استاندارد وی سی دی مشخص است ولی نحوه فشرده سازی به نرم افزار ربط دارد(مستندش روبرات میل میکنم هر چند که میلت رو باز نمیکنی!). ضمناً در پرمیر کدک قابل انتخاب است . یولید از انکدر سونی استفاده میکند . من بلد نیستم عوضش کنم ولی فکر میکنم بشود کاریش کرد.ضمناً منظورت از انعطاف بالای فرمتی که میگی چیه یعنی این که گفتی یعنی چه؟
چهارم- یاسر جان شما در حال وسواس پیدا کردن به شارپنس هستی هر چیزی رو تاآخرش شارپ میکنی (عکسهارو میگم)هر چند من شخصاً نمی پسندم ولی الحق استادی تواین کار.
پنجم- آقا تقصیر ماست ما امیر رو به یولید گرفتار کردیم (شاید از بی سوادی ماست):oops:
ممنون از همه دوستان
خب این مسلمه که الگوی استفاده از کدک و نحوه فشرده سازی برعهده انکدر باشه اما میخوام بگم انکدر با کدک جداست کدک استاندارد از پیش تعیین شده و انکدر نحوه استفاده از کدک رو مشخص میکنه . انکدر در دل برنامه قرار میگیره تا براساس استانداردی که بهش معرفی شده عملیات تبدیل الگوها رو انجام بده و میتونه خیلی خوب استاندارد رو پیاده سازی کنه و گاهی بسیار بد. بله انکدر ها مختلفند ولی انکدر سونی یکی از معروفترین هاست
راستش من از روز خلقت تا به حال با یولید کار نکردم . شاید مشکل از اینجا ناشی میشه
من ایمیلم رو هم چک میکنم ولی احتمالا اون موقع صندوق پستی من پر بوده . صندوق پستیم فقط 3 مگابایته :(. مثل شما پول دارا نیستم که صندوق 2 گیگی داشته باشم:biggrin:
اما شارپنس . راست میگی من واقعا بهش وسواس دارم .
اما انعطاف بالای فرمت Avi با کدک های گفته شده به خاطر موارد زیره
حجم واقعا پائین نسبت به دی وی دی - کیفیت واقعا بالا نسبت به دی وی دی - روانی اجرا نسبت به دی وی دی - قابلیت خوب استفاده مجدد در ویرایش های بعدی برخلاف دی وی دی که آدم دق مرگ میشه - قابلیت جستجوی بهتر حرکات در صحنه های سریع فیلم . قابلیت نمایش بهتر در کامپیوتر
هر چند من کدک VP رو بهترین کک در بین کدک های Lossy
و فرمت WMV رو بهترین فرمت تصویری دنیا برای آرشیو فیلم هام میدونم;-)
-
ممنون از فرزام و دلباز عزيز براي لطفشان.
منبع من فيلم هاي منتقل شده با دوربين هاي ميني دي وي خانگي است. معمولاً بعد از ساخت يک DVD،* فايل اصلي را پاک ميکنم. آن VCD را هم از همان پروژه اصلي خروجي گرفته بودم.
من هيچ گاه قصد ندارم DVD را به AVI* تبديل کنم!
تنها منظورم اين بود که براي محدود مشدن به امکانات انکودينگ Ulead ، آيا ميتوان بعد از اين که گروهي از فايل هاي AVI را ويرايش کرد، از آن ها خروجي AVI گرفت و بعد با نرم افزار ديگري مثل TMPGEncoder به VCD يا DVD تبديل کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
در واقع میخوام اینو بگم که اگر منابع دیجیتال در اختیار دارید هرگز اونو تبدیل به دی وی دی نکنید مگر اینکه دیگه نخواید روش کار کنید
اگر منابع دیجیتال دارید برای کاهش حجم اون و آرشیو کردن اونها میشه از کدک های Xvid و DivX و VP استفاده کرد
خيلي جالب است. اي کاش بيشتر توضيح دهيد.
اغلب فيلمهايي که با اين کدک ها انکد شده و من ديده*ام ،*کيفيت خيلي بالايي نداشته اند و تنها به علت کاهش سايز به اين صورت درآمده اند. با توجه به توضيحات شما، حدس ميزنم با انتخاب کيفيت بهتر و حجم بالاتر در نرم افزار مربوطه، بتوان فايل هايي با کيفيت DVD با کدک هاي پيشنهادي شما گرفت، درست است؟
الان که به سايت نرم افزار پيشنهادي شما رفتم،* آخرين نسخه،* TMPGEnc XPress 4.2.10.211 *است.
راستي عکاسباشي جان، ممنون که دست ما را گذاشتي توي دست ويديوي ديجيتال، من هنوز در حال تاتي تاتي هستم و برايم فرق نميکند که اين مرحله را با چه نرم افزاري بگذرانم.
-
فیلم های AVI که با Codec هایی مثل DivX فشرده شدند میتونند به دو منظور کاملا متفاوت به کار برند یعنی خاصیتی دارند که DVD از اون بی بهره است
الف : زمانی که بخوایم فیلم رو با حجم کم روی شبکه های محلی یا حتی اینترنت منتشر کنیم .در این موارد میتونیم رزولیشن و
BitRate و Frame Rate رو پائین بیاریم و تا رسیدن به حجم دلخواه اونها رو دستکاری کنیم. البته مشخصه که کیفیت هم پایین میاد اما نه به اندازه ای که نشه فیلم رو دید. در واقع این کدک ها تا حدود زیادی موجب حفظ کیفیت میشن. در حالی که مثلا اگر در یک DVD بخواهیم BitRate رو تا حدود 300 کیلوبیت بر ثانیه پایین بیاریم شاید دیگه نشه فیلم رو دید
پس انعطاف پذیری این کدک ها خیلی بیشتر از DVD خواهد بود
ب : مسئله دوم کیفیت فیلمه
باز هم در BitRate برابر , کدک هایی مثل DivX برنده کیفیت خواهند بود . یعنی اگه هر دو BitRate
8000 یا 4000 هم داشته باشند , فیلمی که از کدک DivX استفاده کرده بهتر میتونه جزئیات رو حرکت ها تند حفظ کنه
اما مسئله اصلی جاییکه همیشه از اون غفلت میشه
فرض کنید شما از یک بیت ریت ثابت برای دی وی دی خودتون استفاده میکنید مثلا 8000 بیت بر ثانیه
همون فیلم رو با همون رزولیشن به حالت DIVX هم دارید و با همون بیت ریت ثابت 8000
اما فیلم شما دارای صحنه های بسیار آرامیه و در واقع شاید در یک ثانیه به بیش تر از 5000 بیت بر ثانیه نیاز نداشته باشه . یعنی در این حالت حتی اگه از بیت ریت 100000 در ثانیه هم استفاده کنید , تفاوتی در کیفیت شما نداره
خب حالا چی کنیم که بتونیم جزئیات بیشتری از فیلم در اختیار داشته باشیم
جواب خیلی ساده است . بهتره بیایم و رزولیشن فیلم رو بالا ببریم
اما در مورد دی وی دی دچار محدودیتیم یعنی نهایتا 728 در 576
ولی در مورد یک فیلم AVI با فرمت DivX چطور . آیا اندازه 4000 در 3000 برای شما کافیه یا بالاتر بریم
پس حتی در کیفیت هم انعطاف بیشتر با فرمت های AVI و کدک هایی مثل DivX خواهد بود
حالا بیایم ازیک منظر دیگه به قضیه نگاه کنیم. کیفیت صدا چقدر برای شما مهمه.یک صدای فشرده نشده درست مثل یک فیلم فشرده نشده حجم بسیار بالایی داره. در DVD یا باید صدا فشرده نشده باشه و یا اینکه حداکثر میتونید از فشرده سازی Mpeg-1 Layer 2 استفاده کنید که فرمت خیلی با کیفیتی نیست و خیلی فشردگی خاصی ایجاد نمیکنه
اما ما میدونیم که فرمتی مثل mpeg-1 layer3 یا همون MP3 فرمت بسیار خوبیه و تفاوت کیفیت این فرمت حتی در بیت ریت 128 کیلو بیت بر ثانیه حتی توسط موزیسین ها هم با فرمت فشرده نشده صدا غیر قابل تشخیصه
خب شما میتونید برای کاهش حجم صدای فیلمتون از این فرمت خوب استفاده کنید. لزومی نداره بی جهت اندازه فیلمتون بزرگ باشه. اما میدونید که در دی وی دی از این خبرها نیست
اما در فرمت های AVI چطور . خب شما مختارید که از طیف وسیعی از بیت ریت های صوتی با فرمت فشرده نشده یا MP3 در فیلمتون استفاده کنید
از طرفی با فرمتی مثل AVI و با کدکی مثل DIVX شما قادرید تا بیت ریت 27700 کیلوبیت در ثانیه به ویرایش فیلمتون بپردازید ولی در DVD نهایتا تا 9800 کیلوبیت .بگذریم از سختی کار با DVD در ویرایش و میکس
اما اما اما
من هرگز نمیگم که DVD فرمت بدیه . نه تنها اینو نمیگم بلکه خواهم گفت فرمتی بسیار مناسب و خوبیه منتها به شرطی که به جای خودش به کار بره
درسته که dvd دارای محدودیت هایی از نظر اندازه و چیزهای دیگه است اما این محدودیت ها خواسته شده بر اون اعمال شده تا بشه به یک استاندارد واحد رسید . مسلما اگر امروز شما یک DVD داشته باشید اکثر پخش کننده های خانگی قادر به نمایش اون هستند و این به خاطر قرار گرفتن اون در یک چارچوب مشخص و استاندارده
اما همه حرف من اینه که زمانی از DVD استفاده کنید که بخواید فیلم رو برای نمایش نهایی عرضه کنید
یعنی وقتی دارید روی کامپیوتر یا یک استودیو کار تدوین انجام میدید بهتره از فرمتهایی مثل Avi استفاده بشه و پس از تمام مراحل تدوین فیلم نهایی به صورت DVD عرضه بشه
اگر احیانا تصور میکنید شاید بعد ها به ویرایش و تدوین فیلم نیاز پیدا میکنید بهتره فیلم رو با فرمت AVI برای خودتون آرشیو کنید
بله ورژن جدید هم اومده که البته من ورژن 4.2.3.193
رو دارم و شاید فقط حدود دو ماه دنبال کرکش می گشتم
این ورژن یعنی TMPG EXpress
برای کاربران حرفه ای تهیه شده و حالت آزمایشی نداره و از طرفی خروجی های بسیار خوبی مثل
HD - DVD - Mpeg4 - (Quick Time )
رو هم پشتیبانی میکنه و قابلیت های بسیار خوبی مثل ایجاد الگوی فیلترها برای اعمال روی دسته ای از کلیپ های تصویری , هماهنگی کامل با ویندوز Media Center و وارد کردن مستقیم DVR-MS , پشتیبانی از DVD Subtitle , وجود حتی هیستوگرام برای فیلمها , لیست ورود و خروج فریم های کلیدی , حتی پشتیبانی از صدای دالبی ,زمان بندی انکد کردن , ...داره . اما میتونم با اطمینان بگم که همون ورژنی که در صفحات اولیه این تاپیک قرار داده شده در صورتی که تنظیماتش به خوبی کنترل بشه میتونه همین کیفیت و حتی شاید بالاتر رو هم برای شما به ارمغان بیاره
http://www.filehigh.com/serve/28144/441616.jpg
-
بسيار ممنونم دلباز عزيز. اميدوارم با کمک دوستان ويديوي ديجيتال را ياد بگيرم.
-
با سلام و تشکر از اقای دلباز عزیز...
چند تا سوال داشتم..
1-من اون تنظیماتی که شما در صفحات قبل همین پست راجب تنظیمات این نرم افزار گذاشتید را امتحان کردم.تصویر خیلی به رنگ سبز در اومد بخصوص تو سایه ها.چرا؟
2-مشخصات کامپیوترم را صفحه اول همین پست نوشتم.با توجه به اینکه وقتی از این برتامه استفاده می کنم cpu usage همیشه 100% هست طبق گفته های قبلی دوستان در این صورتdropframe داریم و این یعنی افت کیفیت.به نظر شما سیستم من خوبه یا اگه باید تغییرش یدم مشخصات دقیقشو بگید
3-بهترین تنظیمات فیلتر های این برنامه در تبدیل فیلم های گرفته شده از مناظر طبیعی با نور کافی به وی سی دی رو بگید
4- در تبدیل به دی وی دی برای اینکه فایل صدا وتصویر جدا از هم ذخیره نشه تنظیماتش چی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
با سلام و تشکر از اقای دلباز عزیز...
چند تا سوال داشتم..
1-من اون تنظیماتی که شما در صفحات قبل همین پست راجب تنظیمات این نرم افزار گذاشتید را امتحان کردم.تصویر خیلی به رنگ سبز در اومد بخصوص تو سایه ها.چرا؟
2-مشخصات کامپیوترم را صفحه اول همین پست نوشتم.با توجه به اینکه وقتی از این برتامه استفاده می کنم cpu usage همیشه 100% هست طبق گفته های قبلی دوستان در این صورتdropframe داریم و این یعنی افت کیفیت.به نظر شما سیستم من خوبه یا اگه باید تغییرش یدم مشخصات دقیقشو بگید
3-بهترین تنظیمات فیلتر های این برنامه در تبدیل فیلم های گرفته شده از مناظر طبیعی با نور کافی به وی سی دی رو بگید
4- در تبدیل به دی وی دی برای اینکه فایل صدا وتصویر جدا از هم ذخیره نشه تنظیماتش چی هست؟
1 - منظورتون تنظیمات رنگی موجود در عکسهای قبلیه . من اون رو فقط برای نمایش قدرت برنامه قرار دادم . شما باید تنظیمات رنگ رو مطابق با فیلم خودتون در نظر بگیرید
2 چیزی که دوستان گفتند و اکثرا هم درسته مربوط به کپچر زنده فیلم بوده . ولی ما در اینجا و با استفاده از این برنامه فیلم رو داریم تبدیل میکنیم و اگر مقدار قدرت سی پی یو شما حتی برای تجزیه و تبدیل یک فرم در مثلا یک ثانیه کافی نباشه , اون فریم از بین نمیره فقط مدت بیشتری برای تحلیل اون فریم نیاز خواهد بود و فیلم بدون فریم افتاده تبدیل خواهد شد. بهتره همواره از ویزارد اولیه برنامه برای تبدیل فیلم هاتون استفاده کنید چراکه ویزارد برنامه خودش در مورد آمیخته بودن یا آمیخته نبودن میدان تصاویر و یا نسبت منظری پیکسل های تصویر , تصمیم میگیره
اینکه میگم در تبدیل یک فیلم فریم افتاده نداریم بستگی به برنامه تبدیل شما داره مثلا در برنامه
Mpeg4 Direct Maker
میشه از دستوری به نام کنترل زمانی استفاده کرد و برنامه رو مجبور کرد که مثلا در مدت زمان مشخصی کار تبدیل رو برای ما انجام بده , در این صورت اگر قدرت پردازنده و میزان رم شما کافی نباشه باز هم دارای فریم افتاده خواهید شد
3 - تو پست بعدی این کار رو میکنم
4-اگر از ویزارد استفاده میکنید , در همون صفحه اول اگر از کادر پائین افتادنی سمت راست گزینه های
Linear PCM Audio
رو انتخاب کنید به علت اینکه صدا فشرده نشده خواهد بود , حتما صدا از تصویر جداگانه ذخیره میشه
ولی اگه گزینه های
Mpeg-1 Layer2 Audio MP2
رو انتخاب کنید میتونید در آخرین کادر ویزارد تعین کنید که صدا و تصویر جداگانه ذخیره بشن یا اینکه هر دو در یک فایل تکی
اما اگه از ویزارد استفاده نمیکنید یعنی کادر ویزارد رو ببندید و دستور File / New Project رو اجرا کرده باشید اونوقت در سمت راست و پائین برنامه شما میتونی نوع خروجی پروژه رو مشخص کنید ( یعنی خروجی شما فقط صدا باشه یا فقط ویدئو یا اینکه صدا و تصویر باهم یا اینکه صدا و تصویر جداگانه )
-
سلام دوستان...
1-لظفا در مورد هارد با دور بالا و ظرفیت بافر بالای هارد توضیح بدین و بگین چقدر در عمل كپچر می تونه تاثیر داشته باشه؟
2-هارد های ساتا همگی دارای دور بال هستن و معمولی ها دور پایین؟
3-من هارد معمولی در كپچر استفاده میكنم.می خوام یه هارد با دور بالا بگیرم.چه مدلی رو ژیشنهاد میكنید؟قیمتش چقدره؟
4-ایا استفاده از هارد با دور بالا برای كژچر اونقدر تاثیر مثبتی داره كه من هاردمو عوض كنم؟
ممنونم