سلام به همه دوستان عزیز...
هدف از ایجاد این تایپیک اینه که دوستان اهل فن نظرها و راهنماییاشون رو راجب این سخت افزار بیان کنن تا فقر اطلاعاتی که در این مورد هست از بین بره
راستش من این سخت افزار را نمی شناختم.وقتی با سایت عکاسی اشنا شدم و متوجه شدم در تالار گفتگو این سایت راجب کپچر کردن صحبت میشه و درصدد بر امدم که مشکلات خودمو در این مقوله با این سایت حل کنم
ابتدا در تایپیک (کمک از اهالی فن کمک)گفتم که وقتی با 1394فیلم های دوربینم<Sony Trv140> با فرمت DV,AVI به هارد منتقل می کنم کیفیت تصویر عالیه.ولی این فرمت 2تا مشکل بزرگ داره:
1-حجم خیلی زیاد
2-عدم قابلیت پخش در دستگا های خانگی
از اونجا که من می خواهم البوم خانوادگی بسازم مورد دوم خیلی مهمه.پس من بایدDVD or VCD بسازم ...
نرم افزار های زیادی امتحان کردم ولی کیفیت dvd,vcd ها نا امید کننده بود.در اون تایپیک بعضی از دوستان لطف کردن و منو راهنمای کردن.برخی از دوستان مگفتن کیفیت از این بهتر نمیشه ولی این منو قانع نکرد چون فیلم های dvd,vcd تو بازار هست که کیفیتاشون عالیه.
در اون تایپیک اقای عکاسباشی عزیز بشتر از همه سوالای منو جواب دادن که گفتن بدون کارت انکدینگ به کیفیت قابل قبول یاLossless در Dvd.Vcd نمی رسم و دنبال یه نرم افزار که بدون کارت انکدینگ معجزه کنه نگردم که نیست
توضیحات اقای عکاسباشی هر چند مفید امها خیلی مختصر بود ونتونست همه سوالای منو بر طرف کنه.برای اطلاعات بیشتر شرکت ها و فروشگاهای سخت افزار سر زدم .هیچکس هیچی نمی دونست
بنده ساکن شیراز هستم و متاسفانه باید اعتراف کنم در این مقوله در شیراز کمتر کسی چیزی میدونه
از دوستانی که می خوان اینجا نظر بدهند خواهش می کنم ابتدا به تایپیک (کمک از اهالی فن کمک) نگاهی بندازن.چون اونجا نتیجه های بدست اومد که می تونه به تعالی علمی این تایپیک کمک کنه:biggrin:
ممنونم