سلام دوستان.. اگه کسی با این نرم افزار کار کرده ازش راهنمائی میخوام
آیا امکانش هست که یک Action رو تو فتوشاپ بسازیم و به یه قسمت از فیلممون اعمال کنیم؟؟
سلام دوستان.. اگه کسی با این نرم افزار کار کرده ازش راهنمائی میخوام
آیا امکانش هست که یک Action رو تو فتوشاپ بسازیم و به یه قسمت از فیلممون اعمال کنیم؟؟
محمد منتظری
سلام عکاسباشی عزیز....
راستش خود فتوشاپ cs3 فیلم رو هم ساپورت میکنه و برات فریم فریم فیلم رو بصورت layer در میاره و میتونی روی هر فریمش کار کنی و بسیار کارهای جالبی میشه کرد.. من خودم یه تیکه فیلم رو تصحیح رنگ کردم مثل فیلم زودیاک فینچر.... اما مشکلی که داره اینه که وقتی export میکنی فوق العاده افت کیفیت داری... نمیدونم چرا.. حالا باید برم از یکی از بچه ها یه تکه فیلم کپچر شده مثلا از دوربین 135 بگیرم رو اون امتحان کنم ببینم چی میشه.... اگه چیزی تو این زمینه فهمیدی مارو هم بی نصیب نذار.. ممنون
محمد منتظری
سلام
برای تبدیل فریم های مجزا به انیمیشن نرم افزارهای زیادی وجود داره که به نرم افزار های انیماتور مشهورند. این مسئله کاربرد عمده اش توی انیمیشن های عروسکیه که هر فریم رو جداگانه میگیرند،عروسکها یا اکسسوار را جابجا میکنند و یک فریم دیگه میگیرند. بعد این فریمها رو پشت سر هم نمایش میدند (مثال آشنای این روش انیمیشن پت پستچی است که حتماً دیدی !) .برای اکسپورت کارت میتونی از اونا استفاده کنی.
من دقیقاً نمیدونم که میخای چکاری بکنی. ولی روش و نرم افزار معمول برای Reverse Animationingاستفاده از نرم افزار Ulead media studio و قسمت Video Painterاز این برنامه است که همین کاری که گفتی انجام مده توی محیطی که ابزارهای آشنای فتو شاپ در آن وجود دارند. کاربرد عمده اش هم رنگی کردن قسمتی از فیلم در مقابل سیاه و سفید شدن مابقی آن است مثلاً بلوز خواننده در یک کلیپ رنگی میمونه ولی بقیه کادر سیاه و سفیده (که اگه یادت بیاد در اوایل دهه نود به طرز گسترده ای توی موزیک ویدئو ها استفاده میشد و الان البته خیلی نخ نما و جوات شده است( البته هنوز به کار فیلم عروسی میاد).
امیدوارم به کارت اومده باشه.
فرزام
سلام
اخیرا نرم افزار AE cs5 که بر روی کامپیوترم دارم , فایل های AVCHD را نمی شناسد .... آیا کسی می داند مشکل از کجاست؟
ممنون