صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
Like Tree3تشکر

موضوع: راهنمائی كنید رفع لرزش فیلم بعد از ادیت كردن

  1. #11
    كاربر همراه mr_mohsen_shahidi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    April 2009
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    160
    تشکر شده
    1023
    تشکر کرده
    168

    پیش فرض پاسخ: راهنمائی كنید رفع لرزش فیلم بعد از ادیت كردن

    نقل قول نوشته اصلی توسط Edris.mohamadi نمایش پست ها
    هوالمصور
    با سلام مجدد !!
    باید عرض کنم که شما زمانی که کپچر می فرمائید در واقع هیچ تبدیل A to D (آنالوگ به دیجیتال) صورت نمی گیره !
    چون در واقع روی کاست هم این اطلاعات به صورت دیجیتال (0 و 1 !!) ذخیره می شه ، تنها شکل ذخیره سازی آنالوک می باشد ، مثل دستگاه کمودور 64 سابق که روی نوار کاست صوتی ذخیره اطلاعات می کردند و این اطلاعات قابلیت دسترسی تصادفی ندارند و ترتیبی هستند . برای مشاهده این واقعیت می تونید در حالت play ، نوار رو با سرعت به جلو بزنید (Fast Forward) اگه آنالوگ بودند شما متوجه می شدید چه تصویری گرفتید و فقط با سرعت بیشتر حرکت می کردند اما در کاست های DV شما فقط یک تصویر شطرنجی می بینید که اون هم به خاطر دیجیتال بودن اطلاعات روی کاست هست و پردازش ضعیف (یا سرعت پایین Read در هد دوربین های متداول) دوربین به هنگام تبدیل این اطلاعات برای پخش از مانیتور خودش در حالت پخش سریع .
    پس به این نتیجه رسیدیم که نوار هم حاوی اطلاعات دیجیتال هست . در مرحله بعد ، ما در فرآیند انتقال اطلاعات دیجیتال (بیت ها) چیزی به نام افت کیفیت نخواهیم داشت و اصلا به دستگاه یا سخت افزار هم مر بوط نیست ، یعنی یا شما اطلاعات را با همان کیفیت دارید و یا اصلا هیچ اطلاعاتی موجود نیست . و ریزش بیت هم همانطور که قبلا عرض کردم هرگز به صورت لرزش های موجود ظاهر نمی شه ، بلکه به صورت حرکت های شطرنجی مشاهده می شوند که معمولا یا از کثیف بودن هد Tape بوجود می آید یا از اصطلاحا ریختگی کاست که از فاسد شدن کاست نتیجه می شود .
    (یک نکته انحرافی اینکه شما زمانی که تصویر رو 16:9 می گیرید ، باید همون 16:9 هم کپچر کنید وگرنه تصویر شما scale می شود ، یعنی باید پروژه را WideScreen باز کنید یا تنظیمات کپچر را مطابق سایز اسکرینی که تصویر هست تنظیم کنید .) پس نتیجه کلی اینکه در فرآیند انتقال فیلم از کاست به PC و بالعکس در حالت ایده آل هیچ افت کیفیتی نخواهیم داشت . و یک کابل usb یا DV خوب تنها دوام و سرعت رو می تونه به ارمغان بیاره و تاثیری در کم و کیف انتقال اطلاعات دیجیتال نخواهد داشت . در مورد تفاوت کارت های کپچر هم عرض کنم که از دیدگاه من یک 1394 با قیمت ده هزار تومن هیچ تفاوتی با یک Canopus با قیمت یک میلیون تومن در کپچر از نوع DV یا همون 1394 خودمون نداره . فقط کارت کپچر ها در تفاوت تبدیل سیگنال AV یا همون Component هست که تفاوت پیدا می کنند . یعنی در تبدیل سیگنال های آنالوگی که شما در خروجی آنالوگ به آنها تحویل می دهید به دیجیتال . و تفاوت دیگر در پردازش اطلاعات هنگام تدوین هست که باعث می شه بسیاری از افکت ها رو بدون رندر و اصطلاحا Real Time منتقل کنند به خروجی و با سرعت در کار ، در وقت ما صرفه جویی شود .
    با تشکر بسیار فراوان از توجه و دقت دوستان علاقه مند . کوچکترین عضو این خانواده ، ادریس محمدی .
    بنام خالق رنگها
    سلام
    بنظرم بهتره به این لینک زیر سری بزنین


    http://oxygen.php0h.com/index.php?newsid=15

  2. #12
    كاربر جديد
    تاریخ عضویت
    December 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    11
    تشکر شده
    5
    تشکر کرده
    3

    پیش فرض پاسخ: راهنمائی كنید رفع لرزش فیلم بعد از ادیت كردن

    با سلام
    بسیار ممنون از لینکی که مرحمت فرمودید .
    خوب اینم دقیقا به همون نکاتی اشاره کرده که بنده عرض کردم دیگه .
    "عدم نیاز به کارت ویدئویی :
    همانطور که قبلا هم گفته شد ، مراحل تبدیل اطلاعات آنالوگ به دیجیتال در خود دستگاه انجام می شود . بنابراین دیگر نیازی به کارت ویدئویی آنالوگ - به - دیجیتال نخواهیم داشت ."
    "عدم افت کیفیت در هنگام انتقال اطلاعات : با توجه به اینکه دوربین DV به صورت دیجیتال به کامپیوتر شما متصل می شود ، انتقال اطلاعات بدون افت صورت می گیرد . یعنی هر چند بار که یک نوار DV را کپی کنید ، کیفیت نوار نهایی با نوار اصلی یکسان خواهد بود ."
    "(در فشرده سازی ویدئو ، امکان افت کیفیت تصویر وجود دارد )این موضوع با انتقال اطلاعات DV ( مثل تهیه چندین کپی مسلسل از یک نسخه اصلی ) که بدون افت می باشد تفاوت دارد. تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و حتی کارت هایی وجود دارد که امکان ویرایش و تدوین ویدئو های فشرده نشده را نیز فراهم می کنند .ولی در بیشتر موارد نیازی نیست که یک فایل ویدئویی را بطور مکرر فشرده کرده و به حالت عادی برگردانیم ؛ بنابراین افت کیفیت ناشی از فشرده سازی DV چندان مهم نخواهد بود .
    "

  3. #13
    كاربر جديد
    تاریخ عضویت
    July 2009
    نوشته ها
    1
    تشکر شده
    0
    تشکر کرده
    0

    پیش فرض پاسخ: راهنمائی كنید رفع لرزش فیلم بعد از ادیت كردن

    مرسی از اطلاعاتی که دادید.
    لرزش گرفتن (Field Rendering) در نرم افزارهایی مثل EDIUS با فیلتر ANTI FLIKER کاملا حل شدهو
    یا در نرم افزار avid liquid.
    این بیشتر مشکل پریمیر یا افتر افکت هست.
    ممنون می شم درباره مشکل این دو نرم افزار صحبت کنید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •