HD Media Player
کد:http://forum.persiantools.com/t111778.html
HD Media Player
کد:http://forum.persiantools.com/t111778.html
هادی هژیرآذر
با سلام
برای تهیه LCD جهت مصارف خانگی با سایز 40 چه برندی و مدلی را پیشنهاد می کنید؟
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
تا 2 تومان می توانم هزینه کنم (فقط برای LCD). به نظر شما اصلا برند را در خرید در نظر بگیرم یا فقط از روی ویژگی ها تصمیم بگیرم.
غلامرضا ترابی
سلام
پیشنهاد بنده برای سینمای خانگی و تماشای فیلم های HD برای افرادی که هارد اکسترنال دارن مدیا پلیر وسترن دیجیتال هست.شما میتوانید با اتصال هارد اکسترنال به پورت USB این دستگاه به راحتی با استفاده از ریموت بیسیم ,فایلهای صوتی و تصویری خودتون رو بدون نیاز به جابه جایی کامپیوتر, در تلوزیون تماشا کنید.
فرمتهای قابل پخش توسط این دستگاه:
Music : MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Photo : JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video : MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Playlist : PLS, M3U, WPL
Subtitle : SRT (UTF-8 ), SMI, SUB, ASS, SSA
به نظر شما آیا موارد زیر صحیح هستند؟
1. به دلیل اینکه کانال های صدا و سیما و ماهواره و اکثر فیلم های در دسترس Full HD نیستند پس خریدن Full HD LCD دور ریختن پول است.
2. به دلیل اینکه اکثر فیلم ها VGA هستند مگاپیکسل بالا ضروری نیست.
3. در عمل تفاوت چشمگیری بین کیفیت LED LCD و LCD های معمولی وجود ندارد تا بتواند توجه کننده تفاوت قیمت آنها باشد.
نظر شما چیست؟
غلامرضا ترابی
در کاربری بنده پیشفرضهای 1 و 2 صادق نیست.
اگر برای شما چنین است، پاسخ مثبت است. دیدن کانالهای صداوسیما Full HD نمیخواهد.
مورد 3 را نمیدانم.
هادی هژیرآذر
سلام
با 1و2 مخالفم. اينروزها كسي صدا و سيما نگاه نمي كند و بازار و اينترنت پر است از فيلم هاي HD كه ديدنشان انسان را به دنياي ديگري از كيفيت مي كشاند كه تا به حال تجربه نكرده است.
در مورد 3 هم به نظرم تفاوت ارزشمند است زيرا در اين تلويزيون ها منبع نور پشت LCD به جاي چند منبع نور هزاران LED است كه باعث يكنواختي شفافيت تصوير مي شود.
من اين پلير را دارم. وسيله ي خيلي ارزشمندي است كه با قيمت مناسبش هيچ جاي شك و شبهه اي براي خريدش نمي گذارد. تنها مشكلي كه الان باهاش دارم اينه كه برخي از زير نويس هاي فارسي را ناقص نمايش مي دهد .در واقع برخي فونت ها را نمي شناسد و فقط جمله هاي خيلي كوتاه آنها را نمايش مي دهد ولي با برخي فونت ها هم مشكل ندارد. من نامه اي به WD نوشتم و مشكل را تشريح كردم و قول مساعد داده اند كه در Firmware بعدي اين مشكل را حل كنند.آخرين فرمور منتشر شده 1.02.07 است.یشنهاد بنده برای سینمای خانگی و تماشای فیلم های HD برای افرادی که هارد اکسترنال دارن مدیا پلیر وسترن دیجیتال هست
كسي مي داند كه فايل هاي پسوند SUB را چگونه مي توان باز كرد و فونتشان را تغيير داد؟
ویرایش توسط farhad44 : Tuesday 21 July 2009 در ساعت 13:17
فرهاد حسيني
با تشکر از توجه دوستان
1. قیمت WD چند است؟
2. آیا External DVD Driver با پورت USB را ساپورت می کند؟
3. به نظر شما فورمت هایی را که ساپورت می کند کافی هستند؟
4. در سایت سازنده چنین آمده:
منظور چیست؟Does not support protected premium content such as movies or music from the iTunes®
Store, Cinema Now, Movielink®, Amazon Unbox™, and Vongo®
غلامرضا ترابی