خواهش میکنم....مدلهای متنوع از برندهای متنوعی میتونه گزینه مناسب به حساب بیاد . بستگی به خیلی چیزها داره ؛ مثلاً اینکه قراره چقدر در عکاسی فیلم جدی باشید : تجربه عکاسیتون به یکی دو حلقه محدود میشه یا قراره ادامه داشته باشه . بستگی به بودجهتون داره . بستگی به علایق و سلایقتون داره و موارد دیگه...
اگر قراره یکی دو حلقه بگیرید و بعد هم دوربین بره تو دکور اتاق ، توصیه میکنم زیاد هزینه نکنید . یه دوربین زنیت یا یه لنز نرمال هم میتونه مناسب باشه .
اگر کمی جدیتر هستید ، دوربینهای مامیا ، پنتاکس و ... میتونه انتخابی خوب باشه .
دوربینها و لنزهای نیکون و کنون ، کمی گرونتر هستن(به دلیل متداولتر بودن و امکان استفاده از برخی لنزهای آنالوگ روی سیستمهای دیجیتال)
با مشخص شدن اهدافتون،بهتر میتونید در انتخاب دوربین فیلم اقدام کنید .
از دوستان کسی قیمت دوربین نیکون FM10 رو داره ؟ و یا جایی که بشه تمیزش رو پیدا کرد ؟
مهدی بابائی
يك مدتي دنبال دوربين فيلمي eos بودم ، خواستم قيمت هايي كه ديدم را بگم
قيمت رده هاي پايين eos مثل 3000 زير 100 تومن هستش و رده هاي متوسط(سرعت شاتر 8000) 150 تومن هستش ، اينايي كه من ديدم دوربين ها با نو هيچ فرقي نداشت
البته قيمت پرت زياد ميگن و در حالت كلي توافقي هستش
EOS 3000 N/EOS 5D ii/EOS 6D/24-105 F4/135 F2/50 F1.8STM
با سلام خدمت تمامی دوستان و متخصصان :
من میخوام عکاسی شروع کنم . یه دوربین YASHICA FX-7 دارم :
1- اصلا این دوربین درچه رده ای است ؟ حرفه ای - نیمه حرفه ای و ... ؟
2- به درد همراهی من در کلاس های عکاسی میخوره یا باید دوربین دیگه ای تهیه کنم ؟ ( حرفه ای )
3- مشخصات لنز : ML zoom 42-75mm // 1:3.5- 4.5
خلاصه این تمام مشخصات فنی دوربین هستش آیا مناسب می باشد ؟ یا باید در فکر تهیه دوربین دیگه باشم ؟ درضمن حدود قیمت دوربین من در بازار چقدر است ؟ که اگه لازم به تعویض شدم از قیمت آن آگاهی داشته باشم ؟ ( دوربین من خیلی تمیزه - کارکردشم زیاد نبوده )
پیشنهاد شما برای تهیه دوربین چه مدل و چه مارکی می باشد ؟