سلام به همگي
ميخواستم ببينم كسي قيمت اين نوع كيتها رو داره و اينكه از كجا بگيرم؟
سلام به همگي
ميخواستم ببينم كسي قيمت اين نوع كيتها رو داره و اينكه از كجا بگيرم؟
دوست عزیز، بعید میدانم کیتهای تمیز کننده سنسور در ایران به راحتی پیدا شود. در بازار اینجا دست و پا شکسته یک چیزهایی پیدا میشود از مارکهای نامعتبر که من به شخصه میترسم با آنها بدنه دوربین را تمیز کنم چه برسد به سنسور. (این نظر کاملا شخصی است) برای تهیه این کیتها اگر آشنایی در خارج از کشور دارید بهتر است از آنها خواهش کنید. چون این کیتها بسیار سبک هستند و هزینه خیلی سنگینی پست آنها نمیبرد(فرضا با پست DHL).
خود من مدتی پیش خیلی دنبال این کیتها بودم در این جا که به نتیجه نرسیدم ولی اگر واقعا قصد خرید دارید پیشنهاد 100% من خرید یک کیت کامل از visibledust است. بعد از جستجو فراوان روی اینترنت به این نتیجه رسیدم که بهترین پیشنهاد عکاسان سایتهای مختلف همین کمپانی است. (یکی از آنها Michael Reichmann - luminous-landscape.com) خودم من هم یک کیت کامل از این شرکت را تهیه کردم که یک ماه پیش به دستم رسید . فوق العاده است. کمپانی visibledust قبلا و فکر میکنم در حال حاضر به تولید لوازم تمیز کننده لنزها و تجهیزات داخلی میکروسکپهای کاملا حرفه ای که بسیار حساس هستند مشغول بوده است. و در این سالهای اخیر به تولید کیتهای تمیز کننده سنسور هم روی آورده است.
مجتبی ناظمی
در صورت امکان بفرمائید که اگر بخواهیم این کیت رو بخریم چطور باید اقدام کنیم.
قبلا از راهنمائی شما دوست گرامی سپاسگزارم.
من نميدونم از اين توضيح كامل شما چطور تشكر كنم.واقعا تشكر كه وقت برام صرف كردي
ولي يك سوال:ميشه حدود قيمتش رو بگي. چون من داخل سايتش شدم يك Bundle 1.6 داره كه براي دوربينهاي Canon
است ولي من نفهميدم چون توي باندل رو هر قطعه رو جدا جدا قيمت داده بود:confused: (منظور باندل رو يا من نفهميدم يا ...:biggrin: )
متشكر ميشم كه بازم كمكم كني
http://www.visibledust.com/econo_essentials.html
کیت کامل برای دوربین های با سنسور 1.6x. قیمت کیت هم بالای صفحه درج شده. تمامی لوازمی که در آن صفحه مشاهده میکنید در یک کیف به شما تحویل میدهند که خود کیف به نظر من چیز قیمتی است.چون محصول در کانادا تولید میشود دفتر مرکزی هم در آنجا واقع است در شهرهای مختلف کانادا به صورت تلفنی سفارش میگیرند (سفارشات تلفنی شیپینگ یا هزینه ارسال ندارد) در غیر این صورت از هر جای دنیا (به غیر از وطن عزیزمان) شما میتوانید این کیت را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. البته با کارت اعتباری.
مجتبی ناظمی
کیت تمیز کننده لنز vanguard به قیمت 17 تومان ( کانن میدان انقلاب اصفهان) خریداری شد
http://www.digitalcamerawarehouse.com.au/prod6925.htm
$(KGrHqV,!hkE2foFE!6SBN0uzZq-BQ~~_35.JPG
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو