منم خواهش مي كنم دوستان دقت كنند:
منم حدود 2 ماه پيش يه دوربين 500D البته از نوع Kiss X3 گرفتم به قيمت 690... البته از فروشگاه اصلي در اصفهان نه بلكه از يكي از مغازه هاي شيخ بهائي... امشب، براي خريد يه لنز 50mm f1.8 رف5ته بودم اون مغازه اصليه، كه از فروشنده قيمت امروز Kiss X3 رو پرسيدم. البته اون مغازه فقط 500D رو داشت. خلاصه سرتون و درد نيارم، بحث به سمتي پيش رفت كه فروشنده متوجه شد من دوربين و با چه قيمتي خريدم. همون موقع بهم گفت باطري اصلي نيست. اول فكر كردم چون دوربين و از اون نخريدم، مي خواد سوسه بياد و مثلا دلم و چركين كنه! ولي وقتي باطري اصلي يكي از دوربين ها رو نشونم داد، از كيفيت ساختش پيدا بود كه اون اصليه و مال من تقلبي!
جالب ترش اينجاست كه عين باطري من رو گذاشته بود براي فروش، به قيمت 35 هزار تومن در حاليكه باطري اصلي رو هم داشت به قيمت 70 تومن! يه مدل هم باطري داشت كه مي گفت 15 تومن و داشت مي گفت خدا رو شكر كه 15 تومني رو بهت نيانداخته اند! البته شارژز رو هم نگاه كرد، و بهم گفت كه شارژرم اصليه! (خدا رو شكر)
واسه همين يه بار ديگه مي خواستم اين نكته رو تاكيد كنم، كه خواهشا حواستون و جمع كنيد!
باطري اي كه به من فروخته شد، LP-E5 بود، ولي رنگ باطري خاكستري هست! در حاليكه اون باطري اصلي كه من ديدم، سفيد شيري رنگ بود!
راستي، همين باطري تقلبي هم حدود 300 تا شات به من جواب مي ده، ولي آخه براي چي؟؟؟ اميدوارم اين جور مغازه دار ها، اين پول و خرج دوا و درمونشون بكنن! چون داخل ايران خيلي كم هستن اونايي كه باباشون پولشون از پارو بالا بره و يا يه ازدواج موفق داشته باشند!
مطمئنا اكثر دوستان اين پول ها رو با زحمت جور مي كنند...
من كه حلالش نمي كنم و اگرم مسيرم افتاد اون ور، ميرم و ده تا فحشش مي دم...