سلام
دوشنبه 17 خرداد.ناصر خسرو فروشگاه *****
500D =تومن 800000
Printable View
سلام
دوشنبه 17 خرداد.ناصر خسرو فروشگاه *****
500D =تومن 800000
چهارشنبه 2/4/1389
Canon EOS 50D + Canon EF S 18 -200 IS از مجتمع پايتخت خريداري شد به مبلغ 1.620.000 با گارانتي ايده آل و بيمه کار آفرين .
سلام
دوربین 7 دی کانن با دو سال گارانتی و یک سال بیمه ( البته بعد از کلی چک و چونه ) 1580000 تومان ( محدوده میرداماد )
بیشتر فروشندگان قیمت 1620000 آن هم بدون بیمه نامه را اعلام کرده اند که برای بیمه نامه باید 2.5% از ارزش خرید را پرداخت کنیم. یعنی 1660500 تومان تمام
امروز 10تیر
کنن 550دی به همراه لنز 18-55 و گارانتی=900(برای برادرم خریداری شد-بدون خرید لوازم جانبی:)!)
همین مدل با نام های دیگر نظیر t2i و kiss... قیمت 840 به همراه 18-55 ژاپنی!و تاکید فروشندگان بر خرید این مدل ها
کنن 500 دی به همراه 18-55=800
با نام های دیگر=720
7دی=1600
1دی مارک 4=4میلیون
قیمت ها از پایتخت و ولی عصر
موفق باشید
سلام.یکی از دوستان هم آدرس جایی که این قیمت را دادند پرسید.اشتباه نکنم ولیعصر بود جنب پاساژ ایرانیان.فروشنده این قیمت را داد و من هم بیشتر پیگیری نکردم.اگر اشتباه است دوستان ببخشند و مدیران زحمت ادیت را بکشند تا موجب انحراف افکار عمومی نگردد:).
چرا بعضي مغازه ها 550 دي رو 1 و 200 ميفروشن ... بعضي جا ها 900 بعضيا هم 1 تومن ؟؟!! ... با همون مشخصات !
با 1 تومن بودجه 500 مي ارزه يا 550 ؟! - به خاطر داشتن پول براي خريدن لوازم جانبي و تازه كار بودن عكاس گفتم -
سلام دوستان
قیمت G11 رو میخواستم.
اصفهان قیمت گرفتم.
آفومار : 610 موجود
ایده آل : 490 قول سه شنبه این هفته
ایده آل : 500 موجود داشت
الرمس : 540 موجود داشت
البته قمیت های 530 ، 520 ، 525 از ایده آل
و 550 متفرقه هم گرفتم.
در کل میخواستم بدونم خرید دوربین الان ، به صرفه هستش ؟
موفق باشید.
50d بدنه 920 گارانتی ایده ال کمترین قیمت که گرفتم
پاساژ حافظ در جمهوری
15 تیر
سلام
از آخرین قیمت کانن G11 دوستان اطلاع بدهند ممنون میشوم
البته با ذکر کدام گارانتی؟
سلام.چند روز پیش برای دوستی g11 را از پایتخت 540 خریدیم و یک کیف هم خریدیم 7 تومن.چند روز پیش در جمهوری 530 تومن بود و قیمت کیف هم 15000 تومن!!!!!
من شخصا خیلی از تنظیمات و کیفیت g11 خوشم آمد.یاد G7 بخیر...
باسلام خدمت دوستان عزيز
پنج شنبه 24/04/89 يك دستگاه دوربين SX120 كانن به قيمت 205000 تومان از ناصر خسرو براي يكي از دوستان خريداري شد.
با توجه به اينكه بنده قبلاً از جمهوري خريد داشتم . تفاوت قيمت در جمهوري و دادن قيمت هاي پرت و سليقه اي نسبت به ناصر خسرو كاملاً مشهود بود و بنده بعد از اين خريد متوجه گران فروشي دوربين فروشان جمهوري شدم خصوصاً در خصوص لوازم جانبي .
به نظر بنده اگر كسي قصد خريد دوربين ويا لوازم عكاسي رو داشت حتماً از دو مكان جمهوري و ناصر خسرو قيمت داشته باشد.
سلام خدمت دوستان عزيز
قيمت دوربين كانن sx200وsx210 رو ميخاستم بفرماييد
مقايسه اين دو تا دوربين رو كجا ميتونم پيدا كنم؟
ممنون از راهنمايي دوستان
CANON 7D : 1.560.000
سلام 5 شنبه ناصر خسرو
5D MII.......BODY 24500000R
KIT 34700000R
7D..BODY.......15500000R
50D .......BODY...9600000R
با گارانتی 2ساله ایده آل
D300s......BODY....16000000R
سلام
از يه مغازه تو تهران شنيدم كه بادي 450 دي رو داره ميده 480 البته نو.
شك كردم و از نمايندگي آفومار تو شهر مون پرسيدم گفت 550.
در صورتي كه تو سايت آفومار زده 620.
يعني چي الان؟
يعني اين دوربين هايي كه ارزونترن خراب بودن و تعمير شدن؟
از آفومار تهران پرسيدم ميگن اون نمايندگي داره تخفيف خوبي به شما ميده...:::waw:::
قضيه چيه؟:think:;
سلام
ميخواستم ببينم ميتونم canon eos 400d را توي بازار پيدا كنم يا قيدشو بزنم.يه سوال ديگه قيمت canon eos 450 حدودا چقدره؟؟
قیمت 7 دی بازار ناصرخسو دوشنبه 1480 با گارانتی وبدون بیمه
همون مغازه نزدیک میدان اصلی شهر؟؟؟ شما که نزدیک هستید . جای شما باشم از تهران خرید می کنم. ضمن اینکه خرید کردن به قیمتی ارزانتر از آفومار اصلاً چیز عجیبی نیست. بلکه کاملا طبیعی است.نقل قول:
از يه مغازه تو تهران شنيدم كه بادي 450 دي رو داره ميده 480 البته نو.
شك كردم و از نمايندگي آفومار تو شهر مون پرسيدم گفت 550.
در صورتي كه تو سايت آفومار زده 620.
يعني چي الان؟
يعني اين دوربين هايي كه ارزونترن خراب بودن و تعمير شدن؟
از آفومار تهران پرسيدم ميگن اون نمايندگي داره تخفيف خوبي به شما ميده...
قضيه چيه؟
ملت عزیز قیمت Canon EOS 50D 18-55 چقدره؟ اگه میشه تو پیام خصوصی اسم چنتا فروشگاه معتبر معرفی کنید.(تهران)
با سلام خدمت همه
5D mark ll الان دقیقا چه قیمت می تونم گیر بیارم ممنون می شم پاسخ بدین
سلام
یک دستگاه دوربین canon A490 با گارانتی ایده آل از مرکز خرید فردوسی به قیمت 100 خریداری شد (البته بعدش توی جمهوری 95 تومان هم دیدم)
امروز شنبه-جمهوری:
450دی +18-55=630
500دی + 18-55=750
500دی با نام های دیگر نظیر ربل و کیس+18-55=690
550دی+18-55 =890
با دو سال گارانتی-اگر 18-55 را نخواهید 60 تومن کم میشود
7دی=1.500
50دی=940
با دو سال گارانتی
دوشنبه - جمهوری 11 مرداد
پایین ترین قیمتی که گرفتم
50D با لنز 18-200 = 1480
50D بدنه بدون بیمه = 900
یک 5D دست دوم هم دیدیم 2500 شات زده بود بدنه تمیز = 1300
7دی رو بالاخره قیمت 1470 هم رسوندن. ناصرخسرو.
ظاهرا دیگه سودهای فروش این دوربین برای فروشندگان به حداقل رسیده...(گفته فروشنده دوربین)
نقل قول:
50D بدنه بدون بیمه = 900
باطریشون اصل نیست.نقل قول:
50دی=940
با دو سال گارانتی
اگر فروشگاه داخل پاساژ جوانمرد دیدید . خیلی هم تمیز نیست.نقل قول:
یک 5D دست دوم هم دیدیم 2500 شات زده بود بدنه تمیز = 1300
سلام.امروز 5دی مورد نظر را در پاساژ حافظ دیدم.به گفته ی فروشنده 2500 شات که البته راه فهمیدنش اسونه.تمیز هم بود اما وقتی داخلش رو نگاه کردم آینه کمی از تراز خارج شده بود و این مورد میتونه به فکوس دوربین در فوکال های پایین اسیب بزنه-یعنی دوربین بیپ میزنه اما فکوس کامل نیست-که البته این مورد رو باید خریدار چک کنه.معمولا فوکال زیر 35 مم(این مورد برای من پیش امده بود...)-قیمت آخر 1250(به نظر شما ارزش داره؟!)
5دی مارک 2 هم 2520 و با 24-105 به قیمت 3530.
در مورد باطری هم اطلاعی ندارم
با سلام خدمت دوستان
مشكلي داشتم كه بنظرم رسيد بهترين محل براي حل آن اينجا باشه .
يكي از همكاران من كه دوربين اداره در اختيارش بوده (canon 30D) رو گم كرده، حالا بايد معادل قيمت فروش اون به حساب اداره پول واريز كنه. اين دوربين حدودا 5 سالي كار كرده بود. كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه كه قيمت درست اين دوربين چند ميشه تا نه پولي اضافي و نه پول كمي رو ايشان واريز كنن ؟؟؟
منتظر پاسخ شما هستم. خيلي فوري .
با تشكر فراوان
يادم هست 30d كاركرده تميز با لنز 55-18 بدون is سال گذشته حدود 300 تومن در همين فروم فروخته شد حال دوربين اداره كه استفاده عمومي دارد و....
حالا نظر دوستان فروم چقدر پيش رئيس اداره ايشون ارزش حقوقي داره؟
سلام
يه نمونه تو اين آدرس هست كه 470 فروخته شده:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=12521&page=1
البته اين قيمت دوربين يكي از اعضا سايت بوده... اگه اداره رو در نظر بگيري به نظر من بيشتر از 350 نبايد باشه...حالا اگه اداره اي تميز ;) بود ماكزيمم 400 ...
بازم بچه هاي كنن باز بايد نظر بدن.
خير برادرنقل قول:
سلام
يه نمونه تو اين آدرس هست كه 470 فروخته شده:
از آنجايي كه من آدم عجولي هستم، به اولين پيشنهاد در ناصرخسرو 400 فروختم.
قیمت امروز 550D , 500D رو دارید ؟
قیمت امروز 50d بدنه و یا کیتش را بنویسید لطفا تارخ را هم قید بفرمایید
سلام.با یک تلفن میتوانید بپرسید.50دی بادی با 2 سال گارانتی ایده ال 930 قیمت دیروز جمهوری
اطلاعی از قیمت 500d ندارید؟
منظورم از فروشگاه های جمهوری است.
پنجشنبه 28/5/89 بدنه 500D از جمهوری برای دوستان خریداری شد : 590000 تومان . البته به اسم kiss X3
27 مرداد 89 - پاساژ حافظ جمهوری: Kiss X4(550D) 840,000 با کیت لنز 18-55
30 مرداد 89
5d mark II
آفومار قیمت : 2.770.000
درست متوجه نشدم ولی فکر کنم گفت(( آمین)) قیمت: 2.517.000
دوست عزیز مبارکه.
یادتون باشه برخی فروشگاهها اگه بگید لوازم جانبی نمیخایم اصلا جنس بشما نمیفروشند.
از سالها قبل تکنیک فروش این فروشنده ها شده مثل میوه فروشهایی که موز رو بیرون میزنن 500 تومن بعد میگن با میوه های دیگه باید ببری. یه بسته تعاونی فقط داده میشود و هزار کلک دیگه.
من خودم شاهد بودم حتی لنز خودم رو که 1.5 سال کارکرده بود رو جلو چشم خودم آکبند کرد وحتی با وقاحت تمام کیسه جنس خریداری شده خودم رو گفت میشه بدید بمن و بلافاصله آکبندش کرد!!!!
حتی نمایندگیها هم گاه به ترفندهایی متوسل میشوند که جای بسی تاسفه. اگه اینها رو ندیده بودم شاید بهتر بود ولی فروش فیلتر تقلبی رو با قیمتی بیش از اصلی فروختن توسط نمایندگی دیگه فاجعه بوده
با تشکر
31 مرداد 89
نمایندگی گارانتی ایده آل اصفهان
5d mark II : قیمت 2.500.000
لنز 24-70 : قیمت 1.500.000
هر 2 با گارانتی ایده آل
1 شهریور
دوستان نمیدونم دیدید یا نه ولی دیروز من 5دی مارک 2 با گارانتی نور نگار 2.470.000 قیمت کردم تو سایتش هم تا چند وقت پیش با همین قیمت بود
ولی الان تو سایتش شده 2.620.000
یعنی 150هزارتومن افزایش قیمت :::waw:::
دلیلش چیه؟؟
اینجا ایرانه کافی هست یک شایعه بپیچه که فلان وارد کننده دیگه نمی خواد وارد کنه یا اینکه یک محصول دیگه تولید نمیشه و محصول جدید جایگزینش شده کل قیمتا یک دفعه می پره بالا.. اما بر عکسش هیچ وقت اتفاق نمی افته که قیمتا بیاد پایین .. اما خودم و دوستان اصولا از جمهوری قیمت می گیریم میریم ناصر خسرو می خریم که ارزونتر میشه
با سلام
بدنه کنون 7D امروز با گارانتی ایده آل 1530 خریداری شد
باآرزوی شادکامی
سلام
بله بدون بیمه
سلام به همه
متاسفانه ورودی تجهیزات الکترونیکی به کشور در طی این 15 روز دچار مشکل شده ....من 12 سالی هست که فروشگاه کامپیوتر دارم و الان هم نمایندگی شرکت زیگورات و الماس ( ویستا ) رو دارم ،جدا از افزایش قیمت ها روی قطعات کامپیوتر مخصوصا لپ تاپ موجودی بازار به طرز وحشتناکی رو به کم شدن هست ....علت دقیقا معلوم نیست ولی هر چی که هست کالا مثل سابق به راحتی نمیتونه وارد ایران بشه و من فکر میکنم دوربین هم از این قاعده مستثنا نخواهد بود ....باری به هر جهت من امروز یه لنز 85-15 رو از شرکت نورنگار به قیمت 760 خریدم ،امیدوارم قیمت ها گرون نشه تا همه بتونن اون چیزی رو که دوست دارن بخرن......
بله قیمت دوربین گرون شده و البته از حدود یک ماه پیش هم وارد کننده ها می دانستند که ناچار هستند گران کنند.
مواردی نظیر ال سی و ... محدودیت های مالی و اعتباری ...
5دی مارک 2 با باطری اصلی 7/2 و 200-70 مارک 2 هم 7/2 شده
با این وجود و همه صحبت های دوستان من با جناب radioheadz هم عقیده ام چند روز پیش که برای گرفتن قیمت 70-200 f/4 is رفته بودم توی ناصر خوسرو هر فروشگاهی یک قیمت میداد علت گرونی رو که پرسیدم گفت f2.8 کم شده و مدلش جدیدش که 2600000 تومان هست اومده به همین دلیل همه رو اوردن به f4 به همین دلیله... این یعنی قیمت تو بازار به دلیل افزایش تقاضا هستش و در صورت افزایش f2.8 و یا کاهش قیمت مدل جدیدش( که بعیده )متعادل خواهد شد
بله وجود داره و قیمت در حدی هست که در مقایسه با دیگر فروشندگان خریدار نا آگاه را وسوسه کند
تا 50 تومن ارزونتر هم پیدا میشه
من تعجب میکنم شما که در ایران زندگی میکنید چرا از این مسایل تعجب میکنید
وقتی بیمه دوربین رو رد نمیکنند و در هنگام مشکل و استعلام متوجه میشید
و فروشنده خودش میفرسته تعمیر میکنه و سر هم بندی میکنه موضوع رو...
باطری که جای خود دارد
سلام
درسته صحبت شما.
والا باطری 450D و اینها را دیده بودم جابجا کنند اما 5D؟ (باطری با مارک دیگر به صورت مجزا رایج است اما اینکه در این سطح قیمتی هم مشتری را مورد عنایت قرار دهند، شاهکاری است)
تعجبم از عبارت مورد استفاده محمدرضا است که گویی عادی است!!!!؛ "5دی مارک 2 با باطری اصلی". یعنی اینقدر برعکسش زیاد شده که قید میشود؟! انشاءالله که این صحبتها محدود به فروشندگان خیابان ج باشد فقط (؟)
قربانت
بیشتر تو جمهوری باب است. چون تو ناصر خسرو اگه طرف 2 یا 3 جا بپرسه سریع براش توضیح می دهند که جریان چیست. شنیده ها هاکی از این است که تو هیچ جای دنیا باطری زاپاس اصل برای دوربین های کنون به راحتی ناصر خسرو پیدا نمی نمی شود!
(از جمهوری تا ناصر خسرو با موتور 5 دقیقه است!)
جریان بیمه هم درست است. دوستانی که بیمه می کنند باید هفته بعدش شخصاً از شرکت استعلام کنند که ثبت شده یا نه. معمولاً ثبت نمی شود و مغازه دارها به جیب می زنند. اگر ایرادی پیدا کرد و طرف آورد رد می کنند یا ضرب خوردگی را میدهند همون دورو بر تعمیر کنند... بیمه مش ماشالا!
دوست یکی از دوستان هم دوربینش رو برده بود تعمیرگاه مرکزی برای سرویس دوره ای دیده بود دوربین نویی که خریده 16000 شات انداخته بوده . . . بازار ایران معرکه است.
منم خواهش مي كنم دوستان دقت كنند:
منم حدود 2 ماه پيش يه دوربين 500D البته از نوع Kiss X3 گرفتم به قيمت 690... البته از فروشگاه اصلي در اصفهان نه بلكه از يكي از مغازه هاي شيخ بهائي... امشب، براي خريد يه لنز 50mm f1.8 رف5ته بودم اون مغازه اصليه، كه از فروشنده قيمت امروز Kiss X3 رو پرسيدم. البته اون مغازه فقط 500D رو داشت. خلاصه سرتون و درد نيارم، بحث به سمتي پيش رفت كه فروشنده متوجه شد من دوربين و با چه قيمتي خريدم. همون موقع بهم گفت باطري اصلي نيست. اول فكر كردم چون دوربين و از اون نخريدم، مي خواد سوسه بياد و مثلا دلم و چركين كنه! ولي وقتي باطري اصلي يكي از دوربين ها رو نشونم داد، از كيفيت ساختش پيدا بود كه اون اصليه و مال من تقلبي!
جالب ترش اينجاست كه عين باطري من رو گذاشته بود براي فروش، به قيمت 35 هزار تومن در حاليكه باطري اصلي رو هم داشت به قيمت 70 تومن! يه مدل هم باطري داشت كه مي گفت 15 تومن و داشت مي گفت خدا رو شكر كه 15 تومني رو بهت نيانداخته اند! البته شارژز رو هم نگاه كرد، و بهم گفت كه شارژرم اصليه! (خدا رو شكر)
واسه همين يه بار ديگه مي خواستم اين نكته رو تاكيد كنم، كه خواهشا حواستون و جمع كنيد!
باطري اي كه به من فروخته شد، LP-E5 بود، ولي رنگ باطري خاكستري هست! در حاليكه اون باطري اصلي كه من ديدم، سفيد شيري رنگ بود!
راستي، همين باطري تقلبي هم حدود 300 تا شات به من جواب مي ده، ولي آخه براي چي؟؟؟ اميدوارم اين جور مغازه دار ها، اين پول و خرج دوا و درمونشون بكنن! چون داخل ايران خيلي كم هستن اونايي كه باباشون پولشون از پارو بالا بره و يا يه ازدواج موفق داشته باشند!
:-)
مطمئنا اكثر دوستان اين پول ها رو با زحمت جور مي كنند...
من كه حلالش نمي كنم و اگرم مسيرم افتاد اون ور، ميرم و ده تا فحشش مي دم...
سلام
در این موارد نگاه کردن به محتویات داخل جعبه از روی اطلاعات موجود در وب سایت فروشنده میتواند تا حدودی هنگام خرید کمک کننده باشد.
http://www.usa.canon.com/app/images/...itcontents.jpg
من بسته بندی 550D رو دیدم که پلمپ بود... و اگه گارانتی ایده آل یا آفومار باشه، باید جوابگو باشند! چون جنس اصل میخرید...
حالا چطور شما اینطوری خرید کردید؟!
سلام به همه من چند قیمت رو دیدم نظرتون رو بگین:
دیجی کالا : kiss x4 گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه کارت خوان چند کاره 905000
camshop: ء550D نزده که مدل دیگه است یا نه با گارانتی 870000
یک مغازهدار در اصفهان: kiss X4 با گارانتی آیده آل یا حامی و بیمه 900000، این مغازه دا چند مورد درباره بیمه گفت: 1- بیمه سرقت دیگه نیست و فقط بدنه می باشد 2-در صورت آسیب بدنه اول می فرستند تعمیر رایگان اگه درست نشد 80-85 درصد قیمت دوربین رو پس می دن, اونم قیمت روز دوربین نه قیمت خریداری شده! درست می گفته؟ راستی این گارانتی حامی بهتره یا ایده آل؟
سلام نه داداش من نبودم :biggrin: ولی اگه هم بودم همین کارو میکردم lol
ولی خوب از روی ناچاری دوستان بلاخره خریداری شد به قیمت 2.620.000 که قیمت خرید فروشنده 2.590.000 بود
دوربین خریداری شده لنز کیت بود که لنزشو برداشتن
جا داره اینجا از دوستانی که منو در خرید دوربین راهنمایی کردند تشکر کنم ، به خصوص جناب محمدرضا میلانی
550D از نورنگار 880000 + فیلتر 15000 تومانی (uv) و مموری 15000 تومانی(4GB) خریداری شد! 15000 تخفیف داد :D نمی دونم تخفیف رو بگذاریم به حساب دوربین یا جهیزات :))!
امروز برای یکی از دوستان یک عدد 550D به قیمت 925 ابتیاع شد.لنز کیت هم که 55-18 بود البته made in japan .
گارانتی هم دو سال ایده آل.
بدنه 50D هم داشتند به قیمت 930. ولی با اصرار به 900 هم راضی می شدند.گارانتی ایده آل
kiss x4 دیروز از اصفهان خریداری شد به 910
گارانتی 24 ماهه ایده آل
بدون بیمه
هر چند جاش اینجا نیست اما اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه بیمه از کجا بگیرم ممنون میشم
5دی مارک 2 روز 3 شنبه خرید شد 2580 بادی با گارانتی ایده آل