کسی قیمت دوربین های کنون رو تو جمهوری میدونه؟
550D و 600D و 60D
چقدر بین پایتخت و اونجا تفاوت قیمت هستش.
Printable View
کسی قیمت دوربین های کنون رو تو جمهوری میدونه؟
550D و 600D و 60D
چقدر بین پایتخت و اونجا تفاوت قیمت هستش.
يك حبر خوب از 60D بنده امروز پاساژ حافظ بودم قيمت بادي1180 . البته از كسي كه معمولا خريد ميكنم قيمت گرفتم تقريبا قيمت كف بازار.
سلام.
جاوید جان خبرت واقعا خوب بود.
آدرس مغازه رو میدی؟ خصوصی یا عمومی.
قیمت وحشتناک پایین اومده!
قیمتا داره میاد پایین و به همه توصیه میکنم برای خرید صبر کنند
امروز رفتم ناصر خسرو...
600دی با لنز کیت 18-135، 1340
بعد رفتم پایتخت طرف گفت 1290
یه لنز 18-135 هم جدا خریدم، از پایتخت، 380
سلام به دوستای گلم
قیمت 7D و 5D این روزها چنده ؟
سایت AMAZON که خیلی قیمتاش پایین آمده در ایران چطوره قیمتها ؟
دوست عزیز مبارک باشه . یه سوال از سایر دوستان : به نظرم اگه دنبال یه دوربین مثل 600 یا 550 دی با لنز 18-135 باشم و لنز کیت 18-135 داشته باشه به صرفه تره تا 18-55 داشته باشه و بخواهیم تعویض کنیم درسته؟ یک سوال دیگه آیا 550 دی هم با لنز کیت 18-135 توی بازار موجوده ؟ ممنون
با سلام:
در مورد به صرف بودن یا نبودن این خرید باید ببینید نوع کاربری شما از دوربین و لنز چیه،اگه تنها استفاده عادی و گرفتن عکسهای خانوادگی باشه این لنز در برابر قیمتی که داره لنز مناسبی هست ( دارا بودن رنج تله بیشتر )،اما اگر نوع عکاسی شما در این راستا نیست و برای شما کیفیت اپتیک و شارپنس عکس اهمیت زیادی داره ، خرید این لنز توجیح نداره و بهتره 550 کانن رو با لنز کیت 18-55 خرید کنید و در آینده اقدام به خرید لنز مناسب تری کنید.
ارائه شدن 550 دی با لنز 18-135 زیاد مهم نیست چون میتونید به صورت جداگانه تهیه کنید و لنز 18-55 رو با کمی ضرر به فروشنده بفروشید.
موفق باشید...
ممنون از جواب سریع . عکاسی من ترکیبی از عکاسی خانوادگی و در کنار آن از سوژه ها و بنا ها و مناظر ولی آماتور هستم و دراین زمینه حرفه ای نیستم و بعنوان سرگرمی عکاسی را دوست دارم . البته در صورت 18-135 تک لنز میشدم و تا جور شدن یک لنز تله عالی صبر میکردم و در صورت 18-55 لنزی مثل 55-250 را میخریدم . با گفته شما به این نتیجه میرسم که یک استارت حداقلی و مناسب بزنم تا بعدا با شناسائی نیازها و لنزها و ... بهترین انتخاب را داشته باشم . درسته ؟ ممنون .
رامین جان درود بر شما
یعنی 55-18 لنز شارپ و با کیفیتیه ؟!!! می دونم که شما از لحاظ مقایسه دارید اینو می فرمایید ولی در کل گزاره ای که فرمودین ، جای بسی سوال داره . 55-18 نه لنز با کیفیتیه و نه رنج مناسبی داره . البته در برابر قیمتش خیلی خوبه ولی در کل بدین صورت که شما تاکید کردی ، لنز با کیفیتی محسوب نمیشه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : راستی دوستان لطف کنند و سوالات این چنینی رو در اینجا مطرح نکنند . برای هر کاری ، تاپیک به خصوصی وجود داره .
دوستان کسی از قیمت 7D و 5D اطلاع نداره ؟
خریدن دوربین از اروپا تفاوتی داره یا خیر ؟
اگر اطلاعی دارید لطفآ راهنمایی کنید
قیمت 7D و 5D این روزها چنده ؟
سایت AMAZON که خیلی قیمتاش پایین آمده در ایران چطوره قیمتها ؟
خریدن از کشور اروپایی تفاوتی داره یا خیر ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
امروز باب همایون
canon 60D+200-18..............19000000
canon 5D MII ...............29000000
قیمتها داشت کاهش پیدا میکرد دلار کار رو خراب کرد و دوباره سیر صعودی گرفت
سلام
دوستان به نظر شما این روزها وقت مناسبی برای خرید دوربین و لنز هست ؟
خسته شدم از بی دوربینی
:)
[QUOTE=persian.boy;229497]رامین جان درود بر شما
یعنی 55-18 لنز شارپ و با کیفیتیه ؟!!! می دونم که شما از لحاظ مقایسه دارید اینو می فرمایید ولی در کل گزاره ای که فرمودین ، جای بسی سوال داره . 55-18 نه لنز با کیفیتیه و نه رنج مناسبی داره . البته در برابر قیمتش خیلی خوبه ولی در کل بدین صورت که شما تاکید کردی ، لنز با کیفیتی محسوب نمیشه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام:
نه دوست خوبم :::shame on you:::منظورم این نبود که 18-55 کیفیت خوبی ارائه میده، چون بیشتر ما از کیفیت این لنز با خبر هستیم،البته در مقابل قیمت پرداختی کمی به این لنز بی لطفی میشه.....
منظور این بود که اگه ایشون نیازشون به گرفتن عکس در حد عمومی باشه بهتره به جای خرید 18-135 تا مدتی با لنز 18-55 عکاسی کنند تا به قول تمام با تجربه ها نیازشون رو برای تهیه رنج لنز مورد علاقشون متوجه بشند و در آینده با علم و آگاهی به این موضوع اقدام به خرید لنز کنند.
که به نظر میرسه ایشون هم به این نتیجه رسیدن تا مدتی با لنز کیت دوربین ،عکاسی کنند تا به نیازهاشون پی ببرند.
بنده هم پیشنهاد میکنم این بحث به تاپیک مربوطه انتقال یابد
موفق باشید...
سلام
از يكي از مغازه ها كه نميدونم كجاي تهران هست كسي لرايم 7D رو قيمت گرفت با گارانتي ايده آل 2040000 ميخواستم بدونم رقمش نسبت به بازار مركزي چقدر بالا است؟ اگه ممكنه قيمت اينروزاش رو هم بگيد....تشكر
سلام
قیمت اینا رو کسی داره ؟
60d
d600
سلام
این قیمتهایی که فرمودید با گارانتیه دیگه؟
من بندرعباس زندگی میکنم. اینجا از دوبی دوربین میارن. بدون گارانتی Canon 5D MII بدنه ش همین قیمت بود. درصورتیکه باب همایون هفته ی پیش با گارانتی 300 تومن گرونتر بود.
الان این قیمتی که شما گفتید با گارانتیه یا بدون گارانتی؟ چطور ممکنه تو یه هفته اینقد قیمت بیاد پایین؟ من مدتهاست منتظرم قیمتها ثابت بشه یه Canon 5D MII بخرم.
سلام
من بندرعباس زندگی میکنم. اینجا از دوبی دوربین میارن. بدون گارانتی Canon 5D MII بدنه ش همین قیمت بود. درصورتیکه باب همایون هفته ی پیش با گارانتی 300 تومن گرونتر بود.
الان این قیمتی که شما گفتید با گارانتیه یا بدون گارانتی؟ چطور ممکنه تو یه هفته اینقد قیمت بیاد پایین؟ من مدتهاست منتظرم قیمتها ثابت بشه یه Canon 5D MII بخرم.
[QUOTE=Sedi;230368]سلام
سلام
بدون شک بله با گارانتی
قیمتها زیاد داره بالا پایین می شه
سلام دوست عزیز ...دوربین مورد نظرتان را تهیه کنید و مشغول شناخت و عکاسی با ان بشوید ....انتظار اینکه یک دوربین یکجا 100 هزار تومان ارزان تر شود ، غیر منطقی است ..افت قیمت ها همیشه به تدریج و نهایتا 50 تومان بوده است . ..منطقی نیست کسی که مثلا 1.5 میلیون بابت دوربین پرداخت می کند منتظر افت قیمتی باشد که تجربه نشان داده نهایتا چیزی حدود 20 یا 30 تومان است .
90/6/1 پایتخت
5D II ----> 3.100.000
70-200 II --> 3.150.000
به قول دوستان دلار باز داره قیمت ها رو خراب میکن
من فقط از 2 تا مغازه طبقه دوم پایتخت قیمت گرفتم، قیمت ن.ن هنوز همان 2.950.000 میباشد. طبق تجربیات بنده پایتخت جزء اولین جاهائی است که به قیمت دلار واکنش نشون میده.
قیمت 550d تو پایتخت بادی 850.000 فکر کنم دوباره دوربین میخواد گرون بشه چون مغازه ار میگفت همه مدل ها تموم شده مثل چند ماه پیش ، خدا نکنه.
سلام
به نظرتون اين قيمت ارزش خريد دراه
؟؟
دوربین کانن KISS X4 ؛ کارت حافظه SD 8GB ؛ کیف برزنتی، فیلتر یووی 58 ؛برچسب مانیتور؛کتاب راهنمای فارسی و سه پایه می باشد . قيمت 930هزار تومان گارانتي......
قيمت دوربين بازار 880 گارانتي......
هر دو با لنز كيت
كدوم به صرفه تر است به نظرتون؟
قیمت دوربین های (بادی تنها)
canon eos 60D
canon eos 7D
لطفا با گرانتی وبیمه اگه پیام خصوصی بفرستید خوشحال میشم
چه ۳ پایه ای؟ چه کارتی؟ چه فیلتری؟
حتما واسشون سود داره که این کارو میکنن.
به نظر میاد دارن محصولاتی رو که فروش نداره و بی کیفیت هست رو میفروشن.
بیشتر تحقیق کنید.
سلام
دوستان یه نگاهی به قیمت 60d در این سایت بندازید
اگر دلار 1200 رو حساب کنیم باز خیلی تفاوت داره با قیمت های ایران
دیروز یه x4 به قیمت 870 با گارانتی 2 ساله خریداری شد
این سایت تو لیست کشورهاش ایران رو هم داره ایا اگر پرداخت رو انجام بدیم به ایران پست میکنه ؟نقل قول:
سلام
دوستان یه نگاهی به قیمت 60d در این سایت بندازید
اگر دلار 1200 رو حساب کنیم باز خیلی تفاوت داره با قیمت های ایران
قیمت G12 دیروز 7 / 6 / 90 :
590000 تومان . جمهوری.
60D (body) =1170
جمهوری
دوست عزیز من همین الان با مدیریت مشتری این شرکت چت کردم و ایشون گفتن که برای ایران نمیتونن کالایی ارسال کنن
اینم متن گفتگوی من و ایشون...البته با زبون دست و پا شکسته انگلیسی من:D
hi...can you send to iran??for exampel body or lens??
Bart - Customer Service:
Hi, my name is Bart. I'm in customer service. How May I help You?
ario:
hi bart ...i live in iran ... i say can you send body or other item to iran??
Bart - Customer Service:
sorry we don't ship Iran
ario:
........ok tnx
Bart - Customer Service:
have great day sir
ario:
and u....bye
سلام
ديروز در جمهوري يه50d نو ديدم كه قيمت بادي ميگفت 1350000 ميخواستم بپرسم قيمت پرت داده يا درسته؟
يعني قيمتش از 60d بيشتره؟
سلام بر همگی دو.ستان
یه 50D تمیز هست با لنز 28-135 ، قیمت بدنه رو میگه 900 تومن . با لنزش 1400،000 . به نظرتون مناسبه این قیمت ؟ البته تو شهرستان . ممنون میشم اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه
در بهترین شرایط کل مجموعه بیشتر از یک ملیون تومان ارزش ندارد.
با سلام
امروز کنون G12 به قیمت 625 از نورنگار خریداری شد.
Canon kiss X5 (معادل 600دی) در پاساژ حافظ به 910 تومن رسید
و لنز 15-85 هم اکثرا 800 قیمت میدادند که 790 خریداری شد
کانن G12 از جمهوری با گارانتی 2 ساله ایده آل به قیمت 610 هزار تومان خریداری شد.
27 / 06 / 90
در جواب به دوستان که قیمت 7D را پرسیده بودند مجبور شدم برم این دوربین را بخرم تا قیمتش دستم بیاد!!! در روز شنبه خریده شد به قیمت 1980000 به همراه لنز 85-15 به قیمت 850000 تومان.با گارانتی خود مغازه قصر دوربین.البته در تلاش هستم دوربین را تحت گارانتی ایده آل و بیمه درآورم.
پیروز باشید.
سلام دوستان عزيز
ايا كسي قيمت Canon EOS 1D Mark IV را داره
سلام
من میخوام یه ۶۰دی کانن بخرم با لنز ۱۸ ۵۵ با گارانتی .
کسی از دوستان میتونه جای مطمینی رو برام پیغام خصوصی کنه که خلاف قوانین سایت هم عمل نکرده باشیم ؟
سلام من امروز از پاساژ ایرانیان توی جمهوری 60D خریدم با قیمت 1.150.000 ولی دوست گرامی روی لوازم جبران کرد! حدود قیمت مناسب 1.200.000 است بعضی ها هم میگن 1.250.000.
امروز کانن ixus 300hs تو شهر خودم بجنورد به قیمت 298.000 به فروش میرسید که با کلی چانه زدن به قیمت 285.000 تومان با گارانتی 2 ساله ایده آل:;) خریداری شد.
کامپکتی که جایزه طلایی dpreview رو گرفته ....
کسی قیمت Canon 50d نو یا در حد نو رو میدونه الان؟
سلام
Canon 50d در ناصرخسرو بین 900 تا یک میلیون تومان ( دست دوم ) مشاهده شده . نو که فکر نمیکنم پیدا بشه . یکی از دوستانم تمیزشو یک تومان خرید .
سلام
کسی از دوستان از قیمت 450d تر و تمیز خبر داره؟
آکبندشو هنوز میشه گیر آورد؟ قیمت؟
سلام.
بدنه 5دي مارك 2 با گارانتي الرمس 30900000 (سه ميليون و نود هزار تومان ):eek:
سلام دوستان ،دوربين كنون SX20 كاركرده چند ميارزه ؟ (با فرض سالم و تميز بودن)
يكي از دوستان قصد فروش داره ، ميخواست بدونه با چه قيمتي بدهد ؟
متشكرم
میخواستم یک 60D بخرم بنظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی آخه باگارانتی(آفومار) حداقل 300 تا 400 تومان اختلاف قیمت داره
چقدر احتمال داره که دوربین مشکل پیدا کنه؟؟؟
تا اساتید پاسخ بدن جسارتا بنده جواب میدم
احتمالش که کمه ولی با گرانتی بهتره مثلا با گرانتی ایدآل که قیتش فکر کنم به مقدار قابل توجهی کمتر باشه.البته توجه داشته باشید که امروز دلار کاهش داشته(حدود100تومان)شاید برای همین اجناس با گرانتی با بدون گارانتی انقدر اختلاف پیدا کرده.
باز بهتره افراد با تجربه راهنمایی کنند.
درود
از شرکت های دیگری هم میتوانید تهیه کنید که ارزان تر تمام شوند.
آخرین استعلامی که داشتم دوربین با گارانتی و بیمه 1680 بوده است.
اینکه دوربین مشکل پیدا میکنه یا نه حساب احتمالات است و کسی خبر نداره. بعد اگر تصمیم دارید بدون گارانتی تهیه کنید بنظرم دست دوم تهیه کنید مقرون به صرفه خواهد بود به شرط آنکه با فرد با تجربه ای مشورت کنید.
متاسفانه چون من میخوام یک لنز 85-15 هم بگیرم نمیتونم با گارانتی دوربین رو تهیه کنم
ولی از دوستانی که این مدل رو تهیه کردن سئوال داشتم که کیفیت ساخت این سری یا کلا دوربین های کنن چطور هست؟؟؟
چون همینطور که همه میدونیم کیفیت ساخت برندهای مختلف یا بعضی از مدل ها از نظر کیفیت با هم فرق دارن
کیفیت ساخت همه عالی است، شک نکنید.
تفاوتها در بحث نوع استفاده و کاربرد مورد نظر است. یعنی نمیتوان 600D را زیر دوش آب گرفت و انتظار داشت که مثل ساعت کار کند! تفاوتها در کلاس مورد ادعای سازنده است نه اینکه کیفیتهای ساخت فرق داشته باشد.
دوستان من امروز تلفنی از چند تا فروشگاه توی جمهوری قیمت 60D-body رو گرفتم که میگفتن بین 1.170.000 تا 1.150.000 با گارانتی ایده آل که ظاهرا لنز رو از توی جعبش در میارن برا همین این قیمت میدن. حالا بنظرتون ممکنه چیزایی مثل باطری یا شارژر رو عوض کنن،موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم
چون من شهرستانم و کسی رو میخوام بفرستم برام بخره.
دوست من توی این بازار هرج و مرج هر چیزی ممکنه!
اگر می تونید خودتون بیاید و به چند فروشگاه سر بزنید اگر نه به دوستتون پیشنهاد کنید اول چند فروشگاه را ببیند و از تجهیزاتی که باید داخل جعبه باشد مطمین شود.
در هر صورت خریدتان را مطمین انجام دهید که بعدا پشیمان نشوید.
با تشکر از شما
اگر کسی بتونه بهم بگه چه وسایلی باید توی جعبه 60D body باشه ممنون میشم
سلام.
دوست عزیز این سوال شما چه ربطی به آخرین قیمت دوربین های کنون دارد ؟!
باید در این تاپیک مطرح میکردید : http://forum.akkasee.com/f47/t13040.html
در مورد سوالتون هم به این لینک مراجعه کنید :
پ.ن : با جناب Madjidm خط رو خط شدیم !کد HTML:http://www.usa.canon.com/cusa/professional/products/professional_cameras/digital_slr_cameras/eos_60d#BoxContent