به خاطر تحریمات اسم شرکت های ایرنی کانن از سایت حذف شده
ولی درون جعبه محصولات کانن نام سه شرکت افومار ( دوربین عکاسی و فیلمبرداری و متعلقات ) و کانولا ( فکس و پروجکشن و پرینتر و فکس و ... ) و الرمس ( دوربین عکاسی و فیلمبرداری و متعلقات ) کامپیوترایز ( ماشین حساب و فکس و پرینتر و اسکنر و .. ) در برگه شرکتهای کانن خاور میانه موجود است.
حمید رضا مرادی
G12
تجربه برای استفاده ی دوستان:
دیروز رفتم جمهوری دوربین sx10 رو بخرم.قیمتهای مختلف با 2 گارانتی مختلف آفومار و ایده آل.بدون گارانتی هم نداشتند اصلا.قیمتهایی که 2 تا فروشگاه کنار هم میگفتند از 5 تا 50 هزار هم تفاوت داشت.با شرایط مساوی.گارانتی آفومار از 470 بود تا 520 و گارانتی ایده آل از 440 بود تا 470.3 درصد هزینه بیمه هم به قیمت گارانتی ایده آل اضافه میشد ولی آفومار خودش بیمه داشت.
حالا قسمت جالب ماجرا این بود که وقتی گفتم فقط دوربین رو میخوام و تجهیزات (شارژر-باتری-مموری-کیف-فیلتر) را خودم دارم ،اکثرا گفتند که دوربین رو بدون تجهیزات اصلا نمیفروشیم.ادعا هم میکردند این دوربین توی بازار کمه و ما اگه بخوایم بدون تجهیزات بدیم عملا سودی که از اون تجهیزات گیرمون میاد رو از دست میدیم!!!! یکی از فروشنده ها گفت اگه تجهیزات از خودم بخری 440 ولی بدون تجهیزات 470!!!!!!حالا بقیه که اصلا بدون تجهیزات نمیفروختند!!!!
این شد که ما دست خالی برگشتیم به خونه!!
توی ایران یکی اگه مثلا کیف خودش داشته باشه و مموری هم داشته باشه باید دوربین از کجا بخره؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
وضعیت جالبیه.دلالها برای اینکه sx10 تقاضای زیادی داره 100 تومن دارند این دوربین رو از دبی گرونتر میفروشند تازه به همون هم راضی نیستند و میخوان روی لوازم جانبی هم سود ببرند!!دنیای زیبایی شده
سلام دوستان قیمت 40D رو دارین؟
محمد ایرانی شاد
Canon SX210 IS
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
قیمت 1000d رو با می خواستم اگه دوستان دسترسی دارند ممنون میشم احتمال داره فردا بیام تهران
آشفته بازار SX10!!!!!
قیمتهای 1شنبه 10 خرداد:
نورنگار:470
آفومار:524
ایده آل:420 -440-450-470
این قیمتها به فاصله 5 دقیقه گرفته شده اند!!
خودتون قضاوت کنید!!
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
با سلام..
دوستان عزیز خواستم ببینم قیمت این دوربین http://www.dpreview.com/news/0708/07...1dsmarkiii.asp در ایران چقدره و اگر کسی هم خودش از این نوع دوربین داره در موردش پیشنهاد بده؟
برای کار خبرنگاری از این بهتر شما چی رو پیشنهاد میکنی؟