سلام .امروز ناصر خسرو 8 شهريور
كتون 50دي با لنز كيت 17-85 -------------------1550000تومان
گريپ ----------------------------------------------180000 تومان
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
دوستان مرسی بابت قیمت هایی که داده بودین اما همونطور که اشاره کرده بودین خیلی نایاب شده هنوز نرفتم ناصر خسرو ولی هر جایی دیگه ای رو که میشد گشتم نیست
حالا سوال دیگه ای پیش میاد دی پنجاه چه مزایایی داره به دی 40 البته به جز رزولوشن بالا که میتونه کسی رو متقاعد کنه که سیصد و خوردهای بیشتر خرج کنه؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام :
کسی آخرین قیمت 50D و 500D را ندارد ؟
سلام. قيمت 500D بسته به نوع گارانتي از 810 هزار تومان با گارانتي هاي متفرقه تا 940 هزار تومان با گارانتي آفومار متفاوت است.ولي عاقلانه ترين انتخاب در اين رنج فكر مي كنم گارانتي نورنگار همراه با بيمه سامان به قيمت 855 هزار تومان است(با كيت 18-55).قيمت براي 2 روز قبل است.البته باز هم بحث قديمي گارانتي در ميان است كه احتمالا اساتيد بر روي بيمه تاكيد ميكنند ولي گارانتي خير.
نه که فارسی نوشتم احتمالا جا به جا شده
مرسی
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام دوستان،
بالاخره من هم دیجیتالی شدم
دیروز کنون Kiss X2 (یا همان 450D) از سعادت آباد با گارانتی و بیمه نورنگار خریدم 660.
یک مشکل داره انم اینه که تمام مدارک همراه دوربین به زبان ژاپنی:( (من مشکلی نداشتم چون دفترچشو بزبان انگلیسی بصورت Pdf دارم:)) ولی امید وارم از نظر کیفی با 450 دی های بازار متفاوت نباشه.
نکته جالب که آخرش بهم کفت اینکه لنز کیت رو هم (منظورم 18-55 است) بقیمت 85 خودش برمیداشت.
بدرود
سلام
افومار رو چه حساب 80.000 رو 50دی اضافه کرده.
اینجا رو ببینید.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.