نکس 6 با کیت 16-50 توسط نمایندگی سونی ایران وارد شده و در جمهوری برای فروش به قیمت 3550 عرضه میشه ... هنوز لوازم جانبی نکس 6 مثل کیف چرمی و شارژر و باطری نیومده تو بازار
بسیار باورنکردنی و فوری
قیمت SONY a77 به 3.750.00 کاهش پیدا کرده که واقعا عجیبه.احتمالا در مدت زمان 10 روزه.
به همراه لنز 50-16 f/2.8 ثابت
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
با سلام خدمت دوستان
يه سوال داشتم ميخواستم ببينم اين تخفيف ها شامل دوربين هاي نكس سوني هم هست ؟ در ضمن اين تخفيف ها تو كدوم سايت هستش؟
سلام
من مانند شما فکر نمیکنم
بنظرم کاملا ارزش داره .
سلام،
ظاهراً سونی یه جشنواره گذاشته که قیمت بعضی از مدل هاش رو شکسته.
HX200V رو با 200 تومن لوازم جانبی (سه پایه، کیف، رم و ...) میدن 1/450 هزار تومن. بنظر شما به این قیمت میارزه؟ البته با یکسال گارانتی شرکت بازرگانی ایران
اگر به رقبای این دوربین نگاه کنید می بینید که اصلا خرید به صرفه ای نیست.از اونجایی که مدل بعدی این دوربین هم اومده(hx300) انتظار قیمت مناسبتری باید بود.الان دوربین فوق العاده ی canon sx50 (زوم 50) و nikon p510 (زوم 42)و nikon p520(زوم 42) که کاملا برتر هستن با قیمت پایین تری دردسترس هستن.canon sx50 با گارانتی ایده آل در تهران 1,170,000 هم پیدا می شه.
فقط یک نکته: فلک برداری سونی hx200 شاید بهتر باشه (شاید!) و با سرعت 60 فریم و (120 فریم رو یادم نیست) هست اما canon sx50 سرعت 24 فریم هست. ولی قبلا هم گفتن اکثر فیلم هایی که ما می بینیم هم 24 فریم هستن. و من کیفیت فیلم برداری canon sx50 رو فوق العاده می دونم.نیکون یه کم به اعتقاد من سرعت فوکوسش پایین تره. اگر قیمت لوازم جانبی رو برداری می بینی با قیمت دوربین های جدید داری یه دوربین مدل فکر کنم 2 یا 3 سال پیش رو برمی داری.
دوستان لطفا هر کسی از قیمتهای دوربین نکس خبر داره بنویسه مخصوصا نکس n3ونکس6 در ضمن قیمت جهانی این نکس 3n الان چقدره ؟