اساتید گرام، یک بدنه D5000 کاملا تمیز با حدود ۶۰۰۰ شات ، چه حدود فی میخوره؟؟
اساتید عزیز اگه جاش نیست یه پاسخ کوتاه مرسی.از کجا متوجه میشید دوربین کار کرده چند تا شات خورده؟؟؟
دوست عزیز اینجا کامل توضیح داده : لینک
با سلام
چند روز دیگه می خوام بیام تهران یه d5300 بگیرم لطفا :
1. آدرس یه چند تا مغازه خوب که منصف باشند رو می خواهم (بصورت پیغام خصوصی )
2. این سایت doorbinshop.ir که مربوط به شرکت نور نگاره هست سایت خوبی هستش؟( جنساش مطمئنه؟)
3. بهترین گارانتی برای دوربینی که می خواهم بگیرم چی هست؟
سلام خدمت دوستان.
بنده قصد خرید بادی D5300 رو دارم اما میتونم تا حدود 2و3ماه دیگه هم صبر کنم بعد برای خرید اقدام کنم. قیمت اصلی( به دلار) توی این مدت کم میشه یا ثابت میمونه؟
اگه بخوام این دوربین رو از آمریکا بگیرم پیشنهادی دارید که از کجا اقدام کنم؟ ( ترجیحا اینترنتی... مثل آمازون و گیرشاپ)...تفاوتی با مدلهایی که در ایران هست نداره؟
ممنون
آقا نیما با توجه به صحبت های دیروز رییس بانک مرکزی قراره در ماه های آتی قیمت دلار ازاد کاهش پیدا کنه , پس اگه خریدتون واجب نیست صبر کنید . شما چه دوربین رو از اینجا بخرید چه از آمریکا مشخصاتش یکسانه ضمن اینکه خرید از خارج از کشور مستلزم پرداخت هزینه ای جدا بابت پسته پس خرید از ایران به صرفه تره , در ضمن شما داخل ایران میتونید از گارانتی ایدا آ]ل هم استفاده کنید که واقعا کمک بزرگی در مواقع مشکل میتونه باشه .
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .