لطفا آخرين قيمت دوربين هاي پاناسونيك را در اين بخش وارد نماييد. براي نظم بيشتر براي هر نوع دوربين بخشي اختصاص داده شده كه خواهشمنديم اطلاعات هر دوربين را در بخش مربوط به خودش وارد نماييد.
لطفا آخرين قيمت دوربين هاي پاناسونيك را در اين بخش وارد نماييد. براي نظم بيشتر براي هر نوع دوربين بخشي اختصاص داده شده كه خواهشمنديم اطلاعات هر دوربين را در بخش مربوط به خودش وارد نماييد.
panasonic lumix fz20 = 4,700,000
panasonic lumix fz10 = 4,150,000
FX2 260000
FX5 300000
FX7 380000
اين قيمتها را تلفني از فروشگاه مركزي گرفتم.
Lc50 ---- 180000 !!!
Lc80 ---- 280000
Av100 ----- 800000
قيمت Fz20 امروز با گارانتي معتبر پاناسونيک 510.000 تومن بود...
موفق باشبد...
قيمت پاناسونيك Fz-5 باگارانتي معتبر پاناسونيك به همراه يك Sd128 مگابايت و يك كيف دوربين جعاً 375 هزار تومان .
(در جمهوري پاساژ شركاء فروشگاهاي سناتور و اسكار)
دوستان ، بايد براي دوستي در شهرستان Fz5 بخرم، خودم جاهاي زيادي را سراغ دارم، اما براي اين كه حق اين دوست من ضايع نشود، شما كجارا با قيمت مناسب و گارانتي خوب سراغ داريد؟
من چند هفته قبل دوربین + کیف + یک رم 512 را بقیمت 390 هزارتومان خریدم (از یکی از فروشگاهای خود پاناسونیک در جمهوری=فروشگاه بزرگی که سر نبش کوچه است و از ماکروفر تا دوربین هم داره!). چند نکته:نوشته اصلی توسط Amir A
1- بطور استاندارد رم 128 میدن که من با دادن مبلغ اضافه بجاش رم 512 گرفتم که البته پاناسونیک نیست و مارک TEAM هست که نمیدونم چطوره.
2- فکر کنم حداقل 5 هزار تومن دیگه جای چونه داشت!
3- وقتی آمدم دیدم رم 16 مگی خود دوربین نیست (اونجام ندیدم). فکر کردم صرف نداره بخاطرش برگردم. ولی شما دقت کنید.
4- محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک را فقط با گارانتی PGF بگیرید. بقیه اعتبار کافی ندارند. میتونین به همین فروشگاهی که گفتم مراجعه بکنید و یکسری راهنماهایی که چاپ کردن و دم در هم هست در مورد گارانتی معتبر پاناسونیک بگیرد. بعد اگر نخواستید از هر جای دیگه که میخواهید خرید کنید ولی مطالب راهنما را در نظر داشته باشید.
5- کلا پاناسونیک (PGF) گارانتی پدر و مادرداری بنظر میاد (گوش شیطان کر!).
واقعا از شما ممنونم، جناب اينجانب.
خواهش میکنم.نوشته اصلی توسط Amir A
فقط یک مطلب: الان روی جعبه را نگاه کردم دیدم یک برچسب هست که اون کیف و رم اضافه تا تاریخ 8/7/84 داده میشود. البته بنظرم به احتمال قوی تمدید میکنند. موفق باشید