آقا قربونت برم off trail رو از کی خریدی ؟ آدرس رو به منم میدی ؟
به بنده هم لطف کنید آدرس بدید لطفا
آقايون خانوما واقعا شرمنده :
اگه ممكنه راجع به قيمت كيفها پست بزنيد حتي كيفهايي كه چند ماه پيش خريديد و الان تو بازار تا اطلاع ثانوي موجود نيست...... تا لااقل حدود قيمتها رو داشته باشيم.
ممنون
سينااكبرنيا
lowepro Compudaypack را بنده خریدم 115000 تومان از عکاسی حرفه ای . خیلی راحته و من هر روز ازش استفاده می کنم. جای لپ تاپ و دوربینش هم برای من مناسبه. اگر تجهیزات زیادی دارید computrekker plus بگیرید
آقا قیمت های تجهیزات حرفه ای که کاملا به روز هست .
راستی یادمه چند تا از دوستان در مورد کیف های جدیدی که نورنگار وارد کرده پرسیدن . آقا واقعا به نظر من بی ریخت بود !!!!! تا نظر جنس شناس ها چی باشه!
چرا هیچكس یك جواب درست و حسابی در مورد قیمت این كیف ها نمیده؟؟
واقعا كیف عكاسی یكی از مهتمرین وسایلی هست كه باید در خریدش صرفه جویی را كنار گذاشت .
البته باید به وسایل و قیمت وسایل نگاه كنید و كیف مناسب بگیرید.
مثلا كسی 4 میلیون تجهیزات حمل میكنه حتما باید یك كیف عالی در حد قیمت 300 تا 400 هزار تومان یا حتی بیشتر داشته باشه تا حداقل بر اثر ضربه و شرایط جوی تجهیزاتش خراب نشه.
سلام
من تو تبريز يه جايي پيدا كردم كه اين كيفا رو ميفروشن يه دفعه رفتم ولي بسته بود احتمالا آخر هفته ( پنجشنبه غروب ) يه سري به اونجا ميزنم اگه كيف با اين مارك رو داشته باشه قيمتا رو اينجا پست ميزنم .( اميدوارم تو تبريز پيدا شه:( )
تا شايد دوستان ديگه كه الان تو شهرهاي ديگه هستن ، از قيمتاي شهر خودشون بگن . البته نميدونم مثل ساير تجهيزات تفاوت قيمتي در مناطق مختلف وجود داره و ميشه يه جمع بندي راجع به موضوع داشت يا نه!!!؟؟؟؟
ویرایش توسط Pouyashariat61 : Friday 19 October 2007 در ساعت 14:03
سينااكبرنيا