سه پایه190XPROB manfrotto به همراه هد 804c2 به قیمت 630 هزار از فروشگاه تازه افتتاح شده قشم خریداری شد ....
Photo Kit With 804RC2 Head, 190XPROB Tripod 190XPROB,804RC2 - Kits | Manfrotto
سه پایه190XPROB manfrotto به همراه هد 804c2 به قیمت 630 هزار از فروشگاه تازه افتتاح شده قشم خریداری شد ....
Photo Kit With 804RC2 Head, 190XPROB Tripod 190XPROB,804RC2 - Kits | Manfrotto
هراس من باری همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد. شاملو
تذکر جدی !
از این پس اگر کسی قیمت وسیله ای را از یک فروشگاه یا محل خاص درخواست نماید و یا اعلام کند بدون اخطار قبلی پست حذف می گردد و در صورت تکرار بیش از دو بار علاوه بر حذف پست به کاربر اخطار داده می شود ( اخطار شامل محدودیت دسترسی از یک روز تا مادام العمر خواهد بود.)
لطفا رعایت فرمایید و از اسم بردن مکان خاص ( بندر ، شمال ، جنوب ، شرق ، تهران ، کوچه پشتی اونجا ، سر نبشی اینجا و .... ) یا فروشگاه خاص ( اکبر آقا ، اصفر اقا ، دودچی ، لامپ نگ... ، نویز ، قصر ، سایت فلانی ، سایت اونیکی فلانی و ... ) خودداری فرمایید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من دنبال این گیره هستم که فلش های نیکون را را به سر سه پایه فصل میکنه و جای چتر هم داره مثل عکس زیر
bracket.gif
دو ستان اگر جایی میشناسن که همچین گیره های را برای فلش sb700 میفروشن به من اطلاع بدن
ممنون
پنجشنبه 15 اسفند فلاش EF-42 فوجی 480 هزار تومن از پایتخت خریده شد.
۲۷ اردیبهشت . تک پایه ۶۸۰B مانفروتو به قیمت ۱۹۵ تومان خریده شد.
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 18 May 2014 در ساعت 23:58
فرهاد حسيني
فیلتر 49mm UV خوب کسی در بازار سراغ دارد؟ چیزی مثل Hoya یا B+W
سلام به همه
نماز روزه هاتون قبول
یک عدد رادیو تریگر یانگنو مد 622c به ارزش 450 هزار تومان خریداری شد البته عکسش برا مدل نیکنی هست 622n.jpg
در ضمن سایتی که مشخصاتشو شرح داده YongNuo YN-622C ETTL Trigger Review | FLASH HAVOC
سلام ...
DATACOLOR SPYDER 4 در بازار یافت میشه ؟
محمدهادی نوری