پاسخ: آخرین قیمت لنزهای تله-واید-نرمال...
TAMRON:
70-28 f2.8
450 =
55-18 f2.8
460=
Macro 90 f2.8
480=
200-18 f3.5-6.3
450=
250-18 f3.5-6.3
500=
*** قیمت ماونت كانن و نیكون در لنزهای تامرون برابر اند. ***
جناب قدیری راد ضمن تشکر از شما اگر بری شما مقدور است شماره تماس و نشانی فروشگاهی که لنزهای تامرون را قیمت کرده اید بفرمایید. من که هر چه از طریق تلفن جستجو کردم لنز 50-17 f2.8 را فروشگاه های تهران نیافتم . جالبه که در مشهد قابل تهیه است.
ممنون از زحمات شما
پاسخ: آخرین قیمت لنزهای تله-واید-نرمال...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shazdeh
17-40 نسخه IS دارش تو مشهد ريليز شده؟!! [img]http://*******.info/files/8fr71y2c8ikyo7ulm0q8.gif[/img]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usef
جناب قدیری راد ضمن تشکر از شما اگر بری شما مقدور است شماره تماس و نشانی فروشگاهی که لنزهای تامرون را قیمت کرده اید بفرمایید. من که هر چه از طریق تلفن جستجو کردم لنز 50-17 f2.8 را فروشگاه های تهران نیافتم . جالبه که در مشهد قابل تهیه است.
ممنون از زحمات شما
سلام
چرا دوستان اینقدر مشهد رو دست كم میگیرند!!!!! :cool: :::big grin:::
چشم یوسف جان, با پیام خصوصی عرض میكنم خدمتت.
قيمت لنر 18-55 اي اس 3.5.5,6
دوستان لطف كنند قيمت اين لنز رو اعلام كنند
ژاپني با لرزش گير
پاسخ: قيمت لنر 18-55 اي اس 3.5.5,6
در یك سایت خارجی قیمت این لنز را 199 دلار قید كرده بود
در ایران چند است
دوست من بد نیست به سایت نور نگار سری بزنید
:::love2:::
من چند روز پیش نورنگار بودم 120 بود
البته به نظرم این لنز بدون جعبه بود ( راستی اقای گلابی شما همان شخص نبودید که امده بودید گریپ 30d بخرید ؟ )
اگر منظور شما همان 18-55 است که با 350و 400 D عرضه میشود، قیمت آن 60,000 تومان است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faezeh
دوست من
بد نیست شما به سایت نورنگار سر بزنید تا تاپیك بیجا ایجاد نكنید
من قبل از این تمام سایت های فارسی زبان را دیدم
اول از همه نور نگار
در این سایت اصلا همچنین لنزی موجود نمی باشد
مدل بدون اي اس آن هست كه آن هم قيمت نداره
اطلاع نداريد اظهار نظر نكنيد
حالا بعضي مسايل رو مي فهمم
سلام
2 روز پيش قيمت نسخه IS دار همين لنز در سايت نورنگار 120 تومان بود، ولي امروز اصلا" نيست. و قيمت بدون لرزگير الآن در اين سايت 60 تومان است.
فقط چند نكته را خيلي دوستانه عرض ميكنم، اميدوارم بد برداشت نكنيد و جبهه نگيريد:
1- اگر با فونت عادي و رنگ مشكي هم بنويسيد، باز هم خوانده ميشود. لازم نيست BOLD و قرمز و ...بنويسي.
2- لطفا" كمي به لحن پرخاشگرانه خودتان در برابر لحن دوستانه كاربران ديگر دقت بفرماييد.
3- آن مسايلي را هم كه فهميديد، براي ما هم شرح دهيد تا استفاده كنيم (البته بعد از فهميدن تفاوت تاپيك و پست ...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlyamir61
البته به نظرم این لنز بدون جعبه بود ( راستی اقای گلابی شما همان شخص نبودید که امده بودید گریپ 30d بخرید ؟ )
من تا جایی که میدونم این لنز فعلاً در ایران به عنوان لنز کیت دوربینهایی مثل 40d عرضه میشه فلذا جعبه نداره ، چون خیلی ها فقط بدنه دوربین رو میخوان بنابراین فروشنده ها لنز رو از روی دوربین بر میدارن و جدا میفروشند به همین دلیل یک کم پیدا کردن این لنز سخته چون بعضی ها که بدنه رو میخرند این لنز رو هم میخوان شاید کم کم بطور جداگانه هم وارد بازار بشه ( بله خودم بودم :::happy::: شما موفق شدی 350d گیر بیاری ؟ )