سلام.
از پایتخت، فروشگاه طبقه دوم. من از این فروشگاه نزدیک 2 سال هست که خرید می کنم (و البته من هم خیلی ولخرج هستم) و با حساب آشنایی و ... این قیمت را گفتند!! گفتند همه قیمت ها بالا رفته است!! راست و یا دورغش به عهده خودشان. به هرحال؛ من که نخریدم و نمی خرم! تا حال قیمتش دوباره خوب شود.
کلی با شنیدن این قیمت بهم فشار اومد...برای دوتا از دوستام توی این ماه میخواستم بخرم...امیدوارم بعد از عید همه چیز به حالت نرمال برگرده...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تا حالا فکر می کردم کسبه فقط مایحتاج اساسی مردم را انبار می کنند و شب عیدی به چند برابر قیمت می فروشند البته این احتکار نیست،گرفتن عیدیست به روشی خاص!!
زیرا احتکار هم از نظر شرعی و هم قانونی مورد دارد
حالا می بینم که دوربین و لنز هم به این کالا ها پیوسته:(
بهترین کارستبه هرحال؛ من که نخریدم و نمی خرم! تا حال قیمتش دوباره خوب شود.
نمی خواستم آف تاپیک بزنم ولی در این جور موارد برای طنز هم شده یک زنگ به 124 می زنم ولی دیدم یه آف احساس بهتری بهم می ده:)
بنده ديروز ساعت 14 از نورنگار تلفني قيمت گرفتم 800هزار
كلي هم سر خريد قسطي و چك كارمندي چونه زديم كه نشد (احتمالا هنوز اين پست جناب داريوش رو نديده بودند )
باز هم اتفاقاتي که فقط در ايران ممکن است رخ دهد!!
همانطور که دوستاني که مشرف شدند مي فرمايند و ما که در خبرها پيگير هستيم، مي شنويم و مي بينيم، اکثرا" شرکت ها و فروشگاه هاي معتبر و غير معتبر در اواخر سال و اوايل سال جديد فروش ويژه شان با تخفيف و مزاياي بسياري براي خريداران محترم(!) همراه است و اين تبديل به يک اصل نانوشته شده است! اما در اينجا...
به قول شاعر: چه گويم که ناگفتنم بهتر است
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
EF-S 15-85 از جمهوری خریداری شد به قیمت 770 هزار تومان با گارانتی دوساله ایده آل.
89/11/25
ویرایش توسط smhoseyni : Tuesday 15 February 2011 در ساعت 10:30 دلیل: افزودن تاریخ
سید مصطفی حسینیCanon 60D, 15-85, 55-250 , 50 f/1.8 - PowerShot A520SpeedLight 580 II, Lowepro AW 200, Manfrotto 7301YBAdobe Lightroom 3
راسته ناصرخسرو رو بگردید من انجا 950 24-105 هم قیمت کردم اما یادم نیست کجا زمان هم 2 هفته پیش
ویرایش توسط rezabeigi : Tuesday 15 February 2011 در ساعت 17:37 دلیل: نقص
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS
سلام.24-105 نو بود با این قیمت؟جعبه اصلی یا کیت؟
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro