اگه کسی قیمت دست دوم لنز 15-85 کنان را داره بنویسه.
با تشکر
اگه کسی قیمت دست دوم لنز 15-85 کنان را داره بنویسه.
با تشکر
Amin Rahmani/canon EOS 7D+EF 70-300 is USM / EFs 15-85 is usm
وبلاگ عکاسی
دوست عزیز در این شرایط که نوش هم به زور پیدا میشه فروشنده کارکرده پیدا نمیشه.
شما به پست های قبلی همین سایت نگاهی بندازی متوجه میشی که همیشه ما چند فروشنده برای لنزهای مختلف و بادی و ...داشتیم و ستون خرید و فروش همیشه یه چند تایی فروشنده داشت ولی الان همه تو این بخش خریدار هستند.
تازه در حافظ و ناصرخسرو هم دیگه جنس کارکرده به سختی پیدا میشه. ( این هم از خاصیت گران شدنه)
اکیدا توصیه میکنم معطل کارکرده اون هم 15-85 که بسیار خوش فروشه ننشینی و همین حالا یه نو تهیه کنی. حدود 900
نادر مسلمی
سلام دوستان کسی جدیدا توکینا 11-16 خریده؟؟؟
چند و از کجا خریده...
ممنون
سلام
قیمت لنزها و فلاشها و ... به طرز مضحکی بالا رفته , جو روانی ایجاد شده در بازار هم باعث شده یک عده از خریداران محترم از ترس اینکه قیمتها از اینهم بالاتر برود باز هم در این شرایط خرید کنند.
قیمت چند لنز و ... امشب در بازار مشهد:
نیکون 85-16 = 880 هزار تومان
نیکون 70-24 = 2400 هزار تومان (هفته پیش یکی از دوستان 1930 خرید)
فلاش SB-700 نیکون = 500 هزار تومان
.....
دوستان نخرید !!!
همینجا در این فروم هم جو همینه این دیالوگ زودتر بخرید ممد اقا کاسب ناصر خسرو اینطور گفته .جعفر اقا تو حافظ اینطور گفتن .نخرید دیگه نیست ملخ خورده اونجاشو . ژاپن ترکید .کارخونه کنون هم بغل دست نیروگاه بوده همش الوده به رادیو اکتیو شده.
نخرید دوستان عزیز نخرید
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
بعید میدونم با نخریدن چیزی ارزون بشه .(تا حالا که چیزی ارزون نشده ) . مگه چند نفر از خریدارهای ناصرخسرو عضو این فروم هستند .با این جو احساس عدم امنیتی که بر بازار حاکمه گرونتر هم میشه انگار همه دارن لنز و فلاش انبار میکنن .
بعید میدونم با نخریدن چیزی ارزون بشه .(تا حالا که چیزی ارزون نشده ) . مگه چند نفر از خریدارهای ناصرخسرو عضو این فروم هستند .با این جو احساس عدم امنیتی که بر بازار حاکمه گرونتر هم میشه انگار همه دارن لنز و فلاش انبار میکنن .
ولی بعیده از این گرون تر هم بشه ! من هم فکر میکنم زود تر از 6 ماه دیگه قیمت های پایین تر نمیاد ولی به نظر من کسایی که از عکاسی نون در نمیارند و البته پولشون رو از درخت نمیچینند بهتره این مدت رو صبر کنند .